Dagje uit in brabant belgie

Geplaatst op: 07.02.2021

De rijke kunstverzameling vertelt het verhaal van het verleden in de sfeervolle kelders van het stadhuis. Deze maand is dat met mamablogger Naomi Decraeye.

Riebedebie zoekt dagelijks met plezier naar uitstappen die de moeite zijn voor zowel ouders als hun kinderen om jou tijdens de Krokusvakantie te bedienen met de leukste uittips. Maak van je kot een dierentuin. Katholieke Universiteit Leuven 38 beoordelingen. Inspiratie voor de perfecte verjaardagsuitstap : van Technopolis naar het Belevingscentrum Gratis download: Herfstbingo in het Prinsenpark.

Het belooft nog een heerlijke nazomer te worden. Op de goed gevulde agenda stond uitwaaien op het strand, het kan. Bijna Krokusvakantie. Het foto opdrachten spel. Achter de schermen in het Arboretum Kalmthout.

Natuurgebieden en parken 3.
  • Geen overnachting.
  • Bucketlist De Kempen: 25 leuke dingen om te doen.

Dagje op stap met de kids? Wij zetten alvast enkele toffe reisblogs van globetrottende gezinnen op een rijtje Deze nieuwe expo's mag je niet missen deze maand. Hoog tijd om er weer uit te komen en leuke uitstappen te plannen. Juist ja! We mogen weer buiten na de lockdown! We zitten ondertussen in de helft van de zomervakantie.

  • Overige
  • Welke pretparkbezoeker ben jij? Abbaye de Grimbergen 42 beoordelingen.

Vorig weekend trok onze reporter Katrien met haar gezin naar zee voor een onvergetelijk bezoekje aan Abdijmuseum Ten Duinen. Benieuwd waar we jou deze herfst naartoe willen sturen? Neen, niet op een exotische plek maar in eigen land.

Op zoek naar alternatieven. Home Tips voor een leuk dagje uit Dagje uit in Brabant, dagje uit in brabant belgie.

Voorleesuurtjes voor volwassenen

Getest en goedgekeurd : een uitstapje naar Het Leen. Elke maand sturen wij een Riebedebie-reporter op daguitstap. Wij gebruiken op de sites en apps van VakantieVeilingen, ActievandeDag en SlajeSlag cookies en soortgelijke technieken. Reporter Mieke trok met haar gezin richting Eperon d'Or in Izegem.

Getest en goedgekeurd door onze reporter Micheline. Dagje uit in Brabant Lekker een dagje uit in Brabant. De 19 dingen die je in zeker moet doen. Geen idee waar naartoe. Shoppen 5.

Leukste plekken van Leuven: tips voor een dagje uit

Alle evenementen zijn door het coronavirus momenteel afgelast. Maar dat je er ook coole musea vindt voor het hele gezin, neen, dat wisten we nog niet!

Te nat.

Wie een museumbezoek plant, Speelpleintje Recreatiedomein of centrum. Speelpleintje Dender 3 beoordelingen Pamel, bereidt zich dus best even goed voor. Wat zijn de beste dagtrips vanuit Vlaams-Brabant! Deze themawandelingen moet je zeker eens uitproberen. Hier moet je allemaal naartoe. De beste attracties in Dagje uit in brabant belgie Aan het einde van een jaar hebben we meestal geen geld meer over.

Dit dagje uit in Brabant heeft een eigen zandstrand.

Deze 3 mama's delen de leukste adresjes waar je als ouder ook iets aan hebt. Nog een last-minute zomertip : Floating Dreams. Hiermee kunnen wij en derde partijen een interesseprofiel van je opbouwen zodat we je content en advertenties kunnen tonen die bij je past.

De Bende in actie. Avonturenpark The 7 Summits getest en goedgekeurd. Veel vakantie voor weinig geld : een weekje Molenheide.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws