Comic station tickets korting

Geplaatst op: 04.01.2021

Kan ik meerdere deals in 1 keer kopen? Meer info.

Hoe werkt het Voor ieder gekocht ticket krijg je, afhankelijk van de prijs, kortingspunten. Waar en wanneer start het pretparkseizoen in ? Attracties In het park bevinden zich 6 verschillende zones, deze zones hebben allemaal een bekende Belgische strip als thema. Hebben de kids moeite met stilzitten?

Zes themazones met stripfiguren. Tickets en Prijzen Benieuwd naar de 60 attracties rond je favoriete Belgische stripfiguren? Kies uit lekkere menu's en rijke desserts.

Er is zelfs een theater aanwezig in het park, waarbij je ondere andere films in 3D bekijkt. Ervaring Comics Station Antwerp: Een dagje terug naar onze kindertijd. Schiet sneller dan je schaduw met Lucky Luke, reis door de tijd met Professor Barabas of bouw een feestje met De Smurfen in het bos.

Landgoed Nienoord Leek. Op dit moment zijn er helaas geen tickets te koop voor Comics Station Antwerp, comic station tickets korting.

  • Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden.
  • Kies een promotiecode en je bezoek is in geboekt.

Praktische informatie

Bent u klaar voor 60 verschillende activiteiten, verdeeld over vier verdiepingen van in totaal m2? Algemene openingsdagen Zaterdag en zondag: uur — uur Belgische schoolvakanties en feestdagen: uur — uur alle dagen open       Bereikbaarheid Comics Station Antwerp is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Een dag naartoe geweest met de kleinkinderen met de trein, ze hebben zich geweldig geamuseerd, voor heel kleine kinderen vind ik het geen aanrader.

Kom na een bezoek aan het indoor pretpark langs bij de shop voor talloze strips en hebbedingetjes. Het indoor pretpark is vooral geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ook de horeca staat in het thema van strips.

  • Je kunt jouw bezoek aan Comics Station Antwerp reserveren door online een ticket te kopen. Bent u klaar voor 60 verschillende activiteiten, verdeeld over vier verdiepingen van in totaal m2?
  • Het systeem biedt automatisch 1 euro hoger, tot het een door jou opgegeven bedrag. Lucky Luke is sinds een succesvol figuur in heel Europa en schiet altijd sneller dan zijn schaduw.

Ben je klaar voor het meest waanzinnige stripboekavontuur ooit. De speeltuin is toegankelijk voor kinderen van 2 - 12 jaar. Je vindt hier ook de comic station tickets korting indoor glijbaan ter wereld: Comics Twist. Kijk op de website van het indoor pretpark voor meer informatie. Genoeg leuks voor iedereen.

Bied mee op themapark kaartjes vanaf 1 euro.

Bekijk hier de nieuwste Comics Station Antwerp aanbiedingen en kortingscodes in november 2020

Tickets en Prijzen Benieuwd naar de 60 attracties rond je favoriete Belgische stripfiguren? Durf jij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld? Je ticket voor Comics Station Antwerpen koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.

Je vindt hier ook de hoogste indoor glijbaan ter wereld: Comics Twist. Genoeg leuks voor iedereen. Ook leuk voor nog wat extra pret naderhand.

Koop dan snel je tickets. Mis geen Comics Station Antwerpen aanbieding?

Heb je een vraag?

Het is een indoor pretpark helemaal in de stijl van strips. Stadsbrouwerij de Koninck in Antwerpen, tour incl. Genoeg leuks voor iedereen! Je bent succesvol ingeschreven. Glijbanen, een echte saloon en nog veel meer interactieve spellen.

Daarnaast is het mogelijk bij Comics Kitchen, ht restaurant van Comics Station Antwerpen, zondag en op Belgische feest- en vakantiedagen geopend amazon echo in the netherlands uur tot uur. Tot slot breekt het pretpark wereldrecords met de aanwezigheid van de grootste indoor glijbaan ter wereld, comic station tickets korting.

Vriendelijk personeel. Beschikbaarheid Rolstoeltoegankelijkheid Vervoer en parkeren. Attracties zijn interactief en dynamisch qua karakter. Openingstijden Comic station tickets korting pretpark is op zaterdag, klik op Transformeren en selecteer 'Horizontaal spiegelen'? Klik op de sterren om uw Comics Station Antwerp ervaring te delen.

Comics Station Antwerp informatie

De prijzen van een kaartje voor Comics Station Antwerpen zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting. De veiling. Shop Het is ook mogelijk om jouw favoriete stripheld mee naar huis te nemen! Bekijk de acties op deze pagina en krijg korting op je entree in Comics Station Antwerpen.

Het park afhuren voor een familiedag, teambuilding of incentive van uw bedrijf. Kijk op de website van Comics Station Antwerpen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren. Klik op de sterren om uw Comics Station Antwerp ervaring comic station tickets korting delen. Meer informatie Klaar voor een magisch stripavontuur.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws