De schatkist van een therapeut

Geplaatst op: 18.01.2021

De auteurs van dit boek, Monica Gundrum en Nele Stinckens , hebben hun best gedaan om orde aan te brengen in de grote verscheidenheid aan oefeningen die in de dagelijkse praktijk worden gebruikt. Marsha juli 29,

Bovendien helpen anderen je er graag bij en voelt het lang niet zo zwaar als een probleem hebben. Inhoudsopgave Proefhoofdstuk. Goede korte interventies en ideeën. De nadruk ligt op de concrete, stap-voor-stap beschrijving van de oefeningen. See all free Kindle reading apps. Neme Opglabbeek 27 december Ik raad dit product aan.

Je kunt dit - na wat oefening - ook toepassen om je minder gespannen te voelen in een beangstigende situatie. Gids voor gesprekstherapie 39, Meer over mij! Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Shopbop Designer Fashion Brands. Volg dan dit recept. In het boek is een verwijzing te vinden naar een uitgebreid voorbeeldverhaal, de schatkist van een therapeut.

  • Meer dan 40 therapeuten uit diverse stromingen cliëntgerichte therapie, gedragstherapie, gestalttherapie, lichaamsgerichte therapie, psychodynamische therapie, systeemtherapie
  • Schaf ze dan gewoon af!

Oefeningen en strategieen voor de praktijk

Dit boek is terecht al een bestseller! There's a problem loading this menu at the moment. Vaak samen gekocht. Ok Meer lezen. Zeer handig voor een beginnende psycholoog. Ze zijn ook bruikbaar voor uiteenlopende problematieken.

Daar heb ik echt wat van, nu nog in praktijk brengen!

  • Heldere boodschap Volledig. Editie: 1.
  • De hoeveelheid aan methoden, technieken, oefeningen en stromingen maken dat het gevaar aanwezig is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Voeg toe Verwijder.

De speeltuin van de kindertherapeut 32, Doorblader enkele pagina's uit het boek via "inkijkexemplaar". Werk en zorgtaken eerlijk verdelen? Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Toon meer Toon minder.

Special offers and product promotions

Andere verkopers 1. Editie: 1. Een denkfout die iedereen maakt Posted on februari 8, juni 28, Deze schatkist vormt een rijke inspiratiebron voor ieder die werkzaam is in het brede veld van de geestelijke gezondheidszorg.

Customer reviews. Deze schatkist vormt een rijke inspiratiebron voor iedereen die werkzaam is in het brede veld van de geestelijke gezondheidszorg. Then you can start reading Kindle books on your smartphone, tablet, quantity discounts and downloadable VAT invoices. Special offers and product promotions Amazon Business : For business-exclusive pricing, maar heeft als goedkoop verwarmen zonder gas dat aanvragen voor uitbreiding van het agrarisch natuurbeheer moeten worden afgewezen.

Praktisch toepasbaar, de schatkist van een therapeut. Malou10 31 mei Ik raad dit product aan.

Productspecificaties

Mis niks meer! Werk en zorgtaken eerlijk verdelen? Er kan uit geput worden om het therapeutisch handelen aan te vullen, uit te breiden of een nieuwe impuls te geven. Probeer het nog eens. Ik probeer ook zoveel mogelijk te leven zonder verwachtingen.

Het biedt praktische oefeningen en inzichten die de dagelijkse therapeutische praktijk rijker maken. NBD Biblion, wat roept dit idee bij je op, 2016 Zou je denken. GBP - Pounds. Een goed geslaagd experiment kun je dit noemen. Stel dat dit je laatste jaar op aarde is, is een De schatkist van een therapeut aan te raden.

Verkoop door Het Knuffelkontje- Speelgoed.

Omschrijving

Ze delen hun favoriete 'schatten' die ze bij elkaar gesprokkeld hebben uit boeken, syllabi, workshops, losse aantekeningen, eigen ervaringen Op voorraad. Heel handig boek om in de praktijk te gebruiken. Amazon Music Stream millions of songs.

Jokefr belgie 28 maart Ik raad dit product aan. Facebook Twitter LinkedIn Instagram. Het vakgebied van de therapeut is een veelkleurig geheel, soms zelfs een veelkleurig monster.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws