Suzuki vitara high executive

Geplaatst op: 18.12.2020

Het dashboard is hoog gesitueerd, de klokken zijn groot en overzichtelijk en de ergonomie is absoluut in orde. Daarom introduceert Suzuki nu de geheel nieuwe Vitara. Als de bestuurder daar niet op reageert, dan remt de auto zelf om een ongeluk te voorkomen danwel de schade te beperken.

Dat heeft ten eerste te maken met de lange slag 78 x 83 mm en ten tweede met de variabele kleptechniek. Favoriet Occasions. Kronenburg B. Variant 1. Veiligheidssystemen als Hill-Hold Control en Hill Descent Control maken de Allgrip Vitara tot een geweldige caravantrekker tot kilogram trekgewicht Ik heb er nog niet mee gereden, maar als notoire caravanrijder lijkt me deze uitvoering werkelijk ideaal! Wat heeft de nieuwe Vitara te bieden?

Anderen bekeken ook de volgende voertuigen! Wilt u automatisch informatie krijgen over nieuwe voertuigen die bij uw zoekopdracht passen. Wat is gebleven, is de suzuki vitara high executive aanblik met een hoge schouderlijn en een hoog opgetrokken neus. Conclusie De eerste Vitara zag er nog een beetje uit als een terreinwagen, de nieuwste versie is flitsend geworden. Favoriet Occasions.

De dieselmotor heeft dankzij het grotere koppel Nm veel meer reserve paraat en geeft de Vitara daarom een meer volwassen gevoel.

Desondanks zijn de prestaties met de benzinemotor maar net voldoende.
  • Na het inloggen kun je AutoScout24 nog beter gebruiken. Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar.
  • Dat wil zeggen dat de ongeblazen motor nog behoort tot de generatie die graag toeren maakt en daarvan levendig wordt.

Suzuki Vitara

Het dashboard kan geïndividualiseerd worden door allerlei kleurtjes en chroomaccenten rondom, bijvoorbeeld de luchtroosters en op het middelste deel. Nieuwe auto's Gebruikte auto's Achtergrondverhalen. De kleurcombinaties zoals Atlantic Turqoise, Horizon Orange en Bright Red met verschillende kleuren daken zijn absoluut flitsend en bezorgen de Vitara een hoog lifestylegehalte.

Suzuki Vitara 1. Dit heeft een handig "home screen" waarop alle functies tegelijk zijn af te lezen.

  • Beide hebben een inhoud van 1. Indumij Occasion Center.
  • Variant 1. Laatste nieuws.

Hij verenigt een praktische SUV met heel veel lifestylegevoel. Suzuki houdt de Vitara jong en vitaal door continu te vernieuwen. Ook voorziet Suzuki in een handige afdaalhulp. Het dashboard is hoog gesitueerd, omlijsting van de breedstralers en "fenders" kunnen naar wens in chroom.

Blijft het eigenaardig dat de handgeschakelde zesbak uit de diesel ook niet in de benzineversie te verkrijgen is. De grille, dat bezorgd wordt aan de arbeidsauditeur (i, 512p. Bovendien voelt de automaat de bestuurder niet goed aan en schakelt deze steevast op de verkeerde momenten, suzuki vitara high executive.

Aanbiedingen in één overzicht

Dit heeft een handig "home screen" waarop alle functies tegelijk zijn af te lezen. Wanneer wordt gekozen voor de variant met vierwielaandrijving "AllGrip" is de Vitara beter in balans en voelt de auto stabieler en rustiger. De concurrentie zal hem met argusogen bekijken….. Transmissie Alle.

Suzuki doet vooralsnog niet mee met de alom toegepaste downsizing. Vanwege onderhoud is AutoScout24 momenteel slechts beperkt beschikbaar.

Zo moeilijk kan dat toch niet zijn, het scheelt altijd in het brandstofverbruik! Een auto als de Vitara wordt tegenwoordig suzuki vitara high executive gekocht als werkpaard, telefoon.

Driessen Suzuki Eindhoven.

Back to the roots

Audenaerde Automotive. Om AutoZeeland goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons  cookiebeleid. Zo kan permanente vierwielaandrijving worden ingeschakeld "lock" en zorgt de elektronica ervoor dat het motorvermogen altijd naar het wiel met de meeste weerstand lees: grip wordt gestuurd.

De stoelen zitten prima en bieden overal voldoende steun! Ontdek nu. Dan merk je dat hij zich hoegenaamd niets van kuilen en oneffenheden aantrekt: zijn genen verloochent hij niet. Automobielbedrijf Eilander. Op het gebied van veiligheid zet de Vitara ook belangrijke stappen voor Suzuki. Op die manier wordt brandstof bespaard, suzuki vitara high executive.

Ook de variant met AllGrip drijft standaard alleen de voorwielen aan.

Ook voorziet Suzuki in een handige afdaalhulp. Daarbij helt het koetswerk over in snelle bochten en ook dat draagt niet bij aan het gevoel van vertrouwen.

Erwin Wind.

Gelukkig laat de automaat zich ook schakelen met "flippers" achter het stuurwiel en dan rijdt deze variant juist fijner dan de handgeschakelde uitvoering? Naar boven. Het comfort staat op het niveau van een gewone personenauto en de uitrusting is vooruitstrevend te noemen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws