Is viagogo te vertrouwen

Geplaatst op: 25.11.2020

Ik had in mei kaartjes besteld voor Marco Borsato Carte in December. Het waren echte kaarten. Omdat het de eerste keer was en ik ze snel wilde bemachtigen als cadeautje dacht ik bij viagogo aan het juiste adres te zijn.

Hoop dat ik niet de enige ben Dan voel ik me niet zo dom Die euro in plaats van 72 Kom ik wel overheen….. Ik bestelde via Viagogo een kaart voor de wedstrijd Bayern Munchen. Ik ontving de kaarten dezelfde avond. Dreumes- en Peutertijd Toch heel vervelend want ook extra reiskosten gehad, maar bovenal een heel grote teleurstelling voor mijn zoons. Bij de levering zaten geen retourpapieren, hun adres wordt nergens vermeld en er is geen KvK nr te vinden op de site.

Tickets binnen. Een super teleurgestelde zoon, wij konden weer naar huis en het geld is verdwenen! Kaartjes gekocht voor Barcelona-Malaga. Uiteindelijk kreeg ik kaartjes voor de tweede ring. Kaartjes meteen weer te koop gezet op hun site.

Weet nu ook niet of ze geldig zijn. Dit zijn administratie en verzendkosten?????? In realiteit startte de vertoning om !
  • Bestel nu bijna al mn kaarten via viagogo.
  • Ik snap niet dat enkel Viagogo zo hard aangepakt wordt. Reviews   1.

Door Soohia op 9 april Reageer 2 reacties Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant. Ik probeerde contact op te nemen met Viagogo maar tevergeefs. Uw naam. Lijkt me niet dat ze elke betaling met de hand moeten verwerken toch?? Geen geld terug. Het duurt dan even voordat je wederom een engelssprekend persoon aan de lijn krijgt.

  • Je maakt het ze hiermee alleen maar gemakkelijker.
  • De tickets hadden we 4 maanden geleden gekocht en na een week of drie al in huis.

Ze doen precies wat ze beloven, is viagogo te vertrouwen, namelijk bemiddelen tussen aanbieder en koper van toegangskaarten. De website doet voorkomen alsof er geen appartement te huur almere meer beschikbaar zijn en dat viagogo de enige is met kaarten.

De artiest in kwestie verdient hier geen cent extra! Hieromheen de meivakantie georganiseerd met onze kinderen. Nu krijg ik een mail dat ze mijn tickets die ik besteld heb niet hebben en kan kiezen tss 1 andere tickets ik de plaats staat gewoon vak Of terugbetaling Nu heb ik die tickets 1 jaar geleden gekocht bestelt verassing voor een verjaardag Dus is viagogo te vertrouwen ik dan toch maar om voor optie 1 andere tickets Bij het downloaden van de tickets staat de prijs 75 euro per ticket 1 jaar geleden heb ik bij viagogo plaatsen gekozen voor podium ter waarde van euro voor 4 tickets die zij mij voorstellen En nu krijg ik 4 tickets ter vervanging van 75 euro ergens ver in de tribune in de plaats Ik vind dat echt bedrog Wie kan mij helpen.

Ervaringen Viagogo

Stefan Alleen het uiteindelijk afgeschreven bedrag. Ik wilde dat uiteraard! Voor 4 kaartjes betaalde ik ,89 euro.

Een maand voor het concert kregen we de kaarten. Zwakke punten Het zijn oplichters. Ze spelen op een gemeen oneerlijke wijze op. Overzicht Reviews Over Trustpilot. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

1.805 • Zeer slecht

Viagogo kaartjes bested voor Barcelona waren een stukje duurder maar wist dit van te voren al met een beetje gezond verstand weet je dat dit een door verkoop site is Kaartjes kreeg ik gelijk na betaling alles was perfect in Barcelona. Een keer gedaan om tijdens onze vakantie naar een wedstrijd in Lissabon te gaan. Dat doe je niet elke dag en als je dan toch naar Madrid vliegt kan je beter een goede zitplaats hebben dachten we.

Ik neem mijn verlies van 86 euro en gebruik de ervaring om mijn leven lang anti reclame te maken. Direct na het plaatsen van de bestelling kreeg ik mijn twijfels over de afhandeling van de aankoop omdat je de kaartjes niet direct kunt downloaden. Ik raad iedereen dan ook af via Viagogo te bestellen. En dan te weten dat je hier keihard voor moet werken als alleenstaande moeder maar dat heb je voor je kind over!!!. Er bestaan gespecialiseerde sites voor die betrouwbaar zijn, is viagogo te vertrouwen.

Ik wacht nog steeds op terugstorten van mijn geld Heb kaartjes voor fc Barcelona bij viagogo gekocht voor euro en dat bleken kaartjes voor 68 euro te zijn.

ViaGogo komt dan ook nog doodleuk met de melding dat is viagogo te vertrouwen extra kosten voor nieuwe tickets voor de koper hoogstwaarschijnlijk voor ons zijn… Is viagogo te vertrouwen voorzie alweer dat ze met een absurd bedrag komen terwijl er goedkopere opties zijn die ik voor nu ook in de gaten houdt en hier screenshots van maak mocht het zover komen….

Populair in Geldzaken & Recht

Dreumes- en Peutertijd De originele prijs was omgerekend euro. Code was niet meer geldig.

Het doel van ViaGoGo is om een online platform beschikbaar te stellen waar mensen de mogelijkheid hebben om toegangskaarten te kunnen kopen. Ik wacht al 3 kro ncrv gemiste uitzending victoria op mijn geld na verkoop - betalingstermijn is 5 tot 8 werkdagen - en krijg nu het volgende bericht van ze; "Omdat we als gevolg van het coronavirus momenteel ongebruikelijk veel annuleringen hebben, is viagogo te vertrouwen dan rechtstreeks met onze dienst contact kan opnemen, is viagogo te vertrouwen.

Het echte kostenplaatje verschijnt pas nadat het geld is betaald via je creditkaart. Mijn zus heeft de buurman aansprakelijk gesteld en euro verlangd om een nieuwe hond te kunnen kopen haar hondje was nog maar net een jaar oud.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws