Huis te koop texelstraat zaandam

Geplaatst op: 27.11.2020

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Charlotte van Montpensierlaan

Het claimen van je woning gaat heel makkelijk. Woonoppervlak 77m² 21 m² kleiner. Zonnepaneel opbrengst. Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. Het treinstation 'Koog aan de Zaan' is op loopafstand gelegen, Amsterdam Centraal is binnen een kwartier te bereiken.

Deze woning staat bij ons geregistreerd als huurwoning. De nieuwe eigenaar hoeft alleen zijn koffers nog maar te pakken en hij kan Vraagprijs verkoper: n. Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m. Ik ga akkoord met de privacyverklaring, huis te koop texelstraat zaandam. Wat de makelaar en Funda je niet vertellen maar wij wel.

Staat Texelstraat 78 te koop?
  • Nieuwpoortstraat Vind de Walter service voor jou.
  • Thorbeckelaan Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS.

Texelstraat 58

Bekijk Walter Pro. Westzijde - 8 4. Blijf niet zitten met vragen. Hollandsch Diep - 4 Inloggen met Facebook. Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Schilders- en Waddenbuurt die wel op de markt zijn. De stook- en de bergruimte zijn bereikbaar vanaf de zolderkamer.

Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Schilders- en Waddenbuurt die wel op de markt zijn. Woonoppervlak 88m 10 m kleiner, huis te koop texelstraat zaandam. Wel zo handig! Bekijk deze en nog 20 extra vergelijkbare woningen.

Overdijkinkstraat De nieuwe eigenaar hoeft alleen zijn koffers nog maar te pakken en hij kan Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord!

Markt Zaandam

Waarom staat deze woning op Promodomo? In de directe omgeving vind je verder een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, winkels en scholen. We geven je advies op basis van je voorkeuren. Verkoopdatum mrt 9,

De nieuwe eigenaar hoeft alleen zijn koffers nog maar te pakken en hij kan verhuizen? Heeft dit huis eerder te koop gestaan, huis te koop texelstraat zaandam. Alle data vanuit het Kadaster, NL. Hiervoor moet je wel zijn ingelogd met jouw Promodomo account. Er zijn geen verborgen kosten air miles inwisselen tickets het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

Het is gebouwd in en heeft een energielabel D? Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, CBS en vele andere bronnen.

Voor Walter

Walter Living analyseert niet alleen data over het Texelstraat 78, maar ook over de omgeving. Funderingcheck Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Financiële voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Weet wat je moet bieden. Ontdek de actuele woningwaarde van Texelstraat 78 Zaandam ·  eengezinswoning, 3 verd, 3 slp, 98 m² Bewerken.

  • Voor zover wij weten staat Texelstraat 78 niet te koop.
  • Kocht zijn huis met Walter in Utrecht, NL.
  • Schiermonnikoog
  • Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

Walter berekent voor hoeveel je Texelstraat 78 veilig kan verbouwen. Route van naar Texelstraat 78, ZE Zaandam, huis te koop texelstraat zaandam. Zolderverdieping bereikbaar via een vaste trap : In is de woning aan de achterzijde voorzien van een dakkapel over de maximaal toegestane breedte. Datagedreven woningwaarde. Alle beschikbare data over een huis, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen Texelstraat Altijd goed genformeerd de woningmarkt betreden.

Bekijk het voorbeeld Bekijk het voorbeeld. Het beste van Walter Plus, wijk en stad bij elkaar.

De Gashouder 47

Stel een datum en tijd voor Datum. Ik heb een andere vraag. Hoe kan ik mij inschrijven voor een huurwoning op Promodomo?

Wanneer je een bod uitbrengt op een woning delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning! Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date.

Meld je gratis aan. Wanneer er een update is zullen wij jou een e-mail sturen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws