Vlag oranje wit groen verticaal

Geplaatst op: 18.02.2021

Een populaire en onbewezen legende vermeldt dat deze vlag afkomstig is van het vegen van 4 met bloed bevlekte vingers over een gewoon schild. Vlag van Turkije. Vlag van Alderney.

Vlag van Liechtenstein. Vlag van Benin. Vlag van Hongarije. Artikelnummer Vlag Ierland. De vlag van Noord-Macedonië toont een rijzende gele zon met acht stralen die zich uitstrekken tot aan de randen van het rode veld. Lijst van vlaggen van Ierse deelgebieden · Lijst van vlaggen van Ierse gemeenten. Vlag van Jersey.

Vlag van Zhytomyr Oblast. Voor een meer uitgebreide lijst zie Kantonale vlaggen en wapenschilden Zwitserland. Vlag van Mordovi. De negen horizontale strepen vertegenwoordigen de traditionele bisdommen van Bretagne waarin het hertogdom historisch was verdeeld.

Vlag van Burundi. Vlag van Monaco!

  • De Rode symboliseert het Armeense Hoogland , de voortdurende strijd van het Armeense volk om te overleven, het behoud van het christelijk geloof, de onafhankelijkheid en vrijheid van Armenië. Alle Ierse vlaggen zijn gemaakt van duurzaam materiaal waardoor ze licht-, water- en wasecht zijn.
  • Ivoriaanse vlag xcm voordelig kopen bij Vlaggenclub. De ' Union Jack ' fuseert het rode kruis van Saint George patroonheilige van Engeland , wit omzoomd, bovenop het diagonale rode kruis van Saint Patrick patroonheilige van Ierland , die bovenop de saltire van Saint Andrew beschermheer heilige van Schotland.

Ierse vlag downloads

Vlag van de Kaaimaneilanden. De vlag van de Russische Federatie werd officieel goedgekeurd op 22 augustus Een onvolledige lijst van vlaggen die intra-Europese internationale en supranationale organisaties vertegenwoordigen, waarbij intercontinentale organisaties zoals de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie en de Verenigde Naties zijn weggelaten :.

Vlag van Frankrijk. Het werd officieel goedgekeurd op 29 mei

Vlag van Apuli. Vlag van Luxemburg. Vlag van het Esperanto? Vlag van Bremen! Vlag van Marche. De vlag van het eiland Man heeft een rood veld met een gecentreerde triskelion van drie gebogen benen die op een centraal punt zijn verbonden.

Ierse vlag bestellen

Vlag van Tirol. Het ontwerp bestaat uit een blauw-goud-blauwe verticale triband met een rood omrand wit Christuskruis in het midden.

Vlag van Nederland.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser? Vlag van de Pitcairneilanden. Vlag van Kirgizi. Vlag van India. Vlag van de Aosta-vallei.

Navigatiemenu

Wat wel en wat niet als land beschouwd wordt is te vinden op landen van de wereld. Het wapen van Galicië was de voormalige vlag van het Koninkrijk Galicië. Vlag van Guinee-Bissau. Vlag van Argentinië.

De vlag van Hongarije werd officieel goedgekeurd in

De blauwtint is in de loop der jaren gevarieerd en donkerder gemiddelde uitgaven kleding man afgebeeld wordt nu algemeen gebruikt, vlag oranje wit groen verticaal. Dit is een lijst met internationale, nationale en subnationale vlaggen die in Europa worden gebruikt. Vlaggen van het historische Occitani en Cataloni kunnen worden weergegeven op basis van de plaats op lokale gebouwen, en beide op regionale gebouwen.

Vlag van Tsjaad. Vlag van Hessen. Vlag van Denemarken. Vlag van Papoea-Nieuw-Guinea. Meer informatie.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Vlag van Nieuw-Zeeland. Gezamenlijk vertegenwoordigen de kleuren hoop voor de toekomst, vrijheid van onderdrukking en de moed van het Litouwse volk. Het kruis werd geïncorporeerd in de Union Flag na de vereniging van Groot-Brittannië en Ierland in

Een populaire en onbewezen legende vermeldt dat deze vlag afkomstig is van het vegen van 4 met bloed bevlekte vingers over een gewoon schild. Vlag Ierland. Vanaf dient hij als burger- en staatsvlag en vlag.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws