De gooi en eemlander digitaal

Geplaatst op: 01.12.2020

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Bij een zaterdagabonnement is inbegrepen: de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal alle werkdagen de krant digitaal toegang tot het online archief en premium artikelen. Bent u abonnee van de papieren versie van de krant?

Probeer de Leeuwarder Courant, de krant van Friesland, nu zes weken op proef. Krant wordt niet nabezorgd. Over De Gooi- en Eemlander. Tot slot ontvangt u iedere maandag ontvangt u het sporttabloid met ook veel aandacht voor regionale sport. Een compleet abonnement op Gooi en Eemlander geeft u: de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal alle werkdagen de krant op papier en digitaal toegang tot het online archief en premium artikelen. Toggle navigation.

Ga je bellen zijn er 10 wachtenden voor je. De Gooi- en Eemlander - 5 aanbiedingen. App kan krant weer niet downloaden omdat ik zogenaamd geen abonnement heb. De Gooi en Eemlander wordt met zorg gemaakt voor en door mensen die houden van regionale verhalen. RTV Utrecht.

De abonnementen gelden tot wederopzegging.
  • En als je helemaal geen papieren krant nodig hebt, ga dan voor de voordeligste en meest duurzame optie: het De Gooi en Eemlander digitaal abonnement. Een bewaarnummer met alle informatie over theater, film en evenementen inclusief de actuele weekagenda.
  • Alle De Gooi en Eemlander aanbiedingen op Proefabonnement. Klantenservice Veelgest.

Meer proefabonnementen in regionale dagbladen

Tevens zijn er de persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende Nederlanders. Lees de Gooi- en Eemlander nu drie jaar de hele week digitaal en iedere zaterdag op papier voor maar 44 cent per editie! Dus als je nog niet zeker bent of dit de krant voor jou is, koop deze dan eerst een paar keer los in de winkel. Beoordelingen en recensies Bekijk alles.

Ik heb alleen een zaterdagabonnement. De aanbieding geldt alleen binnen Nederland en indien u de afgelopen 3 maanden geen abonnement of proefabonnement op de Gooi- en Eemlander hebt gehad.

  • De Gelderlander Proefabonnement: 4 weken de Gelderlander 4,-.
  • App¬†Store Preview. Kies dan voor een compleet abonnement voor alles van deze krant te bieden heeft.

Sla je wereld open met een proefabonnement op het dagblad de Gelderlander van 4 weken voor slechts 1 euro per week.

Zwakke punten Saaie uitvoering. Nieuw Versiegeschiedenis. Kortom, genoeg redenen voor een kennismaking. Je hebt al het nieuws en alle achtergronden dan altijd bij de hand.

Beschrijving

Dit regionaal dagblad brengt al het nieuws met achtergronden dat de inwoners raakt. Traditioneel lees ik een landelijk blad en een regioblad. Iedere dag valt de Gooi en Eemlander bij ons op de mat en de Telegraaf.

Zwakke punten Weinig informatie Niet goedkoop.

Overigens heb ik de indruk dat de inhoud van de krant sinds het aantreden van de nieuwe hoofdredacteur aan het veranderen is? Nu 4 weken BD voor 4 euro. En hoe langer het abonnement, nog steeds niet geregeld. Wat dan weer aardig is geregeld. Geef De gooi en eemlander digitaal Gooi- en Eemlander als eerste een waardering! Ik heb me landgoed het timmerholt karpervissen al 3 keer aangemeld voor een abonnement met ipad, hoe hoger de korting.

Account Options

De Gooi- en Eemlander abonnement aanbieding, rubriek regionale kranten. Leidsch Dagblad. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Stel uw De Gooi en Eemlander abonnement samen Ieder abonnement op De Gooi en Eemlander omvatten het digitaal abonnement: inclusief 6 dagen per week de digitale editie van de krant en onbeperkt toegang tot alle premium-artikelen, de gooi en eemlander digitaal. Leidsch Dagblad. Alleen dubbelklikken op je home button en weg zwiepen stopt hem dan.

Jammer dat de recente abonnementen-actie van 18,50 per maand voor 3 -jarig abonnement niet wordt nagekomen. De gooi en eemlander digitaal Vereist iOS 9. Tevens zijn er de persoonlijke verhalen van bekende en minder bekende Nederlanders! Teveel grote foto's? Dit regionaal dagblad brengt al het nieuws met achtergronden dat de inwoners raakt. Je ontvangt de krant dus altijd digitaal?

Schermafbeeldingen

Schrijf een review. Dagblad van het Noorden: Voor het Noorden. Waarom nooit acties voor de loyale abonnementhouder?

Haarlems Dagblad. Open de Mac App Store om apps te kopen en te downloaden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws