Er kan geen veilige verbinding tot stand worden gebracht samsung

Geplaatst op: 30.12.2020

Audio 13 juni Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Communitie manager. Vergeet niet je antivirusprogramma later weer in te schakelen. RC4 wordt niet meer als veilig beschouwd. Als je apps hebben die hiermee te maken hebben, probeer die dan eens tijdelijk uit te schakelen. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

Anoniem 16 januari om wouw ik zoek en vond en keek en jaaaahoooor ontwerp je eigen auto logo en tijd wow schandalig makkelijk dat ik daar niet zelf op gekomen ben ik ken temet alles met dat ding Heeft de tip hierboven nog geholpen.

Welke tablet is dit en welke Android versie staat er op. Beantwoord de vragen en los de raadsels op om het spoor te volgen. Veel plezier. Vergeet geen back-up te maken, voordat je die uitvoert.

  • Mocht het niet werken zou je kunnen kijken of het zo weer werkt. Lid geworden 12 apr Berichten
  • Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Gebruikersnaam of e-mail.

Je kunt ook meer hulp krijgen op het Helpforum van Chrome. Beantwoord de vragen en los de raadsels op om het spoor te volgen. Ik weet alleen niet of dat kan bij een samsung. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Je ziet deze fout als je een wifi-portal gebruikt waarop je moet inloggen voordat je online kunt gaan.

Anoniem 11 februari om Verstuur Terug naar overzicht.

Nieuws Mobile Android Smartphones 01 oktober Ik hoop dat je nog meer opties hebt?. Nieuws   Gratis Microsoft Defender haalt weer maximale score tijdens antivirustest Nieuwste: Aarie25 Vandaag om Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies.

Geef 'DigiCert High' op en druk op Enter op je toetsenbord. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen.

Hulp bij een specifieke foutmelding

Heeft de tip hierboven nog geholpen? Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Zoals je hiernaast kan zien is dit met meer dan reacties een veelbesproken topic, maar het is niet het topic met de meeste reacties.

Helpcentrum Google Chrome. Als je RC4 niet kunt uitschakelen, voor Instragram? Is het probleem hardnekkiger, zorg je ervoor dat andere niet-RC4-codes zijn ingeschakeld. Gebeurt dit bij alle websites of bij specifieke sites. Laatst aangepast door e de waele : 4 april om Mijn dochter gebruikt deze onder andere om spelletjes te spelen, dan raden we je aan om je Google-account te verwijderen en opnieuw in te stellen, kan dat.

Wie heeft het laatste woord? In de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt. Goed gedaan! Sinds gisteren problemen met mijn Samsung Galaxy tablet.

Mijn dochter gebruikt deze onder andere om spelletjes te spelen, etc, braaf natuurlijk. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Nieuws Mobile Android Smartphones 15 september Je antwoord is geplaatst. Maar die melding nee. Druk op Delete op je toetsenbord!

Je ziet deze fout als je Superfish-software op je Windows-computer hebt. Anoniem 13 augustus om Anoniem 21 oktober om Echt top doet het nu ook weer prima! Wat ik ook aandruk niets gaat.

Een antwoord toevoegen

Randapparatuur en Gadgets. Als je een website wilt bezoeken en deze niet wordt geopend, kun je eerst zelf proberen het probleem op te lossen aan de hand van de volgende stappen:. Nieuws Beeld Software 06 augustus Forums Nieuwe berichten.

Vraag   hulp bij programmeren schoolopdracht Nieuwste: maulem Gisteren om Dat heb ik uitgeprobeerd en inderdaad, in de veilige modus valt de verbinding ook af en toe weg.

Na het intypen van een website via google krijg ik steeds: kan geen beveiligde verbinding maken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws