Ex lease auto kopen overijssel

Geplaatst op: 17.02.2021

Goede prijs  "Mijn ervaring was goed, ik ben goed geholpen en de afspraken die zijn gemaakt mbt de aflevering van mijn auto zijn netjes nagekomen. Ook de heerlijke slagroomtaart die we enkele dagen later kregen thuisbezorgd, viel in de smaak.

Een occasion kopen kan spannend zijn. Ben heel blij met mijn auto en rijd met veel plezier. Mooi bedrijf met veel keus "Mooi groot bedrijf met heel veel keus en een goede verwijzing op de verschillende auto websites. Brandstof arrow U dient eerst een carosserrie te kiezen. Voor alle auto's kunnen wij een officieel tellerrapport overhandigen. Kortom deze auto aanbieder is zeer aan te bevelen. Deze gegevens delen wij met externe platformen.

Gewoon gemoedelijk en vriendelijk en ook erg duidelijk. Kia Xceed 1. Auto goed afgeleverd en als verassing nog een heerlijke taart. Auto's dit jaar verkocht Ik ben erg tevreden met de auto en de service. De cookies worden genstalleerd op jouw computer. Zeer aan te bevelen "Ik heb van Occasion Center tot nu toe een zeer positief gevoel gekregen.

De auto is netjes afgeleverd, goed onderhouden. Is het nog mogelijk om deze naar ons op te sturen zodat wij het verder zelf kunnen bijhouden.
  • Goede prijs "Zeer tevreden klant.
  • Dit geeft jou een helder beeld van al onze tweedehands auto's. Carrosserie en brandstof Carrosserie arrow.

Niet-ondersteunde browser

J Mollema. Ik ben zeer tevreden, ook over het aankoopbedrag van mijn Seat Mii en de staat van aflevering, met daarbij de ruime garantie die er bij zit. Een motor slijt immers minder wanneer deze op de juiste temperatuur is. Alphabet Occasions. Zeker een aanrader". Wij helpen je graag! Daarnaast kwam ik er thuis achter dat er geen hoedenplank bij zat.

  • Populaire ex lease auto's.
  • Als we in de toekomst weer een auto gaan kopen zullen we zeker ook bij HCM gaan kijken. Goede aftersales taart D.

Nog bedankt voor de heerlijke taart" Dhr Dijkman. Over het algemeen een zeer goede indruk". Leaserijders rijden vaak langere afstanden wat beter is voor de motor. Plezierig is ook de duidelijkheid van de verkoopformule van Occasion Center. Geweldig bedrijf.

Occasions Bekijk alle occasions Jackpot aanbiedingen. Voor de rest ben ik erg tevreden met de auto en heb ik al vele kilometers gemaakt". Houd je hoofd koel achter het stuur.

De auto is netjes afgeleverd, goed onderhouden.

Goede prijs "Zeer tevreden klant. Mercedes-Benz CLA-klasse. Voorlichting was gedegen? En de auto, helemaal naar mijn zin, Twitter of Facebook met laurasbakery of tag mij in je berichten. Kia Picanto. Al met al een prima formule.

Waarom een ex lease voertuig aanschaffen?

Dit was erg vervelend. Onze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken. Een ander groot voordeel van een gebruikte lease-auto is dat, zeker in Nederland, ze vaak vol opties zitten. Auto goed afgeleverd en als verassing nog een heerlijke taart. BMW 1-serie.

Het was geen probleem dat we later dan aankwamen. De auto kan zoals iedere andere tweedehands auto direct in gebruik worden genomen. De service is in een woord top. Prima ervaring "Prima ervaring. Goede aftersales; taart. App ons: Let op: geen whatsapp oproepen. Kia Niro 1.

Voor de rest ben ik erg tevreden met de auto en heb ik al vele kilometers gemaakt" T. Als je denkt dat je alles hebt gehad Goed geholpen voor en na de proefrit. Goede info.

Wij hebben dus nu een top auto en, via Occasion Center en aangesloten partners, waarbij de trend uitbreiding en intensivering is. Voor de rest ben ik erg tevreden met de auto en heb ik al vele kilometers gemaakt" T! Auto goed afgeleverd en als verassing nog een heerlijke taart.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws