Goedkoop kaarten maken met foto

Geplaatst op: 13.11.2020

Bedankkaartjes met een foto Communiekaarten met een foto Felicitatiekaarten met een foto Geboortekaartjes met een foto Jubileumkaarten met een foto.

Als je je fotokaart hebt gemaakt, dan kun je simpel online je bestelling plaatsen. Kies een leuke fotokaart uit, upload je selfie en klaar ben je!

Bij alle wenskaarten vanaf het formaat M, klassieke kaarten en fotokaarten zijn witte enveloppen inbegrepen. Een foto van een speciaal moment of zomaar een gekke foto om iemand op te vrolijken. Gekleurde enveloppen zijn voor de volgende wenskaarten verkrijgbaar:. Voor alle momenten en elke gelegenheid Een fotokaart is er voor elk moment en alle gelegenheden. Met albelli kun je altijd een glimlach op ieders gezicht toveren door een persoonlijke wenskaart te sturen die perfect bij het moment past.

Voeg daarna een leuk fotokader toe of breng een fotofilter aan. Het is ook mogelijk om de kaarten te bestellen als set.

Upload een foto die je hebt gemaakt of gebruik je eigen foto in n van de bestaande ontwerpen. Zet foto's op een kaart en geef elke buur een kaart. De juiste hoek : speel met de achtergrond en de hoogte van de camera om de juiste hoek te vinden.

Tip 1: Gebruik alleen foto's die je zelf gemaakt hebt of foto's waarvoor je toestemming hebt gekregen ze te gebruiken. Mooie kwaliteit, goedkoop kaarten maken met foto.

Hoe kan ik een tekst plaatsen op de voorkant?
  • Je persoonlijke wenskaarten afdrukken Wanneer je tevreden bent over het resultaat, klik je op 'Toevoegen aan winkelmandje' om je persoonlijke kaarten af te laten drukken en thuis te laten bezorgen. Of misschien wil je een bijzondere kaart maken om een ander te bedanken voor zijn of haar steun wanneer je die het meest nodig had.
  • Tip 1: Gebruik alleen foto's die je zelf gemaakt hebt of foto's waarvoor je toestemming hebt gekregen ze te gebruiken.

Categorieën

Pixum Wenskaarten. Je hoeft de kaart dan alleen maar te adresseren, af te rekenen en de fotokaarten worden voor je gedrukt en via de post verzonden. Na het plaatsen van je bestellen bedrukken wij de kaart precies zoals jij dit ontworpen hebt in het online bewerkingsprogramma.

De juiste hoek : speel met de achtergrond en de hoogte van de camera om de juiste hoek te vinden. Tenslotte kun je in onze tekstvelden een mooie boodschap toevoegen.

Kaartje2go krijgt een 9. Enkele voorbeelden voor een uniek fotokaart moment: Een dagtrip gemaakt met een grote groep, goedkoop kaarten maken met foto. De laatste stap is het afrekenen van de bestelling en je bent klaar. Extra mat papier Laat je kleuren prachtig uitkomen op extra helder, wit papier. Mooie kwaliteit kaarten en snelle levering. Eigen kaarten maken voor alle gelegenheden Bij albelli maak je heel simpel een wenskaart.

Fotokaart maken met jouw eigen foto’s

Hoogglans papier Papier met een hoogglans afwerking voor meer kleurintensiteit en scherpte. Ja, in de kaartmaker heb je alle vrijheid om de kaart precies zo te ontwerpen als jij wilt.

We zijn ook te vinden op twitter facebook youtube pinterest instagram. Een selfie is zo gemaakt, maar wist je dat je van je selfie ook heel makkelijk een fotokaart kan maken?

Je kan eenvoudig zelf een fotokaart makenkun je een blanco wenskaart kiezen en deze volledig persoonlijk maken. Vul de promotiecode in tijdens het bestelproces om de korting te verkrijgen.

Veelgestelde vragen over fotokaarten. Als je al het perfecte ontwerp in gedachten hebt, door een leuke kaart uit te kiezen. Kaarten maken Gepersonaliseerde fotokaarten voor elke gelegenheid.

XL - lange vouw  mm incl! Zelfs op een klein telefoonscherm hebben wij gezorgd voor grotere knoppen zodat goedkoop kaarten maken met foto niet ten kostte zal gaan van de kaart-kwaliteit.

Dit zeggen onze klanten over Wenskaarten

Een fotokaart maken is heel eenvoudig en ook nog eens heel leuk! Maar met een inkjetprinter kom je ook een heel eind. Upload zoveel foto's als je wilt en stuur dit naar alle mensen die deelnamen aan deze trip. Na het plaatsen van je bestellen bedrukken wij de kaart precies zoals jij dit ontworpen hebt in het online bewerkingsprogramma.

Prima en duidelijk ongeval alphen aan den rijn vandaag om kaarten helemaal naar eigen wens te maken. Kies uit een enkele of dubbele fotokaart en ga aan de slag. Voeg daarna een leuk fotokader toe of breng een fotofilter aan. L - lange vouw  mm incl, goedkoop kaarten maken met foto.

Beschikbare kaartenformaten. Naar de dankkaartjes  . Eindresultaat overtrof mijn verwachting. Persoonlijke wenskaarten van Pixum. Waar je ook een kaart voor zoekt, zeker als het leuk vindt om alles helemaal zelf te doen. Natuurlijk kan je zelf je kaarten printen, we hebben altijd iets passends.

Een wenskaart maak je zelf

De kaarten zijn wel al de prijzige kant maar ze zijn wel goed van kwaliteit Mevr. In beide gevallen kun je in de kaartmaker nog veel aan de kaart veranderen. Mooier en goedkoper dan bij Fotokaarten vindt je ze nergens.

Dan kun je de kaart altijd opslaan en verder bewerken vanaf een ander apparaat. Mooi dik papier. Dat is bijvoorbeeld handig als je kerstkaarten wilt sturen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws