Groupon mijn account mijn credits

Geplaatst op: 26.12.2020

Ik een een dekbedovertrek via groupon gekocht die geretourneerd mocht worden en er binnen 14 dagen een terug betaling zou plaatsvinden. Maar koop niets duurs want je bent ronduit de sigaar.

Van mij krijgen ze een 1 als ster. De oplossing Ik wil de credits die groupon mij onder het mom van "vervallen" heeft ontnomen teruggeeft.

Ging dezelfde dag ook nog op vakantie en 10 dagen later kan ik fluiten naar mijn gekochte product. Niet aan de leveranciers die niet goed geïnformeerd worden door Groupon. We zijn nu weken verder en ze blijven hetzelfde riedeltje herhalen dat ik met credits heb betaald dus ook credits terugkrijg. Toppunt is dat je dingen in de categorie bodypiercing, en oorringen vallen daar dus ook onder, niet kan terugsturen door de hygiënemaatregelen.

Anderzijds heeft Groupon in het verleden wel goede oplossingen geboden waardoor ik het vertrouwen had om vaker aankopen te doen. Met vriendelijke groet,Groupon Customer Support. Prima, maar niet erg interessant verder.

Plaats een klacht. De beide nummers van Groupon klantendienst zijn beiden niet in werking?.

Voor echt specifieke dringende vragen , Geen gehoor. Lijkt misbruik té maken van de situatie door naar corona te verwijzen, terwijl ze waarschijnlijk gewoon niet willen terugbetalen, in geld of in credits Wanneer je het contactformulier hebt ingevuld kan je binnen 2 werkdagen een antwoord van ons verwachten.
  • Heb 10 boxershorts van het merk Umbro besteld. Het heeft er alle schijn van dat Groupon potentiële kopers gedurende de actie bewust heeft misleid om zo de verkoop te stimuleren.
  • Deli-lifestyle Hallo   Ik ben 80 jaar en heb een tv gekocht via Bol. Klant is hier geen koning.

Klacht: Zogenaamd credits krijgen na geannuleerde deal

Hoe je hen kan contacteren kan je hierboven nalezen. Kunt U me verder helpen. Wij kunnen het aankoopbedrag niet overmaken op uw rekening. Als je toch zo geld moet verdienen!!!

De oplossing Ik wil de credits die groupon mij onder het mom van "vervallen" heeft ontnomen teruggeeft.

Een mail met aankondiging dat er een houdbaarheidsdatum op credits rust wil nog niet zeggen dat ik a. En krijgen groupon mijn account mijn credits weer een algemene mail terug waarin staat dat we binnen 24 uur een reactie kunnen ontvangen.

Graag had ik geweten waarommijn bestelling nog steeds niet is aangekomen. Ik probeer een verzendbewijs te versturen voor een verzending via KIALA de e-mails zijn verkeerd en worden niet herkent notify r. Inmiddels weer contact gehad en geld terug geeist. Tot ik drie dagen voor dat ik zou gaan racen een mailtje kreeg van het circuit dat het niet door kon gaan, groupon mijn account mijn credits, zonder opgave van warme landen begin maart.

Hoofdnavigatie

Nee, ik moet nogmaals 7 dagen geduld hebben want mijn bestelling is verzonden. Heeft iemand hier ervaring in? The following two tabs change content below.

Biografie Laatste Berichten. Beste Wesley, hiervoor moet je Groupon contacteren want wij hebben niets met Groupon te maken? Tot op de dag van vandaag niks gehoord en geen credits ontvangen. Indien anders, vermoed ik dat U aan de aangeboden levering NIET kan voldoen en had dan graag een oplossing voor dit probleem van uw kant gezien. Zeer kwalijk.

59 reacties

Als ik iets bestel moet ik 21 dagen wachten, terwijl er in Nederland geldt dat je het product binnen één week moet ontvangen, ontvang ik het ZELFS NIET binnen die 21 dagen en dit geldt niet voor 1 maar 2 bestellingen; 6. Bij Groupon hebben ze ook een lijst met veel gestelde vragen. Dankzij de inschakeling van de Paypal-service is het gelukt om na een half jaar het geld eindelijk terug te krijgen.

Is Groupon Nederland jouw bedrijf? Weer zo een K

Hierover waren we heel tevreden. Tot op heden geen reactie van hun gekregen. Niks ontvangen Bij groupon 2 dashcams groupon mijn account mijn credits enkele weken geleden. Recht op garantie. Krijg je dat niet! De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten. Een eventueel restbedrag dient u bij te betalen. Of begrijp ik dit verkeerd. Klantenservice is wel goed: reageren snel en flying tiger shop online usa de boel recht te zetten.

544 • Zeer slecht

Ik heb toen via de chat contact gehad met een dame, zijn kon mij helaas niet direct helpen en zou er via de mail op terug komen. Hoe in godsnaam Groupon überhaupt te… Is Groupon überhaupt te bereiken.

Nooit weer een bestelling bij groupon Nooit weer een bestelling bij groupon.

Hallo   Ik ben 80 jaar en heb een tv gekocht via Bol. Wat fijn dat mijn klacht door jullie is opgelost via klachtenkompas van de Consumentenbond. We helpen je stap voor stap.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws