Chinees indisch restaurant de lange muur dobbe zwolle

Geplaatst op: 15.12.2020

Taiwan heeft ook wel is hoog op zo n lijstje gestaan maar is na de verbouwing absoluut geen favoriet meer voor mij.. In De Lange Muur Zwolle geweest?

Poons zijn lekkere vissen als ze goed gebakken zijn. We waren met elf personen en op ons verzoek werd een ronde tafel gedekt. De Lange Muur Zwolle Geclaimd. Tempo precies goed. Eten weggegooid wat ik ook nooit doe. Van Maastricht tot Groningen halen ze dat spul uit dezelfde fabriek.

De kok is zelf rustig en. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Ik wil een goed woordje doen voor Kota Radja aan de Melkmarkt. Plaats recensie. Wat viel dat tegen zeg. Dan komt er wel weer een die zegt wat zijn ze snel…zeurpieten.

  • Dan krijg je niet de standaard gerechten. Beide keren bestelden we een portie kipsaté saté ajam en een portie babi pangang met witte rijst of nasi als ze op dat moment geen witte rijst hadden.
  • Ik kom hier al jaren maar dit was de laatste keer.

Waarderingen en beoordelingen

Bijna lachwekkend om te lezen dat Ynse zoveel moeite doet om de welverdiende titel voor de Lange Muur te ontkrachten en een ander restaurant te promoten.. Kimonotje aan het Japanse feestje kan beginnen met een kok die zijn kookkunsten laat zien aan tafel. Gelukkig dat smaken verschillen. Nederlands Vooraf al gereserveerd. Alles kan naar wens samengesteld worden.

  • De lange muur smaakt beter dan in zuid. Matig 1.
  • Top restaurant.

Om de kans te vergroten dat de inspecteur zou worden toegelaten, want dit is ook niet niets natuurlijk. Goede bediening ook. En dat is maar goed ook. Desalniettemin ontzettend gefeliciteerd met de verkiezing, besloot de Consumentenbond om het bezoek per brief aan te kondigen.

Vooraf al gereserveerd.

Meer meldingen op dit adres

Reacties Doe mij maar Taiwan in de Luttekestraat winnaar beste huiswijn bijv. Duurde lang 20min na bestelling totdat ons drinken werd geserveerd en moesten ook nog eens 45 min wachten voor 3 gerechten waarvan de tjaptjoi koud was. Wij halen nooit meer eten bij de lange muur, zonde van het geld.

Zelfs na jaren niet geweest te zijn, wist de ober nog de naam. Sushi erg klein en veel te zout. Mihoen nou zo kan mijn buurmeisje van vijf het ook etc, ik kom er niet weer. Binnen eten is voor mij al heel erg lang geleden. Het is goed nieuw voor ondernemend Zwolle dat de stad zo in het nieuws komt.

Erg veel zout motorboot huren strand horst Kikkoman gebruikt.

Algemeen over Restaurant De Lange Muur Zwolle

De groenten waren qua smaak niet te onderscheiden. Heerlijke Chinees, we halen altijd eten bij deze Chinees. We hopen nog heel veel jaar van dit rest. Het begon al bij binnenkomst: we werden niet welkom geheten misschien omdat al familie binnenzat?

Rob Bosma 22 punten.

  • We hadden geen zin meer om achter het tweede ijsje aan te gaan maar toen we bijna weg wilden kwam er nog een tweede ijsje
  • Een geweldig succesvol nieuw jaar gewenst!
  • En zie die weglopers maar weer terug te winnen.
  • Reserveer een tafel.

Heeft dit hotel een volledige bar. Alle talen. Dan gok ik dat de kwaliteit in zuid bij breur hetzelfde is;D. Fijne authentieke Chinees restaurant met gezellige nisjes aan de ronde tafel? Hebben hier eten een paar keer afgehaald en toen we thuis kwamen was er steeds iets niet aanwezig of verkeerd geleverd. Aan de stegge winterswijk De Lange Muur Zwolle geweest.

Bezorgt dit restaurant eten.

In De Lange Muur Zwolle geweest? Deel je ervaringen!

Inmiddels tientallen keren gegeten hier, altijd prettig! Volgens mij al vele jaren de beste van Zwolle en verre omstreken. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Onlangs Rundvlees met kerrie opgehaald Helaas, het was vies. Geen soep en ijs. Het was erg jammer, want je verheugt je er toch op. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws