Internet cafe den haag centraal

Geplaatst op: 17.02.2021

De plek waar winkelen en koffie drinken samen gaan. Lieve Denise, Cafe Almondo bij korte poten is ook een hele leuke espressobar. Sweet Jane Nét nieuw!

Safisfaction aan de Reinkenstraat. ELLE Eten. Het huiskamergevoel en de jazzy muziek dragen bij aan een relaxte werkdag. Wijk dan uit naar de The Coffee Company op het Noordeinde. Werken in Den Haag: fulltime en parttime vacatures in de buurt 22 november Niet gloednieuw, maar wel een superleuke plek, ook voor een zakelijke bespreking trouwens.

Voor wie dol is op India of behoefte heeft aan ontspanning. Update : Sweet Jane is helaas gesloten. Copyright Followmyfootprints. Flexwerken kan in Den Haag op een heleboel leuke plekken. Hoewel er dan van werken niet veel meer komt, maar ach…. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Ik dronk een heerlijke cappuccino, met een verse croissant erbij. Prinsestraat
  • Ook mijn kinderen hebben er heel veel gespeeld.

Zowel de beneden verdieping als de rooftopbar zijn heerlijke plekken om te werken. Enkel in goede restaurants serveren ze goede koffie. Wandel je de Weimarstraat in, dan vind je aan je rechterkant het ook al weer jaren populaire  Lolapalooza , daar tegenover zit Eef update en iets verder ook nog theater de Regentes en op het Regentesseplein het bij locals nog altijd favoriete  Café Emma. Beneden is ook nog een vergaderruimte. Zoek je een leuk adresje voor koffie in Den Haag? Behalve koffie is er natuurlijk thee en verse sappen, soms ook bijzondere frisdranken, en op de meeste plekken kun je ook nog eens terecht voor ontbijt of lunch.

Woon je in Den Haag?

  • Mijn broer woont in Den Haag, maar gaat binnenkort verhuizen. Lieve Denise, Cafe Almondo bij korte poten is ook een hele leuke espressobar.
  • En vanuit het Statenkwartier kun je nog via de Statenlaan richting de haven van Scheveningen lopen of via de Scheveningseweg en eventueel het bos!

Verrukkelijk en vullend. Met de Perzische tapijtjes op de vloer en de leuke zitjes, voelt het heel knus. Ben je al eens koffie wezen proeven bij Doppio Espresso op de Fred. Voornaam Achternaam. Die ken ik nog niet. Kun je het niet vinden.

Centrale Bibliotheek

Iets wat je nog niet eerder geproefd had. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Je vindt dit leuke kleine adresje op de hoek van de Reinkenstraat, tegenover de Sissende Sampan.

Op alle twee de locaties van Pim is het fijn vertoeven. En uiteraard sfeervolle interieurs en vooral goede koffie. Koffie hotspots als Haver, Pistache en zelfs een kattencaf, uit de EHS verwijderd. Gezellig en ambachtelijk. Copyright Followmyfootprints. Kom naar Den Haag.

Workjuice Navigation

Mocht ik die kant weer eens op gaan hoognodig! Ik ben zelf niet binnen geweest. De nieuwste plekken voor de beste koffie van Den Haag deel ik hier als Haagse insider met je.

  • Wil je in plaats van wandelen liever fietsen door Den Haag?
  • Je kunt iets zoeken in het centrum , kies dan liefst zelfs voor hartje Den Haag  even aanvinken of de wijken en straten die ik noemde, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld Haagse Hout  of  Chinatown!
  • Je kunt iets zoeken in het centrum , kies dan liefst zelfs voor hartje Den Haag  even aanvinken of de wijken en straten die ik noemde, maar je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld Haagse Hout  of  Chinatown!
  • Van de temperatuur van de koffie tot hoe het eruit ziet en zelfs wat er bij geserveerd wordt.

Daar moet je zijn. En het zit er nog steeds altijd vol. Ideaal als je voor een afspraak in Den Haag bent, of juist na een paar uur focuswerk naar een afspraak toe moet. Meer over Bleyenberg paleis noordeinde den haag openingstijden. Die was drie jaar geleden nog maar net open toen hij al de Esquire koffietest won.

Deze koffie hotspots zitten respectievelijk op internet cafe den haag centraal aan de overkant en nr 91, beide in het verlengde van waar je al was. Ook wat betreft aandacht voor de klant springen een paar koffiezaken er zeker uit. Bittersweetz Glutenvrij gebak of gewoon lekker lunchen kan bij Bittersweetz.

Ideaal als je voor een afspraak in Den Haag bent, of juist na een paar uur focuswerk naar een afspraak toe moet. Wat een leuke tentjes, ik moet echt weer eens naar Den Haag! Wifi, koffie, een ruime lunchkaart en een heleboel katten om je af te leiden.

De mensen die er werken zijn zeer klantvriendelijk en willen graag dat je hun koffie goed vindt. Wij hebben, samen met onze lezers, the Della Rovere. Dus jij zit lekker altijd overal koffie te drinken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws