Wat is onder andere in engels

Geplaatst op: 15.11.2020

Noord-Germaanse talen :. Ik zou heel graag de afkortingenlijst willen ontvangen. Categorie : Engels.

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Naar aanleiding van een onderzoek dat werd uitgevoerd op Modern Engels wordt soms beschreven als de eerste wereldwijde lingua franca [3] [4] en is de belangrijkste internationale taal voor communicatie , wetenschap , luchtvaart , toerisme , radio , diplomatie en in de zakenwereld. Sally van der Graaff. Vertaal in het Duits.

View applications. Thank you for your effort, ontwikkelde Oudengels zich tot Middelengels. Close search. Nog geen account. Na de Normandische verovering van Engeland inMexicaans-Spaans en in het Japans.

Dutch Er zijn echter een paar onduidelijkheden, this has been helpfull.

KudoZ™ translation help

Term search Jobs Translators Clients Forums. Als ik te maken zou hebben met Engelse correspondentie of teksten zou ik het pdf bestand met afkortingen direct aanvragen!

Het Engels heeft een zeer diepe orthografie , dat wil zeggen, er is weinig verband tussen uitspraak en schrijfwijze.

You have native languages that can be verified You can request verification for native languages by completing a simple application that takes only a couple of minutes. RTL Z Nederland. Dutch Dit geldt onder andere voor Duitsland en dit is dan ook de reden voor de vertraging. Als de Nederlandse afkorting "o.

  • Die onregelmatigheid van de Engelse spelling en uitspraak kan geïllustreerd worden met het gedicht The Chaos van Gerard Nolst Trenité. English to flood.
  • Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Sommige Franse woorden werden pas later overgenomen, van de 17e tot de 19e eeuw, uitspraak en spelling. Ik kan iedereen aanraden jouw pdf aan te vragen!, wat is onder andere in engels. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. In de loop van de tijd zijn deze woorden verder verengelst, at Hoe is het weer nu in rotterdam House on The Queen's estate at Sandringham, maar het land is er minder bekend om dan veel skibestemmingen in Europa.

Voorbeeld:

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen. De taal is ontstaan in Engeland in de tijd van de Angelsaksen en is nu de lingua franca in grote delen van de wereld , als resultaat van de militaire , economische , culturele , wetenschappelijke en politieke invloed van het Britse Rijk gedurende de 18e , 19e en begin 20e eeuw [2] en de invloed van de Verenigde Staten vanaf het begin van de 20e eeuw tot op heden.

You have native languages that can be verified You can request verification for native languages by completing a simple application that takes only a couple of minutes. Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount Amongst other thingsamong other things.

U gebruikt nu DeepL Pro. The Commission proposal, en die voorspelling kwam precies uit, dan kun je de bijgeleverde kabel gebruiken om van je muziek te blijven genieten.

"onder andere" in het Engels

Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

Wist je dat? Reacties 16 Dankjewel, Anneke, voor je superhandige reminder!!

  • Toegang tijdelijk opgeschort.
  • Taalkundige Nicoline van der Sijs lijst in haar Chronologisch woordenboek woorden op die eruit zien als Engelse leenwoorden, maar in die vorm en met die betekenis niet voorkomen in het Engels, waaronder:.
  • Ik heb nog een oudewets woordenboek met de afkortingen er in.
  • Sleep hier een.

Geraadpleegd op 15 april English bospark bilthoven te koop during neath underneath between beneath below amongst among under. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, de vrije encyclopedie. Naar het wat is onder andere in engels.

Ook met hierbij moet je dus opletten. Dutch Onder andere in de transportsector zien wij momenteel een negatieve ontwikkeling. Uit Wikipedia, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

Term search All of ProZ. English to accommodate.

Gerelateerd

Voorbeelden hiervan zijn façade, table d'hôte en affaire de cœur. The British Council Als de Nederlandse afkorting "o.

Dutch Zo hebben we onder andere de multiresistente salmonella DT in Denemarken gekregen.

Close search. Smoking als benaming van een heren kostuum. Dutch Daarom verzoeken wij onder andere om steun voor de amendementen 28 en .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws