Hoe teken ik een vos

Geplaatst op: 12.11.2020

Voeg drie eivormige ovalen toe aan de kop voor de oren en de snuit. Maak je tekening van de vos af door een vleugje kleur toe te voegen, en probeer dan andere schattige dieren te tekenen!

Schets het gezicht en maak een gekartelde omtrek om de vacht aan te geven. Stap 1: ThoraxTeken een grote, middelgrote en kleine cirkel boven op elkaar zoals een mager sneeuwpop.

Dit is een video potlood tekening van de schedel. Dit is een volledig willekeurige trekking tutorial maar meh, soms, willekeur is goed! Ongeveer een derde ervan moet de rechter onderzijde van de cirkel voor de kop overlappen. Labels: Hoe , Tekenen , Vossen. In plaats van een enkel ovaal voor elke poot, teken je twee ovalen die elkaar in een hoek van 30 graden ontmoeten, om het kniegewricht weer te geven.

Een realistische zittende vos tekenen. Dat is een mooie vos? Schets de cirkel licht met potlood? Hope u like it. Maak het ovaal breed genoeg om de dichterbij gelegen achterste schouder en knie gedeeltelijk te overlappen.

Stap 1: Het lichaam tekenenHet lichaam van een hond is soort van lang en blob vorm met uitsteeksels voor. Schets het gezicht en maak een gekartelde omtrek om de vacht aan te geven. Geef de staart bijvoorbeeld meer een opwaartse krul binnen de omtrek die je net hebt gemaakt.
  • Maak de achterste schouder ongeveer 1,5 keer zo lang en twee keer zo breed als de voorste schouder.
  • Schets de puntige oren en ronde snuit op de cirkelvormige kop. Volg ons.

1. De basisschets voorbereiden

Volg een soortgelijk proces met vier ovalen voor de achterste poot en de voeten. Kies de kleur van de vacht naar wens. Maak de afwerkingslijnen donkerder en gum je originele schetslijnen uit. Begin met een cirkel en een gebogen lijn die zich uitstrekt van linksonder. Zelfs als je het lichaam mooi hebt geschetst, kan een kleine fout in het gezicht de hele impact van de tekening vernietigen.

Aangezien dit een cartoonvos is, kun je de verhoudingen naar wens aanpassen.

  • Als je andere fox-gerelateerde tutorials wilt proberen, bekijk dan deze lijst:. Stap 1: Start door de eerste tekening v.
  • Voeg nog een cirkel en een gebogen lijn toe om het lichaam van de vos en de achterdij te omlijnen. Schets de cirkel licht met potlood.

Geef de onderste helft van de poten, indien nodig, onderpoten. Kleur delen van de borst, hoe teken ik een vos, de voorkant van de borst en de onderste stokke tripp trapp newborn babyset van de snuit een gebroken witte kleur, en genieten van het warme klimaat, omdat 1-op-1 ruilen van de ruilgronden niet realistisch is. Maak de snuit een beetje groter dan de oren en plaats op ongeveer zeven uur.

Repareer het, 250 ml. Kleur je cartoonvos om het af te maken.

Een vos tekenen

Als je met een potlood hebt getekend, kun je nu een donkerder hulpmiddel zoals een inktvis nemen om de laatste lijnen opvallender te maken. Kijk nu goed naar je basislichaamsplan en probeer te zien of er iets niet goed is. Stap 2: De bodemNadat u de t.

Maak de detaillijnen donkerder met pen en gum louis vuitton schoenen nep kopen schetslijnen weg! Laat het overlappen en uitsteken voorbij de onderste helft van de ovaal die de dij van de vos voorstelt. Maak een schets van de dij met behulp van deze twee richtlijnen.

Over dit artikel. Voor de hoe teken ik een vos, verspreid je drie rechtopstaande ovalen vrij gelijkmatig over de onderkant van het lichaam-ovaal.

2. Hoe de benen van een vos te schetsen

Maak het lichaam slanker in de buik, en teken de contouren van de poten om die er gespierder uit te laten zien. Schets de puntige oren en ronde snuit op de cirkelvormige kop.

Je kunt je vos een beetje menselijker maken, een beetje realistischer, of wat je maar wilt! Als je je de kop voorstelt als een wijzerplaat voor de klok, plaats dan de oren op ongeveer 10 en 1 uur.

Deutsch: Einen Fuchs zeichnen. Stel je de cirkel voor als een wijzerplaat van een klok en plaats ze op ongeveer 10 en twee uur. Schets de puntige oren en ronde snuit op de cirkelvormige kop, hoe teken ik een vos. Maak de achterste schouder ongeveer 1,5 keer zo lang en twee keer zo breed als de voorste schouder.

Ik hoop dat u geniet van. Werk de lichaamsvorm van de vos verder uit en voeg gelaatstrekken toe. Cookies maken wikiHow beter!

Over ons Categorie├źn. Bedek het hele lichaam met bont. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Teken het verste oor recht omhoog, en het nabijgelegen oor leunend naar de staart van de vos dat je zo meteen gaat tekenen in ongeveer een hoek van 30 graden. Methode 2 van Een realistische zittende vos tekenen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws