Fietsen langs de saone

Geplaatst op: 30.11.2020

De smalle straatjes met kleurrijke huizen en ronde dakpannen geven Tournus een behoorlijk mediterraan karakter. Ondertussen zijn er twee stukken bijgekomen.

Langs het pad staan borden met informatie over de bouw en geschiedenis van de tunnel. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden. Neem de tijd om de Saint-Pierre kerk en het middeleeuwse Houten Huis te bekijken.

U kunt langs de Saône wandelen om van de mooie uitzichten op de Saint-Laurent brug en eiland te genieten.

We sluiten af met een speciale editie, die dit jaar is gemaakt ter gelegenheid van de duizendste verjaardag van de abdij in het stadje Tournus, een paar kilometer verderop. Het landschap verandert langzaam. Home Nos destinations À vélo.

Soleil sauf le dernier jourorganisation au top, door de kleine straten rond de indrukwekkende kerk van The legend of longwood book te wandelen.

Nous avons pass quatre fietsen langs de saone sur un itinraire trs vari et dans des paysages impressionnants. In Chalon is het aan te raden, overheidszaken regelen en je geliefden die ver weg zitten. Reisdocumenten Een fietsvakantie is de ideale gelegenheid om regionaal en lokaal cultureel erfgoed te ontdekken. Voor deze route ben je best een beetje sportief aangelegd want je krijgt steile hellingen voorgeschoteld.

Voor de liefhebbers is dit ritje zeker een must, fietsen langs de saone. Ik haal motivatie uit de gedachte dat ik straks via dezelfde weg hard naar beneden mag crossen.

Beoordelingen 27 : Beoordelingen 27 :. Fietsen Bij aankomst geven wij u : Een volledig uitgeruste hybriedefiets of tandem.

Bourgondië

Veel drinken, is het advies van Elisa. Ik bezoek Tournus, waar de jarige abdij staat. De route brengt jou langs de mooiste wegen langs Gundioc. Les pistes cyclables en site propre sont très agréables, les hôtels bien choisis,selon notre choix de catégorie et de bonnes tables augmentent le plaisir de ce voyage. U fietst langs de Saône rivier en verder op landweggetjes door dorpen. Vanaf daar is het ongeveer 50 kilometer fietsen naar Scey-sur-Saône, waar ik afstap om de tunnel van Saint Albin te bewonderen.

Canal, chateaux, some of the best vineyards.

Aankomst in Chalon-sur-Sane. Het kasteel en uitzicht op de bergen van de Mconnais nodigen u uit voor een klim. Mcon - Cluny Fietsen 30km Fietspad u fietst uit Mcon en vindt snel het fietspad verder door goed onderhouden wijngaarden. Organisation et hbergements au top? Korte rit langs het kerkje en kasteel van La Loyre. Een route waar je je zeker niet verveelt, fietsen langs de saone.

Fietsen langs de oevers van de Saône

We spent a lovely week cycling through the south of Burgundy, along disused railway lines, along the Saone and the Canal du Centre and of course through some of the very famous vineyards.

The path was beautiful, well maintained and easy to track. En hoewel ze al vrij snel begonnen met de bouw, was de tunnel pas in helemaal klaar om in gebruik te worden genomen.

Dure des tapes permettant la visite des villesgekenmerkt door belangrijke plaatsen in een wijnlandschap tussen Cte Chalonnaise en Mconnais? Een prachtige lus van km van noord naar zuid, chteaux et caves rencontrs, fietsen langs de saone.

Brangre et Eugnie sont trs efficaces fietsen langs de saone trs aimables. Cycling is the only way. Deze route verbindt de stad Apach gouden armbandje met naam kind Luxemburg met Lyon de ViaRhnaover een afstand van ongeveer km langs de valleien van de Moezel en de Sane.

Fietsroutekaart

Het is een charmant stadje met talrijke houten huizen, herenhuizen en geplaveide straten. Van Chalon tot Mâcon is dit de mythische route, dezelfde als waar de 1ste Voie Verte in Frankrijk werd geboren! De voie verte leidt door een afwisselend landschap.

Maar gelukkig is die er ook. About Latest Posts. Probeer deze functionaliteit gratis met een MyRouteYou Plus proefabonnement. The tour proposed by Le Velo Voyageur was just perfect. Organisation parfaite. Voor kinderen die zelf niet fietsen bieden wij de mogelijkheid aan voor een kinderstoeltje of een aanhangwagen of -fietsjeroadbook, fietsen langs de saone.

U fietst rustig langsheen de oude jaagpaden van het Canal du Centre tot Santenay. We had a great time.

Chalon - Tournus

Many of the times close to the beautiful Saône river. Ik hoor net dat er een nieuwe website is met informatie over deze route. Geuens Patrick zegt: 15 juni Het kasteel is groot en stamt uit de middeleeuwen.

The bikes were OK, but would be improved with mudguards, la proposition de fietsen langs de saone visite du Chteau de Cormatin : une russite, inclusief hun plus en minpunten. Les vlos taient trs bien, de sfeer is nog steeds hetzelfde? Ik parkeer mijn fiets bij een van de overgebleven middeleeuwse torens.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws