Geluid telefoon doet het niet door water

Geplaatst op: 16.11.2020

However, de muziek stopte onmiddellijk toen het in het water viel. Een ad iphone ipod is gewoon noet gemaakt voor te gebruiken terwijlinbad zit en dus in zo een vochtige omgeving Bericht automatisch samengevoegd op 27 oktober om Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door ergoboy Het mag erg klinken maar ik vind dat juist goed dat zo iets gebeurd.

Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Jako3ob En moest het echt waterschade zijn, kan ik hem dan nog binnen garantie terugsturen naar de winkel?

Maak ruimte voor het water, zodat het weg kan lopen. Wat kun je met vliegtuigmodus? Vervelend is dat je nooit precies weet hoe erg de schade is bij iPhone waterschade. Ga je voor een refurbished iPhone? Oorspronkelijk geplaatst door Starscreamer. Haal zoveel mogelijk water uit de telefoon door hem te kantelen, schudden, blazen en gebruik een stofzuiger om alles uit de telefoon te zuigen.

Dan moet je nog even wachten.

De iPhone 7 is waterdicht. Geregistreerd: Apr Berichten: Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door marijn65 of je inboedel verzekering aanspreken. Ook kan het zijn dat alles goed lijkt, maar dat er langzaam corrosie op de onderdelen binnenin je iPhone ontstaat. Stroom en water is namelijk geen veilige combinatie.

Meest gelezen.
  • Zo doe je dat.
  • Zet je telefoon uit.

Telefoon in het water gevallen? 5 tips om je smartphone te redden

Let wel: dat maakt je telefoon nog niet geschikt tegen het zout van de zee of het chloor van een zwembad. Als je telefoon in zoutwater of vies water gevallen is, was hem dan schoon. Verzeker je smartphone met Toestelverzekering. Ook nieuwe iPhones. Veel onderdelen van de telefoon kunnen wel tegen water, als ze maar niet zijn aangesloten op de batterij als ze nat zijn. Wat kun je met vliegtuigmodus? De één na de andere functie zal dan uitvallen.

  • Start de telefoon dan wel, dan heb je waarschijnlijk een nieuwe batterij nodig.
  • Er zijn immers openingen genoeg: de microfoon, de ingang voor het opladen, een poort voor de carkit et cetera.

Geregistreerd: Aug Berichten: Meer info. Hoe hoger het getal, hoe waterdichter een telefoon is. However, de muziek stopte onmiddellijk toen het in het water viel. Doet je smartphone het nog steeds niet.

Waterdichte iPhones

Breadcrumb Home Blog Blog. Waterdichte iPhones De iPhone 7 is waterdicht. Afhankelijk van het model zie je hier of er een rode kleur verschijnt die vloeistofschade aantoont.

Was je telefoon. Heb jij een waterdichte telefoon. Wat kun je met vliegtuigmodus. Dit zorgt ervoor dat je telefoon geen kortsluiting veroorzaakt. Deze onderdelen kleuren helemaal rood als ze in contact met water zijn gekomen.

Heb jij een waterdichte telefoon?

Tableview doet vreemd. Haal deze eruit. Als je telefoon in zoutwater of vies water gevallen is, was hem dan schoon. Schud niet met de telefoon, anders kan het water langs belangrijke onderdelen lopen. Over het algemeen kan een simkaart wel tegen wat water, maar toch is het verstandig deze meteen te verwijderen.

  • Vocht onttrekken Misschien heb je al eens gehoord van de trucjes met ongekookte rijst.
  • Houd wel wat afstand, want een stofzuiger kan statische elektriciteit veroorzaken.
  • Let wel: dat maakt je telefoon nog niet geschikt tegen het zout van de zee of het chloor van een zwembad.
  • Haal, indien mogelijk, de batterij en je simkaart uit je toestel om nog meer schade te voorkomen.

Ook nieuwe iPhones. Oorspronkelijk geplaatst door Starscreamer. Guest Gast profiel aanpassen. Het is gewoon vreemd dat alles, enkel de muziek op speaker, hoe kan dat, bra size is 32C and hip size is 36 inches? Welke relatie heb jij met je mobiel. Het is nu Klaar voor het echte wonder. Ook de Samsung Galaxy S20 is waterdicht. Alle iPhones zijn uitgerust met water- en vochtindicatoren. De n na de andere functie zal dan uitvallen.

Daarom moet je het toestel de tijd geven. Dan moet het toestel gerepareerd worden. Door de mineralen simpelweg te verwijderen, los je dit probleem op.

Haal deze eruit. Geregistreerd: Apr Berichten: Heb je vloeistofschade, dan wordt dat helaas niet gedekt door Apples beperkte garantie van een jaar of een AppleCare Protection Plan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws