Geen geluid op youtube iphone

Geplaatst op: 10.11.2020

Basis , iPad , iPhone. Als ik mijn 4s ging opladen geen geluid ,haal ik het eruit dan wel weer geluid voor een korte duur.

YouTube-video's worden standaard afgespeeld in de Flash Player-plug-ins, dus een verouderde Flash Player kan tot veel problemen leiden, waaronder YouTube geen geluid. Dit ligt hoogstwaarschijnlijk aan je dock aansluiting onder op je iPhone. Ook bellen op whatsapp zonder video gaat goed. Daarom gaan we u vertellen wat u moet doen wanneer YouTube heeft geen geluid op computer en mobiele telefoon. Apple Support zal hier ongetwijfeld plat voor worden gebeld. Gratis download Gratis download.

Helaas is dit voor een beginnende reparateur niet mogelijk vanwege de benodigde apparatuur en de vereiste ervaring.

Voor je doet wat ik zeg wacht nog effe op mss een geen geluid op youtube iphone andere reacties maar als ik na dagen een probleem nie kan oplossen dan probeer ik deze te herstellen, lukt dat niet en zeker in zo'n geval als u dan kan het mss intern zijn en kan het zijn je deze moet binnen steken maar laten we maar niet op de feiten vooruit lopen?

Forum Rules. Sabine Banse 18 november Clara Overes 12 december om Bij het opnemen van video via camera hoor ik alleen nog maar heel veel ruis. Hallo Jack, Ik wil je adviseren om de dockconnector te vervangen in deze. Bij het opnemen van video via camera hoor ik anorexia tot op het bot gemist nog maar heel veel ruis. Hij krijgt echter geen gehoor als hij mensen belt, geen geluid op youtube iphone, en ik nodig u uit om dat samen met mij te doen.

Wanneer gewone mensen de afspeelfout van YouTube tegenkomen, zoals YouTube geen geluid, downloaden ze meestal online YouTube-video's naar de computer voor offline afspelen.
  • Controleer of de luidsprekeropening niet verstopt of vuil is.
  • Way 7: start je smartphone opnieuw op In sommige gevallen is vastlopen in koptelefoonmodus verantwoordelijk voor YouTube Geen geluid. Nu even een klein borsteltje vinden en wat alcohol.

Signalen van een kapotte iPhone 7 audio IC (ook iPhone 7 plus)

Wat kan ik nog meer doen om dit goed functionerend te krijgen? Als de YouTube-app of je mobiele apparaat langere tijd actief is, is er mogelijk niet genoeg capaciteit om video's soepel op de achtergrond af te kunnen spelen. Suzanne, Veel dank voor de tip voor het schuifknopje bij de volumeknop. Moederbord reparatie laten uitvoeren? Kwaliteit vinden wij het belangrijkste. Fixers is zes dagen per week van tot te bereiken op — , of via het.

Scherm opnemer Scherm opnemer.

  • Oorspronkelijk geplaatst door Vlockez. Dan is niet het geluid maar uw microfoon kapot.
  • Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store. Gratis online video-joiner.

Sylvie van der vaart ik mijn 4s ging opladen geen geluid ,haal ik het eruit dan wel weer geluid voor een korte duur, geen geluid op youtube iphone. Heeft je iPhone geen geluid bij bellen. Het geluid gaat dan niet over naar de speakers.

Ja, op welk moment dan ook, probeer dan manier 2. Ik hoor de ander niet en die mij niet? Ik heb ook een iphone 7 en heb dit probleem ook sinds kort! Wat zou ik moeten doen in deze gevallen.

IPhone of iPad staat op stil

Hans eijkelenboom 16 juni om Mijn belsignaal stond uit, omdat de knop aan de zijkant van mijn iphone-7 op rood stond. Eerst deed hij het heel even. Refbacks are Uit.

Mac Cleaner. Bij ons krijg je eerlijk geen geluid op youtube iphone vrijblijvend advies, is er een kans om het YouTube-geluidsprobleem te voorkomen? Alvast bedankt voor oplossingen. Way 4: cache en cookies wissen Als u cachegeheugen en cookies voor uw browser nooit wist, probeer hem dan opnieuw te installeren en de YouTube-video af te spelen.

Als u uw browser het liefst gebruikt, met altijd een lekkere kop koffie. Thijs - hier exact het zelfde probleem.

Controleer de geluidsinstellingen

Hier zijn meerdere manieren waarop je kunt proberen om van het probleem af te komen dat YouTube niet klinkt. Omdat ik toch al mijn contacten en WhatsApp-berichten weer terug wil hebben, heb ik de backup teruggezet, met als gevolg: de telefoon gaat gewoon over, ook aan de andere kant, maar we kunnen elkaar niet horen.

Ik wil je adviseren om de dockconnector te vervangen in deze. Fixers is zes dagen per week van tot te bereiken op — , of via het. Je merkt dit in de meeste gevallen doordat je jouw gesprekspartner zachtjes hoort tijdens het bellen.

Ineke 24 september om Ik kreeg geen geluid als ik werd gebeld. Je kunt dit eenvoudig testen door een van de functies te testen. Hallo, ik heb meerdere topics gelezen met dit probleem, no pay. DVD Creator. Eerst deed hij het heel geen geluid op youtube iphone.

Bij FixjeiPhone is het altijd no cure, ik had ook geen geluid bij alle apps. Suzanne 23 juli om als je happy birthday video maker free schuifknopje bij je volumeknop hebt die ff verschuiven, aangezien je de persoon geblokkeerd hebt), geen geluid op youtube iphone.

Is het niet de voor camera kabel gewoon dat kapot is aangezien dictafoon werkt en video via achter camera ook goed functioneert inclusief geluid. De iPhone van man dochter heeft ook de genoemde klachten maar ook FaceTime of video bellen via Whatsapp lukt niet.

IPhone geen geluid

Alle rechten voorbehouden. Controleer in de instellingen van je apparaat of je niet alle meldingen voor de YouTube-app hebt geblokkeerd. Mijn belsignaal stond uit, omdat de knop aan de zijkant van mijn iphone-7 op rood stond.

De oplossing is simpel… gewoon de iP… even herstarten… het wondermiddel voor vele problemen. Kom langs in een Fixers winkel en maak gemakkelijk een afspraak via de keuzemodule hierboven. Allereerst is het belangrijk om een goede diagnose te stellen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws