Aangifte doen bij de politie van bedreiging

Geplaatst op: 02.12.2020

Sorry voor het ongemak. Gaat het om een misdrijf waarop een gevangenisstraf staat van meer dan 3 jaar?

Je vraag blijft onbeantwoord? Gaat het om een misdrijf waarop een gevangenisstraf staat van 8 jaar of meer? Soms weigert de politie om uw aangifte op te nemen omdat de zaak niet onder het strafrecht valt. Om uw gebruikservaring te optimaliseren maakt de website ook gebruik van optionele cookies waarvoor wij uw toestemming vragen.

Wat is het Goed om te weten Hoe kan ik helpen?

Ons aangiftebureau staat elke dag voor je klaar tussen 7u30 en 18u30 op donderdag tot 19u30 Tijdens de openingsuren kan je ook terecht in een wijkcommissariaten bij jou in de buurt: Klik hier voor het adres en de openingsuren van jouw wijkcommissariaat.

Je doet aangifte als je bedreigd wordt met de dood, verkrachting of aanranding, in Nederland vooral bekend geworden door hun hit Anne. Er is een verschil tussen bedreigd worden en je bedreigd voelen. Op die manier aangifte doen bij de politie van bedreiging je langskomen op een datum en een tijdstip dat jou schikt en voorzien we de nodige tijd.

Uw digitaal nummer: Geen digitaal nummer. Verjaring Andere strafbare feiten kunnen verjaren?

  • Verplichtingen U bent niet verplicht om aangifte te doen van een strafbaar feit. Voorbeelden van strafbare bedreiging.
  • Waarom heeft u dit antwoord gegeven?

Klachtdelicten

Is bedreiging strafbaar? Overtredingen Overtredingen verjaren na 3 jaar. Do Dan verjaart de zaak na 20 jaar. Zij kunnen de zaak onderzoeken. Maak een keuze 0 - Niet waarschijnlijk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 - Heel waarschijnlijk.

Meld de weigering bij de korpschef van het politiebureau of bij de officier van justitie waar het politiebureau onder valt. Anonieme aangifte Het is niet mogelijk om anoniem aangifte te doen. Success Bedankt voor uw feedback. De melding is in zijn geheel anoniem, er is geen nummerherkenning en het telefoongesprek wordt niet opgenomen. Group Bedankt voor uw bijdrage.

Aangifte doen

Een afspraak maken kan via deze link. Op die manier kan je langskomen op een datum en een tijdstip dat jou schikt en voorzien we de nodige tijd. Stuurt de politie de zaak na het onderzoek naar het OM? Oeps, er is iets mis gegaan.

U kunt dan terecht bij een Slachtofferloket. Bijvoorbeeld als u een geschil heeft met uw ex-partner over de verdeling van uw spullen. U kunt alleen digitaal aangifte doen van een aantal feiten, verkrachting en mensenhandel. Bijvoorbeeld moord, waarbij de dader onbekend is en geen geweld is gebruikt. Van de volgende ernstige misdrijven moet u wel verplicht aangifte doen:. Misdrijven zijn ernstige strafbare feiten!

Dan verjaart de zaak na 20 jaar. Waarom heeft u dit antwoord gegeven? Strafbaarheid Aangifte doen Waar vind ik hulp? Do Vraag dan een gesprek aan bij de korpschef of stuur hem een brief.

Dan heeft u de volgende opties: Dien een klacht in bij de Nationale Ombudsman. Klik hier voor het adres en de openingsuren van jouw wijkcommissariaat. Als u dit wilt, neemt deze organisatie binnen 48 uur contact met u op.

Info voor slachtoffer Wat is het. Of ben je op zoek naar emotionele hulp! Evenement organiseren. Ben je slachtoffer van n van volgende feiten en wil je hiervan aangifte doen.

Wat is bedreiging?

Een afspraak maken kan via deze link. U kunt dan terecht bij een Slachtofferloket. Aarzel dan niet om aangifte te doen bij de politie. Het gerechtshof bepaalt of de aangifte alsnog moet worden opgenomen.

Probeer het opnieuw. Gaat het om een misdrijf waarop een gevangenisstraf staat van meer dan 3 jaar? U ziet dit omdat u onze campagne of social cookies niet heeft geaccepteerd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws