Wat te doen op oudejaarsavond in amsterdam

Geplaatst op: 10.11.2020

Woon jij in de Domstad? Wordt het thuis op de bank met de oudejaarsconference en vuurwerk, of ergens op een leuk feestje?

Wanneer je genoeg gezien hebt en ergens naar binnen wilt om je feest voort te zetten, kun je  terecht in een van de vele bourgondische cafés die tot vroeg in de uurtjes geopend zijn. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Paroolredactie. De verschillende cafés in het stadscentrum gooien de deuren wagenwijd open. Ga ervoor! Veel Haagse podia, clubs en bars organiseren tijdens de jaarwisseling gezellige feesten, concerten en evenementen.

Het thema van de avond is Sapphire Sky. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Oud en Nieuw vanuit de Euromast Rotterdam. Amsterdam staat op oudejaarsavond bol van de wat te doen op oudejaarsavond in amsterdam en leuke feestjes en wordt ook nog eens spectaculair verlicht doordat het Amsterdam Light Festival nog plaatsvindt tot en met 20 januari Denk aan een cursus afdansen, filosoferen over de future en een bingo waarbij ik vorige keer mijn inmiddels beroemde testbeeldpak won.

Er wordt genoeg vuurwerk afgestoken in de stad om de lucht mooi te kleuren, zodat jij met een oliebol in de hand knallend het jaar kan beginnen. Reviewer Ada geeft dit hotel een dikke 9! Van alternatief tot hipster en van chique tot gewoon gezellig in een kroeg: er is voor ieder wat wils.
  • Verder feesten na dit vuurwerkspektakel? Je kan het jaar ook gezellig afsluiten in Alkmaar!
  • Veel Haagse podia, clubs en bars organiseren tijdens de jaarwisseling gezellige feesten, concerten en evenementen.

De meeste Amsterdammers vieren oud en nieuw namelijk liever in de eigen buurt, aldus de gemeente. Wil je het nieuwe jaar letterlijk met een frisse start beginnen, blijf dan op oudejaarsdag overnachten in Den Haag en combineer je verblijf met het maken van een nieuwjaarsduik op het strand van Scheveningen! Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Vier jij Oud en Nieuw toch liever met een iets lager budget, dan is er in Amsterdam ook genoeg voor jou te beleven.

Ook de eerste paar dagen van het nieuwe jaar hoef je je in Amsterdam niet te vervelen.

Meldingen Hier kunt u notificaties beheren. Wil je Oud en Nieuw in een hotel in Amsterdam vieren. Meldt dat van tevoren dan even. De cafs en kroegen rond de Boulevard van Scheveningen openen echter als vanouds hun deuren voor Oud en Nieuw. Zoek daarna een leuk feest op.

Oud en Nieuw Rotterdam

Het perfecte feest in de Gouden Stad Lees het artikel. Je hoeft je geen zorgen te maken over boodschappen of vlekken in het tapijt, er mag gewoon gerookt worden onder de afzuigkap en de drankjes zijn voor huiskamerprijzen.

Van alternatief tot hipster en van chique tot gewoon gezellig in een kroeg: er is voor ieder wat wils.

Wij deden een greep uit de leukste feesten en arrangementen op oudejaarsavond in vier grote steden in Nederland. In dit Travel Magazine artikel geef ik je de beste tips voor Oud en Nieuw in Nederland en in het buitenland hoe leuk zijn stedentrips tijdens Oud en Nieuw. Midden in de stad, mt motivatie. Inloggen Log in of maak een account aan.

Een overzicht van diverse feestjes, maar wat een rustpunt.

Oud & Nieuw op Leidseplein, Rembrandtplein of Nieuwmarkt

Prachtig ontbijt en goede service. Traditiegetrouw zorgt vrijgevochten ­circusenclave Thuishaven voor groots feest op 1 januari en schroomt het niet grote namen uit te nodigen. Zo kun jij met volle buik het Amsterdamse nachtleven onveilig maken!

  • Informeer van tevoren hoe de treinen, trams en bussen rijden, zodat je op tijd op je feestje bent.
  • Grotere feesten zijn onder meer te vinden in Victorie en Hal
  • Tips voor oudejaarsavond
  • Veel Haagse podia, clubs en bars organiseren tijdens de jaarwisseling gezellige feesten, concerten en evenementen.

Wil wat te doen op oudejaarsavond in amsterdam Oud en Nieuw in een hotel in Amsterdam vieren. Clubs door de hele stad organiseren de meest uiteenlopende oud en nieuw feesten en evenementen. Wandel door het prachtig verlichte sprookjesbos van de Efteling, zwier over de schaatsbaan en glij van een ware sneeuw glijbaan.

Op het Waagplein en de Platstenenbrug wordt volop geproost. Download ook onze handige app. Amsterdam Rotterdam Utrecht Efteling?

Wanneer je genoeg gezien hebt en ergens naar binnen wilt om je feest voort te zetten, kun je  terecht in een van de vele bourgondische cafs die tot vroeg in de uurtjes geopend zijn.

Oud en Nieuw Amsterdam

Wil je Oud en Nieuw in een hotel in Amsterdam vieren? Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Het duurt van tot uur, dus je bent er de hele nieuwjaarsnacht zoet.

Reviewer Kees-Hendrik tipt Hotel Babylon. Weet jij al waar je Oud en Nieuw gaat vieren. Oud en Nieuw Amsterdam Onze hoofdstad de middeleeuwse stad wikipedia n van de leukste plekken om het nieuwe jaar in te luiden.

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws