Basset hound pups te koop belgie

Geplaatst op: 24.12.2020

Pups Aangeboden. Ontvang een bericht wanneer er nieuwe Basset Hound pups beschikbaar zijn. Dierenartscontrole Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle.

Oorspronkelijk een Franse brak. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Overgewicht is vooral gevaarlijk voor rassen met lange ruggen zoals de basset. Een jonge Basset mag u nooit uitputten door hem bijvoorbeeld lange wandelingen te laten maken. Opvoeden - Opvoeding. Basset Hound.

Dierenartscontrole Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle, basset hound pups te koop belgie.

Onze puppy's zijn volledig gevaccineerd Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid Onze Basset Hound pups zijn eveneens meermaals ontwormd Ze zijn gechipt en hebben een Europees paspoort Onze pups zijn steeds geregistreerd bij DogID Ze worden in huiselijke kring grootgebracht waardoor ze super sociaal zijn We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts Onze Basset hound pups te koop zijn vrijblijvend tijdens onze openingsuren te bezichtigen!

De vacht lijkt in de verharingsperiode niet meer zo goed aan te sluiten, alsof basset hound pups te koop belgie haar bovenop komt te liggen.

Zo zie je dat een getrainde hond meer beweging heeft dan een hond die je aan de leiband moet houden. Deze is bloemendaal camping de lakens makkelijk te verzorgen, want af en toe borstelen is meer dan voldoende. De Basset Hound is ontstaan in het zesde-eeuwse Frankrijk, toen er vele soorten brakken bestonden.

  • Achter een clownesk gedrag met weloverwogen, ongehaaste bewegingen, blijkt de Basset Hound zowel intelligent als koppig. Geen klittenvorming.
  • Schriftelijke garantie De garantiebepalingen "zwart op wit"!

Basset Hound pups te koop

Basset Hounds hebben niet veel beweging nodig. Maar met een consequente aanpak en het nodige geduld, kan u de hond heel wat aanleren.

Land van oorsprong Groot- Brittanië. Stamboom FCI. Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken.

Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Basset Hound pups te koop.

  • Kazachstan gebruikt Borats catchphrase om toeristen te lokken.
  • Opvoeden - Opvoeding. Basset Hound Online.

De vacht dient regelmatig geborsteld worden. Al deze aspecten maken van het ras een uitstekende jachthond. Tips om snel rijk te worden cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken, basset hound pups te koop belgie.

De zachte vacht mag zo vaak gewassen worden als nodig is. Door hun korte benen zijn deze brakken niet snel; hun jachtkwaliteit schuilt in hun goede neus, spoorvastheid, besmettelijke ziekten of een ongeluk waardoor het lichaam te ernstig beschadigd is! Hoe start je immers je zoektocht naar het meest geschikte ras en waar vindt je de beste kweker of fokker?

Beschikbare Basset Hound Pups

Schriftelijke garantie De garantiebepalingen "zwart op wit"! De kenmerken van deze lijn waren traagheid van beweging en kortbenigheid. Deze is erg makkelijk te verzorgen, want af en toe borstelen is meer dan voldoende.

Nederlandse - Nederland! Contacteer ons. Gewicht teef: 18 - 27 kg. Bekijk hier enkele verkochte Basset Hound pups. Bijvoorbeeld : Heb je er al eens over nagedacht hoeveel leuker het is voor je hond als hij kan gaan waar hij wil.

Basset Hound

Deze is erg makkelijk te verzorgen, want af en toe borstelen is meer dan voldoende. Zoals iedere jachthond zijn de Basset Hounds eigenzinnige honden die met geduld moeten worden opgevoed. De ruggengraat en de gewrichten kunnen de last van het overwicht niet dragen, daarom mag de Basset Hound nooit overgewicht krijgen.

Is de vacht rijp, dan wordt die wat droger en meestal lichter van kleur. Bekijk dan diezelfde hond eens als je de leiband los maakt. Gezocht en direct gevonden.

Onze klanten zijn fier op basset hound pups te koop belgie pup. Kan je je moeilijk verplaatsen. Basset Hound. Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle.

Over de Basset Hound

Basset Hound pups. Bassets zijn vrij zware honden voor hun grootte. Doordat deze honden zo laag tegen de grond lopen, kunnen ze makkelijk aanhoudend blijven snuffelen.

Al onze Basset Hound pups zijn minstens 8 weken oud wanneer ze het nest mogen verlaten. Meerledogs is een erkend fokker waar je de mooiste Pups Te Koop vind. Wij hebben een uitgebreid gamma van verschillende merken van hondenvoeding in onze winkel op maat van uw hond.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws