Geld terugvragen ns studenten ov

Geplaatst op: 12.01.2021

Je ontvangt van ons dan een e-mail met daarin vermeld of jouw verzoek wordt toegewezen en wat het eventuele bedrag is. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

U kunt geld terug vragen bij verlies, diefstal of beschadiging van uw OV-chipkaart. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Via Twitter begreep ik dat de 2,27 euro voor studenten wel wordt uitbetaald. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Ik heb je vraag verplaatst naar het topic 'overige producten' en ik heb je vraag een beetje aangepast.

Daarmee geld terugvragen ns studenten ov u voor n dag de reiskosten terug kunnen vragen. Onthoud mijn gegevens.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Share Tweet Delen Delen. De regeling 'Geld terug bij vertraging' is wel van toepassing op e-tickets.

Meld je aan

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Ik heb vandaag meer dan een uur gewacht op het station door vertraging terwijl ik was ingecheckt.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Dus toch? Meld je aan Heb je al een account? Meld je aan Heb je al een account?

  • Bij een vertraging van 30 minuten of langer kun je daarom een vergoeding aanvragen.
  • Ook al reis je met een studenten OV. Dat is toch krom beleid; eenzelfde vergoeding als je kostenloos reist en als je betaalt voor je reis.

Enter your username or e-mail address. Beste antwoord door Tochjo 1 septemberVerzoeken voor geld terug bij vertraging op internationale trajecten of met een internationaal vervoerbewijs kun je indienen via NS International.

Waar kan dit aanliggen. Naar contact.

Hoofdnavigatie

Kun je niet direct contant betalen? Gezien de vertragingsellende de laatste tijd pure winst. Wij vinden het vervelend als je tijdens jouw binnenlandse reis met NS vertraging hebt.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Bestand scannen voor virussen Sorry, geld terugvragen ns studenten ov, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Kun je niet direct contant betalen. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Uiterst hypocriet, maar wel weer echt de no service level die we van NS kennen.

Meld je aan Heb je al een account? Telefoon Consumenten Spreek een medewerker. Stuur de volgende gegevens mee: een kopie van jouw ticket of factuur jouw geplande vertrektijd volgens de dienstregeling vertrek- en aankomststation bij NS vertragingsduur minuten of 60 minuten of langer  jouw adresgegevens en jouw IBAN nummer.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Als ik vanuit Mijn NS een declaratie aangeef zegt hij 0 euro.

Waar en hoe kan ik dit doen. Forum home page. Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Powered by inSided. Thomas NS. Heb je al een account.

Uitbetaling vergoeding. Naar NS. Je wilmersberg de lutte aanbieding met een studentenreisproduct ALLEEN recht op geld terug bij vertraging als de vertraging 59 minuten of langer duurt.

Gebruikersnaam of e-mail. Beste antwoord door Erryt NS 13 februari , Dus toch?

Als je per s de helft van je geld terug wil bij vertraging, kun je een Dal Voordeel-abonnement aanschaffen : Zie latere reactie van Erryt.

Bij verlies en diefstal van je persoonlijke OV-chipkaart of NS-Business Card met abonnement is het van belang dat je deze zo snel mogelijk blokkeert? In feite reis ik met een voordeelabonnement.

Thomas NS, geld terugvragen ns studenten ov.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws