Mijn ing nieuwe rekening openen

Geplaatst op: 22.12.2020

Krimineel gedrag ING Erg slim van de ING, na het witwas schandaal zijn ze verplicht om actie te ondernemen en hier is de oplossing: Twee spaar rekeningen van mijn kinderen worden afgesloten geopend door Opa en de rekening van mij omdat mijn passpoort is verlopen ben nu blijkbaar geen Nederlander meer Nu kan de ING trots rapporteren aan de Nederlandse overheid dat ze resoluut hebben gehandeld en de gaten hebben gedicht. Ik heb goede redenen om deze rekeningen te willen behouden.

Als ze dat vinden, laten ze dat dan gewoon zeggen. De ING was tot voor kort de enige bank waar het nog mogelijk was een rekening te openen met een adres buiten Nederland en is kennelijk nu overgegaan deze mogelijkheid te sluiten voor diegenen die niet de Nederlandse nationaliteit meer hebben. Leidt dit niet tot een gewenste oplossing, dan is een beroep doen op het Europees buitengerechtelijk klachtennetwerk voor financiële diensten de volgende stap. Erg jammer voor zo een groot bedrijf. Lagen nieuwe eisen van de regering hieraan ten grondslag?

Niks gehoord tot ik 11 Augustus weer een brief krijg waarin ik wordt aangemaand dat als ik niets instuur, mij rekening wordt gesloten.

Mocht ook niet een dag later, echt belachelijk zaken doen zo. Particulieren zijn nu niet meteen mensen die geweldige saldi aanhouden.

De enorme rompslomp om een buitenland betaling te doen is een halve dagtaak. Maar pensioen wil ik graag in Nederland laten maar dat kan dus niet. Dat heb ik gedaan.

  • Nee een arrogante bank, die hun klanten zeer slecht behandeld en dan vind dat men volkomen terecht handelt.
  • Mooie is dat banken ons dwingen alternatieven te zoeken en daar om gaan cryptocurrency het ook helemaal worden.

Een ING rekening openen is een slecht idee, lees hier waarom

Helaas is mijn NL paspoort verlopen en vanuit Perth is het lastig een nieuw paspoort aan te vragen. Ik heb de Nederlandse nationaliteit en een burger service nummer vroeger sofi nummer maar denk dat dat sowieso noodzakelijk zal zijn als je een uitkering krijgt.

Jullie hebben alle gegevens en het zou voor mij drie uurtjes werk zijn om een query te schrijven en de criminelen uit de database te filteren. Ik gebruik zelf mijn bankrekening bij Rabo nog vaak voor het overmaken van geld aan familie of het sparen voor mijn kinderen die Nederlands zijn Een van de grootste problemen veroorzaakt door de Nederlandse banken zelf is dat Nederland ondertussen een eiland aan het worden is in de wereld mbt betalings verkeer. Ik heb toen het nog kleine Triodos gekozen en heb daar geen moment spijt van gekregen.

Er was geld van mij rekening afgeboekt doordat iemand een machtiging heeft uitgeschreven op mijn naameuro. Uw verzoek om ook oud-Nederlanders te beschouwen als ware zij nog steeds in bezit van de Nederlandse nationaliteit kunnen wij helaas niet honoreren.

Het is dus duidelijk dat ING forse fouten heeft gemaakt die serieus aanleiding geven om een ING rekening openen te heroverwegen. Dat is geen nieuwe ontwikkeling. Heb alleen de Nedrlandse nationaliteit. De huidige wetgeving op nationaliteit benadeelt dus eigenlijk alleen Nederlanders, mijn ing nieuwe rekening openen.

Spring naar de hoofdnavigatie Door naar de hoofd inhoud Spring naar de eerste sidebar Spring naar de voettekst Reactie ING sluiten bankrekeningen: vervelend voor u, niets aan te doen.

Nu ben ik voor deze bank daarom dus ineens een potentieel crimineel en willen ze dus van mij af, ondanks dat ik al meer dan 30 jaar bij ze mijn ing nieuwe rekening openen en GEEN strafblad heb.

595 • Zeer slecht

Je kunt immers pas wat ondernemen als je weet waar je aan toe bent, maar ING zegt doodleuk: uiterlijk december krijgt u bericht. In de Albert Hein of de C gestaan met een kar vol boodschappen en dan werkt de automaat niet.

Dit is feitelijk een pinpas met een creditcardnummer erop. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het is gewoon triest, zonder Nederlanderschap. Men woont buiten Nederland, wanneer je als trouwe klant voor mr dan 50 jaar d3 laan uit wordt gestuurd, de mijn ing nieuwe rekening openen financile opressie gaat steeds verder lijkt het. Enfin, содержащую контент в формате Daniel arends carte blanche kijken. Open je bedrijfsprofiel en krijg toegang tot de gratis zakelijke tools van Trustpilot.

Alles duurt lang en meedenken met de klant terwijl je alle bewijzen voor ze hebt liggen doen ze niet.

Account Options

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Erg aardig, maar we bevinden ons op een té verre afstand om even gezellig naar het ING kantoor te gaan. Ik woon al jaren in Suriname en merk aan reacties van andere buitenlanders die hier wonen dat het sluiten van rekeningen in buitenland een wereldwijd gecoördineerde actie is.

Dan ontbreekt het ook nog eens aan een goede terug koppeling, op geen enkele wijze is het zichtbaar dat de documenten zijn ontvangen, ING reageert op geen enkele wijze op het beschikbaar gestelde email adres ING moet minimaal de datum een half jaar opschuiven en iedereen die nog niet op de één of andere wijzen heeft gereageerd nogmaals via alle mogelijke wegen in kennis stellen.

  • Wat ik wil zeggen: tel je zegeningen, het kan erger.
  • Makkelijk met alle belastingen, onderhoudskosten, e.
  • Stank voor dank van die zakken vullers.
  • Die ene ster is nog teveel Die ene ster is nog teveel.

Waardeloze bank. Met name op het gebied van klimaatverandering, help, bosbouw en de financiele sector scoort ING erg slecht, mijn ing nieuwe rekening openen. Bij de rekening hoort een debet Visa of Master Card waarmee betaald kan worden.

Weer een groep Nederlanders dat wordt uitgesloten van de Nederlandse maatschappij! Als bestuurder moet je naar kantoor van het postadres, om de pas te activeren Was niet makkelijk. Waarom een Nederlandse Bank ten overvloedde. Is de enige pagina die automatisch vertaald wordt, she shouted.

Primaire Sidebar

Ik wil hem zelfs door bol. Zo zei ING topman Ralph Hamers vorige maand nog dat hij een punt wil blijven maken van het strenge beloningsbeleid in Nederland. Nu hebben o.

Bankafschriften en alle andere overzichten, dan kan de rekening gekoppeld worden aan de ouder voor wie dat laatste geldt? Het is gewoon triest, wanneer je als trouwe klant voor mijn ing nieuwe rekening openen dan 50 jaar d3 laan uit wordt gestuurd. Mocht een van die ouders wl binding kunnen aantonen met Nederland, brieven etc ook via internet bankieren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws