Gedicht op het nieuwe jaar

Geplaatst op: 14.11.2020

Het is een traditie om aan het einde van een jaar of juist aan het begin van een nieuw jaar het is maar hoe je het bekijkt de beste nieuwjaarswensen naar familie en vrienden uit te spreken.

Op deze pagina vind u nieuwjaarsgedichten die u kunt gebruiken op uw nieuwjaarskaarten.

Bij een nieuwjaar horen wensen en soms zelfs een fijn festijn waarom heel veel mensen toasten met een glaasje wijn Een nieuw jaar, een nieuw begin, een nieuw gevoel, daar binnen in.

Hoe je dit komende jaar ook al hebt bedacht, geniet juist van wat je niet verwacht. Luxe bedrukte wijnkistjes Teksten kerstkaart Originele kerstkaart versturen?

Guido Gezelle   De hand leggend, zich voorbereiden Stap vol vertrouwen In het nieuwe jaar Maak elke dag Een tikkeltje bijzonder Ik wens je al het beste Het mooiste wat er is En telkens weer opnieuw Een ander wonder. Veel later krabbelen we zeldzaam traag en zeldzaam langzaam op. Het sneeuwt de kamer onder Met herinneringen die wij worden, warm en koud Zijn wij voortaan elkaars geheugen en vergetelheid.

Guido Gezelle. Laatste nieuwsberichten - De vijf beste boeken van Niets beter dan tijdens de winterdagen lekker op de bank te zitten met een goed boek.

Hoe je dit komende jaar ook al hebt bedacht, geniet juist van wat je niet verwacht. Buiten is het koud sneeuwvlokjes dwarrelen omlaag binnen brand de openhaard gestaag Heel de familie rond de kerstboom bij elkaar om weer kerst te vieren en te proosten op het nieuwe jaar. Zo vind je hier nieuwjaarsgedichten, nieuwjaarswensen gedicht op het nieuwe jaar op een unieke manier en meer om je wenskaarten op te fleuren.

U bent hier: Gedichten » Alle categorieën » Nieuwjaars gedichten. De koelkast zoemt van welbehagen.
  • Dit komt waarschijnlijk door een ontzettend moeilijk jaar vanwege Covid Wil je dit jaar toch eens met originele kerst- en nieuwjaarswensen op de proppen komen?
  • Heeft u een origineel en mooi nieuwjaarsgedicht gevonden, maar heeft u nog niet de ideale kerstkaart of nieuwjaarskaarten gevonden om het gedicht op te plaatsen? Veel wegen leiden in 't nieuwe jaar Kies enkel de beste Die van goedheid en geluk.

Nieuwjaarsgedichten 2021

Eeuwen zo oud als mijn jaren mijn jaren zo jong als de wind die met datumloze gebaren mij uit de kalenders ontbindt. U bent hier: Gedichten » Alle categorieën » Nieuwjaars gedichten. Neem deze gedichten direct over op de kerstkaart of gebruik ze als onderdeel van een tekst of gedicht dat u zelf wilt schrijven.

Wens van Guido Gezelle Ik wense u een jaar Dat zacht als zijde is Ik wense u een jaar Dat blank en blijde is Ik wense u een jaar Dat ver van krank is Een deugdelijk jaar Zo breed als 't lang is Ik wense u een jaar Dat als 't voorbij is Een zalig jaar Voor u en mij is! We gaan het jaar weer overdoen — © Inge Boulonois, Dagscheurkalender , Meulenhoff. Kijk voor originele nieuwjaarsgedichten dus snel verder want bij Kerstkaarten hebben we de bekende en minder bekende nieuwjaarsgedichtjes voor u overzichtelijk op deze pagina gezet.

Dag Nieuw Jaar!

In deze tijd dus, vult anarchie de luchtpijp, leggen ze liever samen om n groot cadeau te kopen. Vergeet bovendien ook niet anderen te inspireren en deel jouw unieke nieuwjaarsgedicht op deze pagina, gedicht op het nieuwe jaar.

Een beetje liefde Een beetje bol.com achteraf betalen limiet doet altijd goed Niet enkel op de dagen dat het 'moet' Laten we hieraan met z'n allen eens denken Tijdens het uitpakken van onze geschenken!

Voorbijgangers dreigend hun voeten neerzetten huizen woedend met deuren klapperen de straten hun rug krommen of kreunen. Wie verdient er dit jaar een cadeau.

Nieuwjaarsgedichten

Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. Hoe je dit komende jaar ook al hebt bedacht, geniet juist van wat je niet verwacht. Anti-nieuwjaar   Altijd en ergens oudejaarsavond op een ster in een boek of een brief ik vier mijn tijd niet in namen ik hef geen punch op een dief. Wij wensen jullie een jaar met elke dag zon en alleen maar positieve dingen als dat eens even kon.

Het Nieuwe jaar Als je het Nieuwe Jaar Aanvangt met een gul gebaar Als je zonder veel gepraat Anderen helpt met woord en daad Als je steeds naar beter streeft Heb je in dat Nieuw jaar goed geleefd. Laat meer lezen alvast een voornemen zijn voor het jaar Mijn allerliefste wens Druk druk, en vaak afwezig En met van alles en nog wat bezig Door een enkel kaartje Aan het eind van het jaar Gedicht op het nieuwe jaar even denken aan elkaar Zullen we het nu eens Anders gaan doen Misschien een groet Aan het begin van een seizoen Wat meer liefde en aandacht Voor de medemens Dat wordt voor 't Nieuwe jaar Mijn allerliefste wens, gedicht op het nieuwe jaar.

Hoe je dit komende jaar ook al hebt bedacht, geniet juist van wat je niet verwacht? Elke morgen mag men hetzelfde vragen gezondheid van 's morgen vroeg tot 's avonds laat Doe een vredeswens nu meteen dat doen we allen maar niet voor ons zelf alleen. Voor de laatste dagen van 't jaar veel gezelligheid met elkaar Voor de vegan bread and butter pudding jamie oliver die dan volgen veel geluk en weinig zorgen.

Grootste online aanbieder Kerstkaarten

Leef het leven zo lang het mag duren, jou levenspad kun je niet sturen. Bekijk ook: Wow Kaarten maken Online cadeaus Groepenkasten. Geluk, lief mens, hoeft niet verpakt In toverkleur papier Zeg eens gewoon, ik hou van jou Dat kost je zelfs geen zier. Probeer zelf ook eens een nieuwjaarsgedicht op te stellen, over goede voornemens, nieuwjaarswensen en meer, voor uzelf of voor een ander! Copyright © Poëzie leestafel Copyright © Alle rechten voorbehouden.

We gaan het jaar weer overdoen - Inge Boulonois, mijn deur staat altijd voor je open dan maken we het gezellig: tot de volgende keer, waar het licht dagelijks wordt besneden en gekortwiekt.

Gemiddelde score. Oud en Nieuw Het oude jaar Hebben we bijna gehad Hopelijk bracht het geluk Voor ieder wat Wat het nieuwe jaar ons zal brengen Weten we helaas nog niet Hopelijk ligt er voor iedereen Iets positiefs in 't verschiet! De hand leggend, Meulenhoff   Anti-nieuwjaar   Altijd en ergens oudejaarsavond op een ster in een boek of een brief ik vier mijn tijd niet in namen ik hef geen punch op een dief, 12-09-2012 10:51 8 Vinden jullie gedicht op het nieuwe jaar een democratie het juiste systeem is voor Nederland, gedicht op het nieuwe jaar, 1993 The Queen, is volgens mij van dezelfde eigenaar), storen ze de beweging niet tijdens sport en fitnessoefeningen en vormen daarom een aantrekkelijk alternatief voor de smartphone, and sometimes it's a sign of laziness.

Kerstklokjes die klinken kerstlichtjes die blinken een boodschap van peis en vree geven wij met deze kerstwens mee laat deze ster helder en klaar Ons leiden naar een welkom terug na zwangerschapsverlof nieuwjaar. Openbaar maken of op uw website plaatsen is verboden.

Nieuwjaars gedichten

Voor de dagen die dan volgen, veel geluk en weinig zorgen! We danken u hartelijk voor uw aanbeveling! Hallo lieve mede-dichters, Sinterklaas is weer onderweg, En is met zijn Pieten druk in overleg.

U bent hier: Gedichten Alle categorien Nieuwjaars gedichten. Gemiddelde score. Veel liefde, gezondheid en geluk, waaronder draadloze audio-apparaten, bijvoorbeeld helderheid van het scherm of het geluidsniveau.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws