Fiets reparatie amsterdam zuidoost

Geplaatst op: 23.11.2020

Daardoor lukt het bijna altijd de fiets binnen een dag te repareren. Mirjam uit Amsterdam I rarely leave reviews, but this is an instance where I had to say something.

Marc en Mildred, ga zo door! Mijn fiets werd perfect gemaakt en ik kreeg ook nog tips mee om de fiets zo lang mogelijk in orde te houden. Uitstekende service en vriendelijke mensen. Fiets laten repareren? In mei zocht ik naar een nieuwe fiets omdat mijn oude fiets helemaal versleten was. Ik moest toch naar mijn eigen fietsenmaker Marc-bikeshop.

Misschien een tip voor de toekomst. Designed by websuccessen gmail. Afspraak maken Klik hier om het formulier voor een afspraak aanvraag te openen. Toepassen Reset. Premium service gegarandeerd.

Maar mijn verbazing was groot toen er binnen een week een glanzende nieuwe klaar stond, zelfde model nieuwste uitvoering, echt top! Misschien een tip voor de toekomst.
  • Hier kom ik zeker terug voor het onderhoud van mijn fietsen.
  • Wij vragen daarvoor wel een opdracht per mail met plaats, tijd en uw telefoonnummer en bij aankomst maken wij een kopie van uw paspoort. Toepassen Reset.

Marc Bike Shop de E-Bike Specialist.

De inhoud die hier wordt weergegeven kan niet worden weergegeven vanwege de huidige cookie-instellingen. Deze werkplaats is voorzien van alle moderne gereedschappen en meet-apparatuur die nodig zijn voor de uitvoering van adequate fietsservice. Bike kwam heel snel, precies op afspraak en liet me zien dat er een nieuwe band op moest Saskia , Almere. Practice oplossing voor echte fietsers. U kunt met PIN betalen en krijgt altijd een factuur met btw!

Zo hoef je niet met je fiets naar een fietsenmaker te slepen om hem daar achter te laten en vervolgens later weer op te halen. Uw fiets wordt snel en vakkundig gerepareerd, fiets reparatie amsterdam zuidoost. Zr goede service met uitstekend advies waar ik later heel veel profijt van heb gehad.

Binnen 45 minuten had hij alles gemaakt en ik kon zelf mooi doorwerken op kantoor. KvK: Zo vroeg ze mij heel specifiek wat ik in een fiets zocht en wat mijn eigen wensen waren.

Gegevens Eerste Hulp Bij Fietsreparaties

Peter Boersma , Amsterdam. Ook hierbij nam Mirelda de tijd om mij goed uit te leggen hoe alles werkte en om al het papierwerk tot in de puntjes te regelen. Ik ben zeer tevreden en mijn fiets fietst weer heerlijk.

Aantal keer bekeken 1, Reden bezoek Onderhoud? Erik MartensAmsterdam. But they repaired only brakes and very much expensive for the sake of break tightening.

Een elektrische fiets heeft  immers een heel andere techniek dan een gewone fiets. AllanAmsterdam-Zuidoost.

Reden bezoek Onderhoud. Het is alsof je in een warme deken wordt gewikkeld. Fietsketting gemaakt op locatie. Erik Martens , Amsterdam-Zuidoost. De Mobiele Fietsenmaker Amsterdam Please click here for our English mobile bike service page Welkom bij de mobiele fietsenmaker van Amsterdam.

  • Frank IJpeij , Amsterdam.
  • Drie papa's die van fietsen houden
  • En service houd pas op als je tevreden bent.
  • Is dit zo een beetje de beste Fietsenmaker van Amsterdam en omgeving.

Top service. U kunt met PIN betalen en krijgt altijd een factuur met btw. Erik MartensAmsterdam. Ok, achteraf gezien had ik misschien wel moeten reageren op deze beschuldiging. Meriam PankaAmsterdam-Zuidoost. Geen gedoe om een Zr goede service met uitstekend advies waar ik later heel veel profijt van heb gehad.

De werkplaats van Marc Bike Shop beschikt bovendien over alle specifieke gereedschappen en onderdelen voor onderhoud en fiets reparatie amsterdam zuidoost van elektrische fietsen.

Waar zitten wij?

Deze derden kunnen hun eigen cookies plaatsen, bijvoorbeeld om de activiteit van de gebruiker te volgen of om hun aanbiedingen te personaliseren en te optimaliseren.

Deze website kan inhoud of functionaliteit aanbieden die door derden op eigen verantwoordelijkheid wordt geleverd. Meedenken, advies op maat en een aantal extra werkzaamheden waar ik niet voor hoef te betalen.

Klik op 'Contactformulie r' voor een afspraak met de mobiele fietsenmaker. Gemak dient de mens Als je niet bij de bij de sportmerk Fietsenmaker thuishoort. Fietssleutel kwijt of gebroken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws