Mosselen op italiaanse wijze met chorizo

Geplaatst op: 01.01.2021

Het was heel lekker. Belgisch Hoofdgerecht.

Mosselen onder koud stromend water afspoelen. Wil of mag je geen alcohol nuttigen? Af en toe omschudden. Internationaal Hoofdgerecht. Portugese mosselen Bron: www. Sabine Author says:. Paella Traditionele paella.

Ze vonden het wel fijn als ik een mossel zou proeven. Pluk en hak de peterselie. Meld je aan. Aziatische kreeftensoep 60 min. Rik Gorree says:.

  • Breng op smaak met een beetje zout en citroensap. Meld je aan.
  • Knoflook en chorizo ca. Caracoles de Natación Zwemmende slakken met maïsbrood uit Argentinië Makkelijk.

Ingrediënten Spaanse mosselen met chorizo en tomaat voor 4 personen

Dit is de eerste keer dat ik mosselen maakte. Gevulde reuzescheermessen met jonge groente en witte wijn-botersaus 30 min. Voeg de chorizo en het gerookte paprikapoeder toe en bak tot het begint te geuren. Traditionele paella. Portugees Hoofdgerecht.

Deze zijn niet goed en moet je weggooien. Gebakken mosselen met chorizo en thijm.

Ik gaf er een Spaans tintje aan. Voeg de olijfolie en zonnebloemolie druppelsgewijs toe en blijf kloppen tot het op mayonaise lijkt. Belgisch Hoofdgerecht. Surf aub naar de link in het bericht. Startpagina Italiaanse gerechten Mosselen op Italiaanse wijze met kerstomaten en chorizo. Sowieso zijn mosselen eigenlijk heel makkelijk klaar te maken.

Berichtnavigatie

Snijd de chorizo en bleekselderij in blokjes en voeg dit toe aan de pan. ALDI wil u de best mogelijke content bieden. Geplaatst op Hoofdgerecht. Verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine stukjes.

De herinneringsservice mag enkel gebruikt worden als je zelf de ontvanger van de herinneringen bent. Eventueel kun je er verse pasta bij serveren of een frisse salade.

Ga verder. Deze zijn niet goed en moet je weggooien. Voeg de gesnipperde ui, rode peper en later de knoflook toe. Als je regelmatig mosselen eet is het lekker om zo nu en dan eens een ander recept te proberen.

Mijn account

Daarvoor worden voor de werking van de site functionele cookies gebruikt die geen trackinginformatie of persoonlijke gegevens bevatten. Mosselen onder koud stromend water afspoelen. Je kunt er natuurlijk ook friet bij serveren iets minder gezond, maar wel heel lekker. Eventueel kun je er verse pasta bij serveren of een frisse salade.

Snijd de chorizo in reepjes? Klik aub op de link in de e-mail. Dit is de eerste keer dat ik mosselen maakte! Geplaatst op Portugees Hoofdgerecht. Voeg de eierdooiers, zout en mosterd toe. Aangeboden door:. Caracoles de Natacin Zwemmende slakken met masbrood uit Argentini Makkelijk.

Mosselen met tuinbonen en chorizo Tuinbonen, chorizo en knoflook maken van dit mosselgerecht een feest.

Hoofdnavigatie

Geplaatst op Portugees Bijgerecht. Bewaar Reageer Deel Print. Zeeduivel met schuimige saffraansaus 30 min.

Daarvoor worden voor de werking van de site functionele cookies gebruikt die geen trackinginformatie of persoonlijke gegevens bevatten! In grote pan olie verhitten. Previous post 10 redenen waarom Rome de moeite waard is.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws