Het weer feldberg zwarte woud

Geplaatst op: 12.01.2021

April Het einde van het seizoen nadert. En is het dorp wit, of ligt je appartement tussen de groene weiden?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ik verleen ik toestemming voor de verwerking van mijn gegevens volgens de privacy policy van Snowplaza. Wat is het netnummer van Feldberg? De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Feldberg is ongeveer 2 u.

Hotels en appartementen in Feldberg Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. Let op: de hieronder gegeven data gelden voor de lager gelegen gebieden.

Skigebied: 2 Aprs-ski: 6 Restaurants: 7. Als je voor een dubbeltje op de 1e rang wilt zitten zul je toch ergens op moeten inleveren! Gebieden zoals het zwarte woud wat nu eenmaal niet erg hoog ligt hebben daar erg veel last van gehad. Er valt in totaal 75 mm neerslag op 43 toyota prius plug in. Gemiddeld is het maximaal 3C in februari in Feldberg en minimaal rond de -2C.

Dus veel afwisseling, het weer feldberg zwarte woud, dan ontvang je je code nog op tijd in huis.

Er valt in totaal 75 mm neerslag op 43 dagen.
  • Om Sneeuwhoogte. De oppervlakte van Feldberg is 23 km².
  • Gemiddeld is het maximaal 3°C in februari in Feldberg en minimaal rond de -2°C. Feldberg heeft een zeeklimaat.

Het weer de komende 48 uur

Nacht Verwachting 2 cm 0-graden grens m -2° Ochtend Verwachting 1 cm 0-graden grens m -1° Middag Verwachting 0 mm 0-graden grens m -1° Avond Verwachting 0 mm 0-graden grens m -3°. Gemiddeld valt er op 11 dagen sneeuw in Feldberg. Het gevolg is dat deze pistes vaak ijzig en afgeschraapt zijn. Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets.

Populair zijn ook de webcams , het weer de sneeuwhistorie , de pistekaart , de reviews en de accommodaties van Feldberg. Beste reistijd, weer en klimaat Feldberg Beoordeling:.

Aan de noordzijde valt later bij een dalende sneeuwvalgrens periodiek enige sneeuw. Februari De meest sneeuwzekere maand. Het gemiddelde klimaatcijfer voor Feldberg is een 8,1.

Favorieten kun je instellen via je account. Follow sneeuwhoogtenl.

Markante kouinval

Wie het wat rustiger aan wil doen, kan ook relaxed een balletje slaan op de golfbaan. Beschrijf je ervaring met het weer:. Gemiddeld is het maximaal 13°C in oktober in Feldberg en minimaal rond de 6°C.

Favorieten kun je instellen via je account. Beste reistijd, weer en klimaat Feldberg Beoordeling:. Er valt in december op 16 Dagen neerslag met een totaal van 43 mm. De hoogste gemiddelde het weer feldberg zwarte woud in Feldberg is 23C in juli en de laagste is 1C in januari. Gemiddeld is het maximaal 20C in juni in Feldberg en minimaal rond de 10C.

Jouw favorieten

Het is 26 dagen droog in de winter. Het sneeuwdek dikt alsmaar verder aan. Het is 47 dagen droog in de lente. Meer klimaatinformatie Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode.

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren? Bekijk dichtsbijzijnde vliegvelden? Gemiddeld is het maximaal 18C in mei in Feldberg en minimaal rond de 7C. Skigebied: 8 Aprs-ski: 6 Restaurants: 9, het weer feldberg zwarte woud. Ook in Oostenrijk en Zwitserland moesten er liften dicht, erg vervelend maar voor ieders veiligheid beter.

Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 19 mm. Weer in Feldberg Vandaag. Weer Feldberg februari Gemiddeld is het maximaal 3C in februari in Feldberg en minimaal rond de -2C.

Weerkaarten Feldberg

Feldberg ligt in Duitsland. Hoe was het weer? Beste reistijd, weer en klimaat Feldberg Beoordeling:. De coördinaten van Feldberg zijn: Latitude:

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Dus veel afwisseling, voor herhaling vatbaar. Wat is de valuta van Feldberg!

In Feldberg is het nu uur 's middags op donderdag 19 november .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws