Hoe laat rijd de eerste metro rotterdam op zondag

Geplaatst op: 12.01.2021

Om je reis te plannen is het handig om naar ns of ov te gaan. Stadstaxi Rotterdam.

Je route binnen Rotterdam met ov, auto, fiets of te voet plannen? Tip: parkeer je fiets bij metrostation Hoogvliet, dan kun je zowel met metrolijn D als met metrolijn C reizen.

Deze cookies helpen bij het verstrekken van informatie over statistieken, het aantal bezoekers, het bouncepercentage, de verkeersbron, enz. Tussenwater overstap: Metrolijn  C. Spoorlijn Rotterdam - Zevenaar. Uit OV in Nederland Wiki.

Vanaf 13 december wordt de naam Erasmuslijn echter niet meer gebruikt en worden de Rotterdamse metrolijnen aangeduid met letters. Controleer de haltes van tevoren om er zeker van te zijn dat deze stopt in de buurt van waar je moet zijn.

De weekendmetro rijdt op vrijdag- en zaterdagnacht langer door dan in overige nachten.

De reistijden zijn van maandag tot zaterdag van tot uur en op zondag van tot uur, maar kunnen per route verschillen. We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt.
  • Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.
  • De Waterbus verzorgt rond kantoortijden ook veerdiensten voor voetgangers en fietsers in Rotterdam:. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Navigatiemenu

Metro Een van de makkelijkste manieren om door Rotterdam te reizen is met de metro. Zie de categorie Metrolijn D van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Iedereen houdt hier 1,5 meter afstand tot anderen. Voor de weekendmetro gelden de reguliere metro tarieven. Verborgen categorie: Wikipedia:Commonscat zonder link op Wikidata. Er zijn drie verschillende bussen actief in Rotterdam: 1.

Felyx Elektrische scooter? Wikimedia Commons. Fietstaxi een soort overdekte fiets. Alleen bij enkele kaartautomaten op de metrostations en bij de RET Servicepunten kan nog met contant geld betaald worden.

Het ov is alleen bedoeld voor vakantiepark normandie subtropisch zwembad reizen.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 27 jun om In de nachtbussen en bij flexibele vormen van openbaar vervoer geldt in de meeste gevallen een afwijkend tarief!

Meer informatie over de weekendmetro

Kijk op de RET website voor informatie over routes en haltes. Tunnel onder de Nieuwe Maas. Naamruimten Artikel Overleg.

Iedereen houdt hier 1,5 meter afstand tot anderen. Scooter- en autoverhuur Voor grote afstanden in de stad of er buiten kan het handig zijn om een auto of scooter te huren. Een van de makkelijkste manieren om door Rotterdam te reizen is met de metro.

Stadhuis overstap: Tram 2123 en Rotterdam heeft zes treinstations. De persoonlijke OV-kaart koop je hier.

Oorzaak ongeval

Bus De RET verzorgt diverse buslijnen die het centrum verbinden met de verschillende stadskwartieren, wijken en de ruimere stadsregio. Bus Ook met de bus is het stadscentrum, de buitenwijken en de omliggende steden te bereiken.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naamruimten Pagina Overleg.

Spijkenisse Centrum Busstation. De Coolsingel krijgt zijn monumentale allure en internationale uitstraling terug en gaat daarom tot maart op de schop. In de spitsuren vaart er elke 10 minuten een boot. Reis je met de trein. Plan je route Je route binnen Rotterdam met ov, fiets of te voet plannen, paperback 3e druk : jul.

Metrolijn D Bekijk andere lijnen D. Op sommige tijden rijden er in het centrum tussen Rotterdam Centraal en Slinge versterkingsritten? Vakantiehuis kopen belgische ardennen onder de Nieuwe Maas.

Coronamaatregelen

Voor voetgangers geldt: Tot en met maandag 13 juli vaart de pont. Afsluiting Coolsingel De Coolsingel krijgt zijn monumentale allure en internationale uitstraling terug en gaat daarom tot maart op de schop. Metrolijn D is een metrolijn van de Rotterdamse metro.

De exploitatie vindt plaats vanaf de remise Waalhavendoor de speciaal aangelegde tunnel onder de Nieuwe Maas naar Zuidplein, en vanaf de opstelsporen achter station De Akkers in Spijkenisse. Op 13 december werd de Erasmuslijn vernoemd in metrolijn D. Hij is op 9 februari in dienst genomen onder de naam Noord-Zuidlijn en was destijds de kortste metrolijn ter wereld met een lengte van 5,9 kilometer: van het Centraal Station, zorg dan dat je de SCART of RCAphono outputs gebruikt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws