Huis te koop slenterweg zevenaar

Geplaatst op: 04.12.2020

De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG. Met Walter was het voor ons meteen raak. Direct online en als PDF beschikbaar.

Bestel waarderapport. Walter Pro bevat een gedetailleerd rapport met alle belangrijke factoren voor dit landgoed. Woonoppervlak m² 10 m² kleiner. Waarom staat deze woning op Promodomo?

De foto van de woning komt van Google Maps. Start jouw bouwplan met een goede voorbereiding. Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Ooy, Zevenaar of zelfs heel Nederland. We geven je advies op basis van je voorkeuren. Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar. De belangrijkste informatie om snel een beeld te vormen van een adres of een perceel, huis te koop slenterweg zevenaar. Woningaanbod Interessante straten in: Zevenaar.

Niet te koop

Bekijk het voorbeeld Bekijk het voorbeeld. Heeft dit huis eerder te koop gestaan? Klik dan op dit is een koopwoning. Check onze specifieke rapporten over deze locatie of lees onze blogs over wonen, kopen en verkopen. Het is gebouwd in Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Staat Slenterweg 30 te koop?

  • Zowel voor bebouwd als onbebouwd Ridderstraat
  • Kan Walter mij helpen een bod op Slenterweg 30 te doen?

Slenterweg 30 per staat van onderhoud. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt, maar ook de precieze percentages! Inzicht in een perceel met de omliggende percelen. Hoe werkt Walter Living. Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar.

Voor Walter

Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens Deze huizen bepalen de waarde.

Slenterweg 33 DP, Zevenaar 0x. Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum.

Door het gebruik van openbare gegevens willen wij fietsenrek achterop caravan monteren huizenmarkt weer transparant en toegankelijk voor iedereen te maken.

Daarom is het belangrijk om goed genformeerd op pad te gaan. Heb je een andere vraag. Het energielabel komt vanuit de overheid en de gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten? Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare huis te koop slenterweg zevenaar

Je kunt zelf instellen van welke cookies Planviewer gebruik mag maken. Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. Gebasseerd op 4 vergelijkbare woningen.

Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Bekijk het voorbeeld Bekijk het voorbeeld? Meer weten over deze locatie. Vraagprijs verkoper: n. En jij. Deze huizen bepalen de waarde.

Percelen Bestemmingsplannen Vergunningen. Weten wat wettelijk is vastgelegd in het Kadaster over een woning of perceel, huis te koop slenterweg zevenaar.

Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen Slenterweg Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder.

Krijg je alle belangrijke feiten op een presenteerblaadje. Stuur een bericht aan de bewoners. De geschatte woningwaarde wordt vervolgens door Promodomo zelf berekent met een nauwkeurig algoritme, gebaseerd op uiterlijke kenmerken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws