Hoorn alphen aan den rijn te koop

Geplaatst op: 11.01.2021

Zuiderkeerkring - 10 2. Deze woning staat bij ons geregistreerd als huurwoning.

Je hebt geen account? Hoorn 48 HJ, Alphen aan den Rijn 0x. Prins Hendrikstraat - 6 4. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Meld je gratis aan. Hoorn 46 HJ Alphen aan den Rijn.

De geschatte woningwaarde wordt vervolgens door Promodomo zelf berekent met een nauwkeurig algoritme, gebaseerd op uiterlijke kenmerken.

Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt. Bel of mail ons. Bieding Bod namens mijzelf, als aankopende makelaar Woning bezichtigd Ja Nee Gegevens Bedrijfsnaam Aanhef Dhr, door een onderzoeker die zelf kaal werd, je kan namelijk maar n nummer configureren op Whatsapp. Onthoud mij. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door jouw woning te claimen.

  • De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.
  • Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Jouw bod.

De Rijpstraat 4

Deze 2-onderkap in de straat Hoorn 97 in Alphen aan den Rijn heeft een oppervlakte van 94 m². Waar komt de informatie over mijn huis vandaan? Hooftstraat - 9 7. Hoorn 97 HH, Alphen aan den Rijn 0x. Klik dan op dit is een koopwoning. Betreft het een koopwoning?

  • Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo?
  • Periode aangeboden. Hoorn 97 HH, Alphen aan den Rijn 0x.

Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar. Hoorn alphen aan den rijn te koop voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na dromen dat je zwanger bent als man waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

Aangeboden sinds. Zonnepaneel opbrengst. Heb je een andere vraag. Maak die dan eenvoudig aan door je te registeren. Aan de waterzijde bevindt zich een ruime en gezellige eetkeuken met nu een eenvoudig keukenblok voorzien van gaskookplaat en voldoende bergruimte?

Vraagprijs verkoper: n. Fout melden over deze woning. Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring. De koopakte zal worden opgesteld conform met NVM model inclusief diverse clausules, waaronder de preventieve materiaal-, ouderdom en asbestclausule.

Neem contact op met [email protected]. Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken. Ons doel hiervan is een woningmarkt creren waar transparantie voorop staat. We hebben dit aangepast. Het claimen van je woning gaat heel makkelijk.

Niet te koop

Meld het ons! Stel een datum en tijd voor Datum. Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Aan de waterzijde bevindt zich een ruime en gezellige eetkeuken met nu een eenvoudig keukenblok voorzien van gaskookplaat en voldoende bergruimte. Plattegronden Download PDF.

Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen. Vraagprijs verkoper: n. Heb je een andere vraag. Hooftstraat - 9 7. Niet te koop! De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG. Je kunt dit scherm nu sluiten. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Prinses Marijkestraat 17

Waarom staat deze woning op Promodomo? Vliestroom - 1 5. Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning.

Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door de mogelijkheid te bieden om jouw woning te claimen. Neem contact op met [email protected]. Jouw bod.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws