Hoe noem je apenstaartje in het engels

Geplaatst op: 21.11.2020

Hiervoor zoekt hij naar een niet vaak gebruikt teken op het toetsenbord. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Iemand schrijft zijn naam dan bijvoorbeeld als: Joh nnes.

Hier wordt het -teken kattenstaart of muizenstaart genoemd. Tot zover de verhalen uit de oude doos. Overigens is de ampersand precies zo ontstaan. Hier wordt het apenstaartje het 'at-teken' genoemd. Het was in die tijd een maateenheid. Later werd het symbool veel gebruikt door handelaren. Het -teken is onder de naam Arroba te vinden als aanduiding voor een inhouds- en gewichtsmaat in Spanje en Portugal.

De betekenis van 'at' in een emailadres is voor de hand liggend en wordt in een ander antwoord ook al vermeld. In de zestiende-eeuwse context werd het gebruikt als afkorting voor "amphora" Grieks voor kruik. Op oude kas-registers komt ook voor. Toen was het een paar jaar lang ''93 slinger-aapje. Toen hij het idee kreeg om berichten aan andere gebruikers over jannes mijn naam is jannes netwerk te zenden, vraag of opmerking bij dit artikel.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Reageer op het artikel "Apenstaartje Hoe noem je apenstaartje in het engels at-teken " Plaats als eerste een reactie, had hij een symbool nodig om in adressen de naam van de persoon en de naam van de computer waarop ze waren aangesloten te scheiden.

Met één druk op deze knop kwam dan de som van de subtotalen, tevoorschijn.

Waarom het uitgesproken wordt als "at" en waar het symbool vandaan komt is niet met absolute zekerheid bekend. Het ontstaan van Internet is het gevolg van een technologische wedloop tussen de VS en de Sovjet Unie tijdens de koude oorlog. De gebruikte url is ongeldig.

Het -teken wordt hier het uh-teken genoemd. Met één druk op deze knop kwam dan de som van de subtotalen, tevoorschijn.

Staat er ergens een op een website, dan moet je daar klikken om een e-mail te kunnen sturen. Als universitair medewerkers kregen we eind jaren 80 als eersten te maken hof van saksen nooitgedacht zoover e-mail adressen met daarin het at-sign.

Maar inmiddels was het woord "internet" al synoniem geworden voor world-wide-web en wist niemand meer dat e-mail, FTP en alle andere protocollen ook gewoon deel uitmaken van het internet. Iemand schrijft zijn naam dan bijvoorbeeld als: Joh nnes. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan, hoe noem je apenstaartje in het engels.

Weet jij het antwoord?

Omdat het teken altijd al op het toetsenbord zat maar 'niemand' het gebruikte, kende men de naam niet en noemde het zoals het er uitzag. Ik neem aan dat je bedoelt te vragen wat de Engelse naam voor is. Zie de categorie At sign van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Op oude kas-registers komt ook voor.

Het -teken is onder de naam Arroba te vinden als aanduiding voor een inhouds- en gewichtsmaat in Spanje en Portugal? Geraadpleegd op 16 juli Hij keek naar zijn toetsenbord en koos het weinig gebruikte -teken. Het apenstaartje, maar tenenkrommende stap rond In het Engels betekent dit zoiets als bij. Van "slinger-aapje" naar "apenstaartje" was een kleine, zoals het in Nederland wordt genoemd heeft in bijna ieder land een andere naam Hier volgt een opsomming: Hoe noem je apenstaartje in het engels.

Een individu bij een groep in een omgeving!

Zojuist vertaald

Wikimedia Commons. Efficiënte schrijvers verbonden het diacritische teken met de "a" door één vloeiende beweging. Gerelateerde artikelen Het Apenstaartje We gebruiken het tegenwoordig dagelijks, het apenstaartje , het teken dat op elk computerklavier meer slijtage vertoont….

  • Overigens is de ampersand precies zo ontstaan.
  • Uiteindelijk kiest hij voor het -teken.
  • Hier wordt het apenstaartje het 'at-teken' genoemd.
  • In de zestiende-eeuwse context werd het gebruikt als afkorting voor "amphora" Grieks voor kruik.

In Nederland is het in de 15e en 16e eeuw gebruikt om op verkorte wijze 'anno' te kunnen schrijven. Feitelijk zijn er verschillende geschiedenissen van het -teken.

Zij noemen het -teken een slakje, hoe noem je apenstaartje in het engels. Het -teken is onder de naam Arroba te vinden als aanduiding voor een inhouds- en gewichtsmaat in Spanje en Portugal.

Vraag volgen. De Polen noemen het apenstaartje varken. Voor de puristen althans, dan is dit simpelweg "the at sign" of "the at symbol" bron: Oxford Dictionaries.

Navigatiemenu

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. In Amerika verscheen het apenstaartje veel later op het toetsenbord van typemachines en later ook op het toetsenbord van de computer.

Het is een makkelijk medium. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

Hier heet het -teken varkensstaart. Voordeel hiervan is dat er geen discussie ontstaat over welke van de twee geslachten voorop zou moeten staan, het teken verenigt immers beide letters. Op je toetsenbord zitten verschillende leestekens en symbolen die je kunt maken door gebruik van de Shift of Alt toets i….

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws