Houd dan onze website in de gaten

Geplaatst op: 30.11.2020

Maar wij richten ons voornamelijk op artikelen die verband houden met de taal. Net zoals bij: glijbaan, snijplank en oprijlaan.

Toegevoegd na 2 minuten: In vraagzinnen is deze regel ook handig. Andere gevallen Er zijn nog een meer werkwoorden waar dit fenomeen zich voordoet. Registreer je gratis! Opvallend is wel dat bij het uitspreken of hardop lezen van de tekst de slotmedeklinker vaak niet wordt uitgesproken.

Het hoeft dan niet meteen een kloppende zin te zijn, maar je weet wel wat de juiste schrijfwijze is. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Werkwoorden: wanneer schrijf je houd of houdt Gepubliceerd op 19 mei,

De werkwoorden zijn:. Gebiedende wijs. Log in om te reageren. Albert Einstein is er wereldberoemd mee geworden. De gebruikte url is ongeldig. Twijfel je nog dan type je het in de PC en laat de spellingscontrole haar werk doen.

Vond je dit interessant? Dus: houdt allen moed En: houd moed, makker!

Bestaat een gebiedende wijs met dt dus helemaal niet?

Jouw bevel is ons houvast Lees verder ». Door admin. Schrijftraining Piramideschrijven. Tekstbureau Goed Verwoord. Wanneer gebruik je mits en wanneer gebruik je tenzij?

Mail het ons schapendoes pups te koop belgie wij zorgen dat uw vraag beantwoord wordt en dat er een blog over verschijnt. Zo ook afgelopen week. Op school hadden we hiervoor een rijmje : Ik drink nooit Thee Jij drinkt altijd Thee Hij drinkt T als hij tegenwoordig is.

Verbrand hier geen afval. Afbeelding toevoegen? We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. De werkwoorden zijn:.

Gerelateerde items

Dé oplossing voor je spellingproblemen Werkwoorden met een D Een D gaat altijd mee. Werkwoorden: wanneer schrijf je houd of houdt Graden, met of zonder afkorting, wat is de juiste schrijfwijze? Online schrijftrainingen.

Zo heb je meteen de ik-vorm te pakken. Voor je een tekst gaat schrijven moet je voor je zelf beslissen welke vorm je gaat gebruiken. Meldt u zich eerst bij de receptie. Een webtekst moet dus direct duidelijk zijn. De werkwoorden zijn: Glijden : Glij niet uit.

Weet jij het antwoord?

Er zijn nog een meer werkwoorden waar dit fenomeen zich voordoet. Het huis loopt af. Vond je dit interessant?

  • Bezint, eer ge begint.
  • Het huis loopt af.
  • Denk toch eindelijk eens verstandig.
  • Twitter Tweets van GoedVerwoord.

Tweets van GoedVerwoord. Mijn ezelsbruggetje is: vervang het werkwoord door "loop". Word nu abonnee op deze nieuwe site. Het klinkt wat geforceerd. Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens en gebruiken deze alleen om contact met jou op te kunnen nemen, houd dan onze website in de gaten. Open schrijftrainingen. Jawel, maar die vorm is wel erg formeel en ouderwets?

Die constructie is lastig te ontdekken en dat blijkt onder andere uit deze blog. Dat is de infinitief van het werkwoord zoals we die uitspreken, Italiaanse of Griekse wijze.

In ouder Nederlands komt de t achter het imperatief als meerdere mensen worden aangesproken. Mail het ons en wij zorgen dat uw vraag beantwoord wordt en dat er een blog over verschijnt. Bezint, eer ge begint.

Taaltrainingen Taal Zakelijk Engels. Zorg ervoor dat je consequent bent. Is het hou of houd je aan de snelheidslimiet.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws