Pizzeria egmond aan zee miramare

Geplaatst op: 14.11.2020

AReemst, Eigenaar van Angelo's Restaurant, reageerde op deze beoordeling Gereageerd op 21 september Dit gemeld maar er werd niets gedaan om de klant tevreden te maken. Plaats recensie.

De prijs staat tot z'n recht in de hoeveelheid die je op je bord krijgt. Bistro 0. Ook vond ik de inrichting een beetje goedkoop ogen en het tafelkleed was niet helemaal schoon. Tapas 0. Vind alle restaurants in Egmond aan zee op BonChef. Strandpaviljoen de Uitkijk Internationaal.

Restaurant algemeen? Website www. Gegevens restaurant Dineropties: Na sluitingstijd, een goed glas wijn. IJssalon 0. We kwamen om vlot een pizza en pasta te eten met twee kinderen van 2,5 en 3,5 jaar oud en een baby van 8 maanden.

Kaart bijwerken …. Ziet er aan de buitenkant leuker en beter uit dan dat het aan de binnenkant is. Het kan in de zomermaanden inderdaad erg druk zijn vooral op bepaalde tijdstippen.
  • Ik probeerde binnen af te rekenen maar werd weer naar buiten gestuurd, alwaar de collega zou komen afrekenen. Kinderen niet welkom!
  • Er worden bestellingen vergeten.

Uitgaanskrant.com

Huizinga op 20 november Australisch 0. Chinees 0. Last van andere mensen. Angelo's Restaurant , Pompplein 3, Egmond aan Zee.

Wij kunnen dit zeker beter. Niet voor herhaling vatbaar. Egyptisch 0? Italiaans restaurant! Of je nu zin hebt om te gaan shoppen of een heerlijke strandwandeling te maken, er is genoeg te doen in Egmond aan Zee.

Corona informatie

We hebben de afgelopen jaren meerdere keren bij Angelo's gegeten en dat was eigenlijk altijd een prima tot goede ervaring. In dit restaurant is de bediening ongeinteresseerd, 1 persoon kauwt gewoon kauwgom tijdens het werk. Toetanchamon Egmond aan zee Voorstraat Egmond aan zee.

Land: Nederland Nederland Belgi. Vis restaurant. Ik kan me voorstellen dat uw ervaring dit jaar dan ook niet zo positief was. Minpuntje voor de service. Dit drankje stond niet bij op de rekening en hoefden we niet te betalen, erg netjes.

Ziet er aan de buitenkant leuker en beter uit dan dat het aan de binnenkant is. In Angelo's Restaurant geweest? IJssalon 0. Geen aanrader!

AReemst, Eigenaar van Angelo's Restaurant, pizzeria egmond aan zee miramare, indien deze daar mee instemt. We komen hier elk jaar maar nu viel het wat tegen.

En het eten van een stuk betere kwaliteit. Dit gemeld maar er werd niets gedaan om de klant tevreden te maken. Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal. Vegetarisch 0. Datum van bezoek: augustus Door de leuke winkeltjes en restaurantjes is het heerlijk vertoeven in Egmond aan Zee.

Algemene gegevens

Ik kan me voorstellen dat uw ervaring dit jaar dan ook niet zo positief was. Een van de gasten aan de andere tafel is helaas hardhorend waardoor er inderdaad luid gesproken werd en dat kan inderdaad storend zijn, zeker als aan het einde van de avond het restaurant leeg is. Er worden bestellingen vergeten.

En wij verwachten van onze gasten dat zij de aanwezigheid van onze andere gasten respecteren? Voorgerecht carpacciotrio was super lekker, dat duurde even Pompadour Egmond Eten bezorgen Lunchroom Catering.

U snapt het al, de calzone pizza was 1 hap deeg jammer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws