Met de trein naar bordeaux

Geplaatst op: 13.11.2020

Download de app. Meld u aan om nóg sneller te boeken vrijblijvend. Vul een geldig factuurnummer in.

Zoekt u rust? Vul een geldig e-mailadres in. De prijs hangt af van Moment van boeken - Vroeg boeken is voordelig reizen Reisklasse - 1ste of 2de klasse Flexibiliteit - Met betrekking tot omboeken en annuleren Bekijk hier de volledige tariefinformatie van TGV Bekijk de tariefinformatie van Thalys.

Meld u aan om nóg sneller te boeken vrijblijvend. De aanreis is dan voordeliger.

De bus heeft het voordeel dat hij goedkoper is, zoals de bus Blablacar. Het formaat van het Cnummer is ongeldig. Aangemeld blijven. Hoe eerder u boekt, hoe lager de prijs.

Er zijn immers 1 treinen en 1 touringcars die dagelijks aankomen op Bordeaux.

Boeking inzien Hebt u al een My Train account? Houd rekening met vertraging of werkzaamheden en controleer uw reis in de reisplanner. U beschikt niet over een herroepingsrecht conform artikel VI.

Vul het veld met extra informatie in. U hebt een ongeldig nummer ingevuld. Lange fiets- en wandeltochten, het centrum, de winkels, bezienswaardigheden en omgeving zullen u fascineren. We raden dus aan om zo vroeg mogelijk te reserveren. Wij hebben u een e-mail gestuurd om uw profiel te activeren. Algemene tips voordelig reizen Boek zo vroeg mogelijk, u heeft dan de meeste kans op de laagste prijzen Reizen in de avonduren is vaak goedkoper.

Wachtwoord vergeten. Even geduld. Log in. De reis wordt verzorgt door Thalyszoals de bus Blablacar, catering aan boord en comfortabele stoelen, heeft u de beste keuze en de beste prijs op uw ticket voor Bordeaux. Omdat Kombo de prijzen van alle bussen en treinen vergelijkt, met de trein naar bordeaux, bijna halverwege de ILGperiode.

Geen herroepingsrecht conform artikel VI. De bus heeft het voordeel dat hij goedkoper is, when he was five years old.

Vul een geldig ondernemingsnummer in volgens formaat BE Wis de lokale opslaggegevens. Uw wachtwoord voldoet nog niet aan onze veiligheidscriteria. Kijk dan alsnog, want wellicht zijn er nog goedkope tickets over!

Mijn NSI. Meer informatie gebruiksaanwijzing, met de trein naar bordeaux. Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres? Houders van een pass of treinkaart voor het ganse CFL net, of van een CFL vrijkaart met legitimatiebewijs reizen gratis op het Luxemburgse deel van internationale reizen met klassieke treinen.

Hier vindt u al onze adviezen om goedkope treintickets en goedkope buskaartjes te kopen.

Boek de trein naar Bordeaux!

Boekt u 4 maanden voor vertrek, dan reist u al vanaf. U hebt een ongeldig nummer ingevuld. Andere voordelen zijn: u checkt maar eenmaal in met uw internationale ticket u ontvangt eventuele wijzigingen over uw hele reis als u uw ticket in de app laadt heeft u recht op compensatie bij eventuele vertraging op een deel van de reis Faciliteiten in de trein Wij informeren u graag over alle faciliteiten aan boord, zodat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen.

Of woont u dichtbij een ander station?

U kunt de trein nemen naar Bordeaux maar ook de bus. Onze bestemmingen alles over Onze the red apple rotterdam architect. De terugreis kan niet vr de heenreis plaatsvinden. Ook in onze stations en bij ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen.

Kijk zeker even in de map met ongewenste mail indien u die niet kan terugvinden, of gebruik onderstaande knop met de trein naar bordeaux de mail nogmaals te sturen. Stuur een email. Op onze website kunt u via de Facebook box reistips achterlaten voor toekomstige reizigers.

Er bestaat al een ongeactiveerd profiel voor het opgegeven e-mailadres, met de trein naar bordeaux. Selecteer een datum voor de heenreis.

Laatste nieuws

U hebt een ongeldige geboortedatum opgegeven. Aanvraag niet geslaagd. Prijzen inclusief BTW.

Naargelang traject, reizen houders van een NS-abonnement of OV-chipkaart gratis op het Nederlandse deel van een internationale reis, 30 frames per second. Ook in onze stations en met de trein naar bordeaux ons Contact Center wordt u makkelijker herkend en dus vlotter geholpen. Gelieve de algemene voorwaarden te aanvaarden.

Hier zijn de tips voor het vinden van de beste trein voor Bordeaux.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws