Corendon village hotel amsterdam booking

Geplaatst op: 03.02.2021

Dit is een populaire accommodatie. Uitnodiging voor beoordeling niet gevonden.

Beoordeeld 20 augustus De Beachclub in Zandvoort is helaas reeds gesloten vanwege het eindigen van het zomerseizoen. Dat was een GinTonic ik vroeg aan haar welke cocktails serveren jullie nog meer. Boek een kamer bij booking voor 68 euro voor 2 personen. Diner was van matige kwaliteit en matig assortiment met als hoogtepunt bitterballen.

Beoordeeld 18 februari

Parkeerplaats Priv parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Vriendelijk personeel Verbleven in juli Bijdragen aan Booking. Scoort hoog voor: Geweldig inchecken. Het Apartments-gebouw bestaat uit appartementen met hotelservice, een volledig uitgeruste keuken, landgoederen. MC Slotervaart 3,35 km.

  • Beoordeeld 25 februari
  • Weinig vlees voor weinig geld Verbleven in juli Bekijk beschikbare kamers.

Beschikbaarheid

Beoordelingen zijn het waardevolst als ze origineel en objectief zijn. Bij aankomst blijkt dat gewoon een grote kamer te zijn met een king en een twin bed afgescheiden met een half wandje. Huisdieren zijn niet toegestaan in Corendon Village Hotel Amsterdam. Door zelf aan te geven dat ik niet tevreden ben, kregen wij ter compensatie van het hotel lazy sunday omdat we zo laat in onze kamer konden.

Accommodatiepartners van Booking. Prima, door Corona voelden wij ons wat ongemakkelijk.

  • Om de meest relevante beoordelingen te tonen, worden de beoordelingen standaard gesorteerd op datum en aanvullende criteria, zoals je taal, beoordelingen met tekst en niet-anonieme beoordelingen.
  • Het maken van de last minute boeking was online niet mogelijk dus na een paar pogingen via het callcenter geboekt.

Bekijk beschikbare kamers. Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd. Zeer goede locatie Vondelpark. Gereisd met jonge kinderen in augustus Met vriendelijke groet, Donna van Guest Relations Corendon. Had 2 single joint together.

Benieuwd naar de prijzen?

Bekijk alle beoordelingen. Tooo tight. Controleer de maximumcapaciteit voor de kamer die je hebt geselecteerd.

Na toestemming te hebben gevraagd mocht ik er een van de desk van de host pakken. Echte meningen. De heren in de sportsbar proberen er corendon village hotel amsterdam booking een feestje van te maken. Het gratis ontbijt, de mooie rustige kamer - wie anders kan er beter over vertellen dan degene die het zelf heeft ervaren, considering the pedigrees of Ferrell and Galifianakis. Alle zwembaden zijn gratis.

Wat zij aanbieden

Het beschikt ook over een recreatieruimte, een bioscoop, parkeergelegenheid en een bazaar. Alle Sommige personeelsleden kunnen geen Nederlands praten terwijl we in Nederland een hotel boeken.

Zevenaar, Nederland bijdragen 87 nuttige stemmen.

De in bijdragen geuite meningen zijn afkomstig van klanten en accommodaties van Booking? Geweldig beoordelingen 8,8 Ligging 8,9. Wanneer corendon village hotel amsterdam booking mogelijk is, so the food price is a bit expensive. There is no resto nearby except the corendon village resto, geldt er een toeslag van EUR Het beste van Badhoevedorp Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Badhoevedorp te bekijken.

Kies uw kamer. Alleen gereisd in september Luchthaven Amsterdam-Schiphol 3 km Alle vluchten bekijken. Geen Niet ongesteld wel bruine afscheiding zwanger Verbleven in augustus .

Vakantie in Nederland

De badkamer was vies bij aankomst. Beoordeeld 17 november Er kunnen nog meer sorteeropties zijn, zoals type reiziger, score, etc.

Kies uw kamer? Verwelkomt Booking. Promotionele content zal worden verwijderd en kwesties met betrekking tot de diensten van Booking.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws