Chinees indisch restaurant de nieuwe chinese muur beek

Geplaatst op: 19.11.2020

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De nieuwe eigenaar heeft zijn nieuwe inbreng en dat vind ik persoonlijk minder. Deel je ervaringen!

En eigenlijk de beste wok wat ik ken! Keurige bediening. Goede prijsverhouding. Prijs iets duurder maar wel beter. Heerlijk gewokt bij de Chinese Muur. Beoordelingen filteren. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Misschien niet de grootste wok, maar eens je ooit bij de Chinese muur in Neerbeek bent geweest, Westervoort. De bediening is gelukkig wel als vanouds goed. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. Kortom een aanrader.

Heerlijke sfeer en ontzettend vriendelijk personeel.

  • Het eten is super vers.
  • Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Jean-Pierre 3 punten. Huub en Nettie 51 punten. Alle talen. Was de moeite waard! Erg lekker alleen de Indonesische gerechten alleen een beetje tegen.

Mamma 81 punten. Prima eten, voor herhaling vatbaar. De sfeer was zeer goed en ongedwongen, ze doen cht alle moeite voor je. Echter betalen moet je toch voor een kwaliteit en kwantiteit van tien keer niks. Prima restaurant met lekker en voldoende eten. Bedank YKVrobertop. Het helpt als je aangeeft wat en hoe je je eten wil, ondanks een "volle bak".

Corona informatie

Zijn nu toch nog eens terug gegaan, en gelukkig maar!! De lekkerste Chinees van maasmechelen en omstreken. Heerlijke sfeer en ontzettend vriendelijk personeel..

Lijst wordt bijgewerkt Mamma 81 punten. Het is er wel eens meestal druk, maar dat is alleen maar positief te noemen. Heerlijk gegeten, leuke vriendelijke bediening en zomaar een fles Procecco gekregen omdat het onze trouwdag was. Voldoet in geen enkel opzicht aan kwaliteit en gastvrijheid.

Reizigers die Restaurant de Chinese muur bekeken, bekeken ook

Ondanks dat de zaak helemaal vol zat, liep alles gesmeerd en voor de gasten zonder stress. Goed doorsnee Chinees restaurant. De drukte is er alleen in het weekend, drukte voor de wok en bakplaat onstaat door de veel te kleine ruimte waar deze in staan, samen met de ingredienten. We hebben a la carte en meermaals wok menu's gegeten.

Doorgaan naar hoofdinhoud. Heel kundig. Prijzig voor een wok die hun sushi niet eens bijvullen. Mart Willems 9 punten? Bedank alain a. Is dit restaurant gespecialiseerd in Kantonese gerechten! Zeker voor herhaling vatbaar, tenminste niet zo'n vreetschuur!.

Chineese Indisch Restaurant Azië

Helemaal TOP. Van de zoetzure saus die ik gekozen had, was nauwelijks iets te proeven. Jean-Pierre 3 punten.

Plaats recensie. Saskia Stoffer 5 punten. Vl te duur in vergelijking met andere Wok restaurants.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws