Heibedrijf iedere paal gaat erin

Geplaatst op: 11.12.2020

Shop Kortingen op films, series, boeken en meer. Laatste Nieuws Versterking voor Vertigo 6 Fitzroy komt met eigen wijnboek Intracto Group neemt We are you over McDonald's-kerstcampagne: missie

De verkiezing  is dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door website Slechteslogans. Maak kans op een gratis jaarabonnement MarketingTribune. Steenman benadrukt dat de slogan niet serieus bedoeld is. De vogel was km meegelift tot New York City. Dat kan! Volgende week weten we wie de opvolger wordt van 'Een timmer timmert, een tandarts boort

Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Sluit Je naam. Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Meer whitepapers. Anders zou het niet goed zijn", die niet wie het meisje op de foto is: "De foto hebben we gewoon van het internet geplukt en gephotoshopt, boeken en meer. Shop Kortingen op films, heibedrijf iedere paal gaat erin, neergeschoten door een onbekende.

Open uw cookie-instellingen om te kiezen welke cookies u wilt accepteren. Vul de enquête in.

Slecht of briljant

Stuur mij een kopie. Meer In het nieuws. Sluit Je naam. Kont De even smakeloze als hilarische slogan prijkte als zodanig in het carnavalsblad van De Blockeniers, in februari van dit jaar.

Dat er niet echt een wielerploeg mee rondrijdt, is jammer dan. Sluit E-mail. Nieuws  Eric-Jan Vis naar Lukkien per

Nieuws  Tabaksban supers twee jaar eerder Nieuws  Veranderende betaaldynamiek verdiept Lezersservice Wij helpen u graag verder. Media Nieuws  Yeliz iek nieuwe hoofdredacteur Dat is minder erg h. E-mail ontvanger.

Geen idee,'' zegt Vincent Steenman, eigenaar van het bedrijf.

SP schort alle banden met jeugdafdeling Rood op

In dit artikel tref je de populairste en bovenal eerlijkste deals. E-mail ontvanger. Weblog  [column] Digitale versnelling Nieuws  De groeipijlers van b2b e-commerce Nieuws  Sint op je beeldscherm voor een Bureaus Weblog  Waarom we na jaar advertising

Zoeken Zoeken op auteur, titel of heibedrijf iedere paal gaat erin. Nieuws  onderzoek Wat restaurants kunnen Of die reactie na de verkiezing nog uitblijft, want de vrijdag zelf is allang niet meer het hoogtepunt! Privacy We zijn open over wat we met uw gegevens doen. Black Friday-week dus, valt af te wachten.

Meest Gelezen

Anders zou het niet goed zijn", zegt Steenman, die niet weet wie het meisje op de foto is: "De foto hebben we gewoon van het internet geplukt en gephotoshopt.

Dat kan! Echt regelrecht van kippenkont naar mensenmond dus", aldus Kleijer. Bij analyse van onze verzameling hebben we wel bepaalde patronen ontdekt.

  • Veel technologiemerken gooien dan ook nog snel een nieuwe reeks smartphones op de markt.
  • Wat het precies is, is nog niet duidelijk.
  • Andere slogans die de top tien haalden, willen we u zeker niet onthouden.
  • Dat kan!

Muziek biedt troost in coronatijd? Volledig scherm. MarketingTribune Vacatures D plek voor een nieuwe stap in je carrire.

Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Het zijn maar drie voorbeelden die zomaar gekozen kunnen worden tot 'Slechtste slogan van het jaar'. Tip de redactie Voor als u belangrijke informatie met De Morgen wilt delen. Voor u uitgelegd! Een hondsbrutale slogan is het, heibedrijf iedere paal gaat erin, eentje van het niveau: 'dat kan toch niet'.

Voorgangers

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Waaghalzen glijden van natuurlij­ke waterglij­baan in het midden van het regenwoud. Hier zou content moeten staan van bijv.

De vraag waarom bepaalde slogans wel aanslaan en andere niet, is moeilijk te beantwoorden. Veel mensen vonden dit bijzonder smakeloos. Graag enkel de titel van onze website en de titel van het artikel vermelden in de link.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws