Motorola moto x play dual sim review

Geplaatst op: 10.12.2020

Tel daar het prima design en het volledig zelf in te richten Android het is bijna stock Android en je hebt een geweldig toestel. Daardoor hoeven minder pixels te worden aangestuurd, waardoor het energieverbruik relatief laag blijft. Aan de bovenkant vind je de ingang voor je koptelefoon en het laatje waar je een nano-simkaart en een Micro SD in kan stoppen, wat vrij slim is uitgedacht.

Je ervaart Android zoals het moet. De Moto X play heeft mij vrouw aangeschaft als opvolger van de Samsung S3 mini. Beide camera's zijn 'oké'. Hoewel de Moto X Play niet over de snelste processor van dit moment beschikt voelt Android soepel aan. Dat vind ik wel opvallend, want het toestel is voorzien van een FM radio, maar die werkt alleen wanneer de hoofdtelefoon aangesloten wordt.

Ik zou niet onder de indruk zijn geweest wanneer dit toestel in een hogere motorola moto x play dual sim review had gezeten, maar alle waar naar zijn geld. Michael Schellevis 30 december Een kleine vormfactor zorgt ervoor dat er meer transistors op een chip passen, een optie die je zelf kunt aanpassen naar een wat natuurgetrouwer palet aan kleuren. Standaard staat het scherm op een levendig kleurgebruik, waardoor de prestaties toenemen. Bekijk alle accessoires.

De breedte vertegenwoordigt de horizontale dimensie van het product.

Verlang je ook zo terug naar die telefoons die dagen meegingen? Ruimte hier voor is voorzien bij het klepje voor de SIM-kaart.

Prijsverloop

Tel daar het prima design en het volledig zelf in te richten Android het is bijna stock Android en je hebt een geweldig toestel. Uiteraard zijn er snellere toestellen op de markt, maar die zijn enkele honderden euro's duurder en daar gaat de batterij absoluut niet zo lang mee als van dit toestel. Huawei P30 Zwart. Dit went echter heel snel en is nauwelijks een minpunt te noemen. Alternatieven Huidig product. Een fijne eigenschap van de Motorola-toestellen is dat de hardware draait op een grotendeels kale versie van Android.

Michael Schellevis 30 december

Heel snel en goed product. Plus- en minpunten. De telefoon is vrij groot, maar ligt toch goed in de hand. Dan de camera, met 21 megapixel waagt Motorola een gevaarlijke stap.

Android Android 11 Android 10 Android 9.

Nooit meer leverbaar

Piet Demedts 5 oktober Gorilla Glass is een van de meest populaire merken van chemisch versterkt glas, geproduceerd door Corning. De gsm is nogal zwaar maar dat zal komen door de grote batterij.

Heerlijk wat een toestel. De Motorola Moto X Play is daardoor een prettige en vlotte smartphone in gebruik. Naast heldere selfies maak je dankzij de groothoeklens niet alleen selfies van jezelf, maar passen al je vrienden er ook nog gemakkelijk bij. Met een standaard mini-jack aansluiting, want alleen meer tijd nemen is niet voldoende. Sim only vergelijken.

De Motorola Moto X Play in vogelvlucht

Rob 14 december De Moto X play is een compleet toestel met een prima camera en super handige camera software. Geen app is overbodig en haperingen zijn voorgoed verleden tijd. Teruglezend zijn er weinig dingen waar ik niet zo tevreden over ben eerlijk gezegd.

Veel fabrikanten vervuilen hun toestellen met overbodige en vertragende software. Met de snelle Android Marshmellow software nieuwe samsung telefoon kopen Motorola zeer eenvoudig gehouden is. Dit went echter heel snel en is nauwelijks een minpunt te noemen. Besturingssysteem en updatebeleid Besturingssysteem Android.

Aan de onderkant vind je ten slotte je Micro-USB poort. Geschikte accessoires. De octacore en de uitgebreide RAM doen echt hun werk.

Specificaties

Meest behulpzame reviews Meest behulpzame reviews. Het aantal megapixels bepaalt de resolutie van de beelden die met de hoofdcamera worden vastgelegd. Zo beschik je dus altijd over een recente versie van Android.

Laatste berichten over de Motorola Moto X Play. Kleine halfgeleiders zorgen voor betere prestaties en een lager stroomverbruik. Plus- en minpunten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws