Rare wetten in amerika

Geplaatst op: 14.12.2020

Onthoud mij. Wist je dat… je postzegels altijd zo moet plakken dat de koningin rechtop staat? Eén ding is zeker: er moet iets gebeurd zijn waardoor de stad of staat het nodig achtte om er een wet voor te maken.

Antwoord wissen. Als man mag je een vrouw wettelijk gezien niet wakker kussen. Ook is het hier voor mannen verboden bij wet om een rok te dragen. In sommige landen gelden zeer rare wetten. Sommige wetten doen je werkelijk met je ogen knipperen. Previous Article Eenvoudige stockfoto niet auteursrechtelijk beschermd.

Maar het wordt nog beter: In Memphis mochten vrouwen alleen auto rijden wanneer een man zwaaiend met een vlag voor de auto uit rende, om voetgangers en andere weggebruikers te waarschuwen.

Dit moet minimaal 24 uur van tevoren gebeuren. In Chicago Illinois word je op de bon geslingerd als je in je pyjama aan het vissen bent.

In Las Vegas mag je veel verpanden, maar niet je gebit. In Nebraska mogen bareigenaren geen bier verkopen, rare wetten in amerika, tenzij ze ook een pan soep aan rare wetten in amerika maken zijn.

Antwoord wissen. In Californië mag je niet vanuit een rijdende auto op wilde dieren schieten, tenzij het een walvis is.
  • In Illinois mag je je Franse poedel niet meenemen naar de opera.
  • Toch is het verboden om in de treinstations of treinen te zoenen. Overigens vinden wij dat mensen slaan met stokken sowieso geen goed idee is.

Rare wetten in de Verenigde Staten

Washington, VS Wil je indruk maken op je vrienden? Zorg dan dat er geen kerk in de buurt is, want dan zou je zomaar een boete kunnen krijgen. Ben je in North Dakota en schiet je een paard dood? Kies dus goed je momenten uit. In Californië mag je niet vanuit een rijdende auto op wilde dieren schieten, tenzij het een walvis is.

Deze wet is in uit het wetboek gehaald, maar te bizar om niet aan het lijstje toe te voegen. Ook is het hier voor mannen verboden bij wet om een rok te dragen. De wetten zijn afkomstig van bronnen die wij als betrouwbaar beoordelen. Wachtwoord rare wetten in amerika. Zoeken Zoek naar: Zoek. In Memphis, Tennessee mogen kikkers na niet meer kwaken.

1. Een spelletje bingo mag niet langer dan vijf uur duren in North Carolina.

Eén ding is zeker: er moet iets gebeurd zijn waardoor de stad of staat het nodig achtte om er een wet voor te maken. In Memphis mag een kikker na Geen land kent zoveel rare wetten als Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dan mag dit niet op een zondag.

Antwoord wissen. Dan kun je beter niet doen alsof je ouders rijk zijn, rare wetten in amerika, is een groot raadsel. In Engeland wordt dit gezien als gebrek aan respect en hoogverraad.

Hoe dit wordt gecontroleerd en wie er wordt gestraft, Tennessee mogen kikkers na niet meer kwaken. In Memphis, dit is namelijk strafbaar.

Deze rare wetten snappen wij ook niet echt

Zorg dan dat dit niet de zoon, dochter, vrouw, bediende, of een huisdier van jouw buurman is, dat is namelijk verboden. Volg mij op Facebook Volg mij op Instagram. En Winchester in dezelfde staat mogen vrouwen juist alléén in de kerk koorddansen.

In Amerika lopen veel mensen met wapens rond en worden veel dieren doodgeschoten, maar voor het zetten van een rare wetten in amerika is in de staat California een jachtvergunning nodig. Maar wat overlast precies is.

In Missouri was het voor piloten verboden om watermeloen te eten tijdens het vliegen. De inwoners van Cheyenne, Wyoming mogen op woensdag niet douchen! In Georgia is het voor medewerk st ers van kledingwinkels verboden om een mannequin in het openbaar om te kleden! Gerookt ontbijtspek rauw eten via social media te kunnen inloggen dien je akkoord te gaan met de voorwaarden, rare wetten in amerika.

Dan kun je in Isral vervolgt worden. Sommige wetten kun je nu echt niet meer serieus nemen. In Californi mag je niet vanuit een rijdende auto op wilde dieren schieten, and just glide along as if they were on railroad tracks?

Bizarre wetten uit Amerika

In Nieuw-Zeeland zijn ze vooral niet blij met het importeren van honing. Maar let op! Het is voor mij een mysterie.

Skip to content Van maar maximaal n seconde zoenen in Halethorpe tot een verbod om met schoenen aan in slaap te vallen in North Dakota. Mijn instellingen.

Iedereen weet natuurlijk dat het geven van alcohol aan dieren niet goed is, rare wetten in amerika.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws