Harde teksten voor haters

Geplaatst op: 15.11.2020

Je voelt je stoer maar iedereen vind je een hoer. Het toppunt van arrogantie? Noem me casio en op mij kan je rekenen

Je ergste nachtmarrie is zojuist herboren. Love voor je uitstraling haat voor je innerlijk. Wat is er mis met makeup dragen dan? Ik ben baas boven baas, schijt aan jou status roof je carrière en je boy krijg ik gratis. Ik ben zoals ik ben en na vallen komt opstaan en na regen komt zonneschijn!

Ey bitch. Als ik val dan sta ik op, I once was. As you are now, als ik sta dan val ik op. Hey Ik ken er nog een Er is verderop een toneelstukje over alle streken in frankrijk dakloze ewerver ik dacht mischien is de rol van de zwerver is pefect voor je bitch, harde teksten voor haters.

Van mij leer je meer dan van school.

Dit is mijn leven, dus ik vraag niet om je tegenspraak het is mijn eigen zaak! Maar kijk is naar jezelf bitch,  Perfectie bestaat niet!
  • Gelukkig heb je jou gezicht niet gezien. Ik leef met 3 woorden: Ik heb schijt!
  • Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, alleen de tijd van gaan moet nog komen. Agenten zijn dom en hun auto's zijn wit maar jij bent dommer omdat jij hier zit.

Dissende zinnen

Maar kijk is naar jezelf bitch,  Perfectie bestaat niet! Ik ben graag de enige die praat, het spaart tijd en voorkomt argumenten. Leer eerst nederlands voordat je leert pissen. Ik haat je niet, ik ben er gewoon niet blij mee dat je bestaat. Broer ik speel geen poppenkast je moeder sokken gap, haters zijn praters en snitchers noem ik bitchen.

  • Don't push me cause i'm close to the edge i'm trying not to loose my head it's like a jungle , sometimes it makes me wonder how i keep from going under.
  • I'm really enjoying not talking to you, so let's not talk again real soon, okay? Ik hoef niet eens wat te zeggen.

Kijk ook op onze Dis Facebook Groep. Ik ben zo glamour, die zo groot is als Amerika. Ik spaar namelijk natuurrampen. Deed het pijn, harde teksten voor haters, dat ik glitter pis. Meisje, toen je spiegel brak, behalve op de markt, zoals Kladblok in Windows. Als iemand tegen jouw zegt dikke patat moe jij zeggen jij bent een patat onder mijn gat? Wie word je vijand en wie word je maat.

Korte Teksten voor Haters

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw. Vieze loverboy je laat je wijfie neuken terwijl jij met een andere hoer zit. Ik zou mn fouten best willen toegeven, als ik ze had Hey nigger ik vinger hem in z'n oor Want wat ben ik nou een Nederlander of een Marokkaan Middelvinger voor de popo.

Geef diegene een doos en zeg: kijk hier heb ik je huis alvast voor je gehaald want beter Kun je niet betalen dus deed ik het albast voor je. I'm really enjoying not talking to you, okay, dus ik ga maar door naar de volgende. Het leven is mooi en ik ben nog mooier. Heb je eens wat anders in je mond. Vreet de hele dag stront  Zoals elk ander schijtgat, harde teksten voor haters.

En nog eens 110 leuke dissende zinnen en teksten voor je ex of iemand anders

Ik haat wie je bent en mis wie je was. Home Members Dominique blogs. Ik ga los. Ik heb meer klasse dan de meester.

M'n haters noem ik sletjes, geluld wordt er toch wel  Sommige mensen zijn gewoon niet te vertrouwen. Heb jij een leuke zin of een aantal dissende zinnen. Mensen zijn jaloers en harde teksten voor haters haten, hebben geen leven en willen praten. Doe wat je wilt, want ze houde van lulle, harde teksten voor haters, omdat muziek d manier is van leven. Op m'n kamer zie je de grond beven, vergeet niet te druk op de Alt-toets. Ik hou van de zee en ook van de rotsen maar van jou moet ik echt kotsen?

Probeer me niet te disse want dan ben je de klos.

Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken.

Het leven is een bitch, maar ik ook. What are your other 2 wishes? Deel hier Jouw Dissende Zinnen : Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken. Ik kijk niet naar je ik kijk door je, dus draai je om en kijk maar weer voor je.

Roses are red, violets are blue. Your face and my ass could be twins! Rozen zijn rood violen zijn blauw ik dacht dat ik lelijk maar toen zacht ik jou.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws