Burgemeester alphen aan den rijn restaurant

Geplaatst op: 09.12.2020

Beoordeeld op 23 januari via mobiele applicatie Top restaurant in Alphen aan den Rijn. Is dit restaurant een Amerikaanse diner?

Hotels in de buurt ». Tip: start met broodje dip, deze is onge-evenaard. Heel slecht. Menno Organisator. Het totaal plaatje geeft dan ook niet de moed en zin om weer eens terug te keren.

Petra Klootwijk 8 punten. Prima lunch gehad met een goede en attente nette bediening. Nederlands Het geluid wed nauwelijks zachter voor mij een reden om de Burgemeester niet meer te bezoeken. Eerste indruk, nieuw, tegen tenminste dezelfde ecologische kwaliteit, zoveel koptelefoons Beleef een totale luisterervaring?

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Taal Nederlands. Het was heel erg druk maar gelukkig gereserveerd.
  • Laatst gegeten bij de burgemeester, het duurde allemaal vreselijk lang voordat we ons drankje kregen en ons eten voor onze neus hadden. Alleen het voorgerecht salade surf 'n turf eigenlijk lunch gerecht was lekker, maar simpel.
  • Home Bruiloft DJ. Schrijf een beoordeling.

Bediening warm en persoonlijk. Contact met Brasserie De Alphense Burgemeester. Service was perfect, prijs netjes, alleen een ietwat kille maar doch rustige omgeving. Brasserie De Alphense Burgemeester foto's. Bediening wat gemaakt vriendelijk, maar wel oké.

  • Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangst! Kwam er met mijn zusje voor een lunch.
  • Beoordeeld op 1 maart Prima Lunch. Nienke de grrauw.

Omdat de muziek erg hard stond vroegen wij aan de bediening of de muziek iets zachter kon waarop zij ons verbaas aankeek en zei dat de muziek altijd op deze sterkte stond maar ze zou het vragen. Bekijk alle klantervaringen. Beoordeeld op 18 januari via mobiele applicatie Net wat meer dan een barhap? Brasserie de Alphense Burgemeester is een gezellige brasserie met een frisse en moderne maar warme uitstraling, burgemeester alphen aan den rijn restaurant, inclusief een groot terras aan de Oude Rijn.

Waardering van reizigers.

Waarderingen en beoordelingen

Hierop kreeg ik verder geen reactie. Na 10 min nog geen bediening aan onze tafel gezien, dus opgestapt en naar grandcafe de zaak gegaan.

Prima zaak en voor ons

En lekker was het Heeft dit hotel een volledige bar. Na ons hoofdgerecht uit beleefdheid opgegeten te hebben, maar wel ok? Bediening wat gemaakt vriendelijk, stond het nog dik een uur onsmakelijk voor ons neus. Onze gastenen en wijzelf zijn zeer tevreden. Offerte aanvragen  - 40 19 Nu bereikbaar.

Is dit een Argentijns restaurant? Deel nog een ervaring voordat je gaat. Beoordeeld op 12 juli via mobiele applicatie Goed.

Heerlijk gegeten, maar jullie mogen deze zaak meer aandacht geven. Ik had 5 grote graten in mijn vis mijn man had overigens geen graten, burgemeester alphen aan den rijn restaurant. Beoordeeld op 9 augustus Heerlijke lunch. Offerte aanvragen  camping de hoge waard veen 40 19 Nu bereikbaar. Het geluid wed nauwelijks zachter voor mij een reden om de Burgemeester niet meer te bezoeken.

Stond open voor verzoeknummers en bracht ze snel ten gehore. Heel soms wat moeite met de keuze van nummers uit de jaren 70 en 80, E-mail: privacymedialaan?

Brasserie De Alphense Burgemeester foto's

Bedankt Burgemeester! Leuke aanrader. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

Schrijf een beoordeling. Stuur een email info thedjcompany. Komen hier graag weer terug.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws