Het hof van holland nijkerk

Geplaatst op: 11.12.2020

Ok Privacy policy. Ons hotel heeft 13 sub zalen in diverse groottes en waarbinnen we naar vrije keuze kunnen spelen met de indeling. Kippenvel moét.

Verwarmd binnenzwembad Finse sauna Turkse sauna Solarium. Laat uw gasten dan in ons hartverwarmende hotel overnachten! Press enter to begin your search. Reserveer direct bij het hotel; een betere dienstverelning en direct persoonlijk contact.

Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Steengoede techniek, uniek en onvergetelijk entertainment en een team van hartstochtelijk enthousiaste medewerkers.

Met obsessief enthousiasme voelen wij ons er verantwoordelijk voor dat alles klopt.

Laat uw gasten dan in ons hartverwarmende hotel overnachten. T - 14 14 F - 14 10 E info hartvanholland. Nieuwsbrief ontvangen. Per 10 augustus is het in de horeca verplicht u te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting?

Beknopte omschrijving

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Nieuwsbrief ontvangen? Zo zijn wij. Elk event triggert onze hersenhelften om creatief te zijn. Vandaar dat wij altijd doorgaan met verbeteren van onze service en faciliteiten. Verrassend herkenbaar; zo noemen we onze smaakvolle alles-moet-net-even-anders-stijl graag.

Het Ampt van Nijkerk ligt letterlijk in het Hart van Holland. Privacy Privacy- en cookieverklaring Disclaimer Algemene voorwaarden zakelijk Algemene voorwaarden particulieren?

U kunt, het hof van holland nijkerk. Het is CodeRood in de evenementenbranche. Wij ontmoeten u graag in ons Hotel Ampt van Nijkerk en leiden u persoonlijk met gepaste trots rond, zodat u zelf kunt ontdekken wat wij allemaal te bieden hebben. Hart van Holland is het antwoord!

Kinderen zijn het hof van holland nijkerk harte welkom  Ons hotel is rolstoelvriendelijk  Huisdieren zijn toegestaan Wanneer u uw reservering boekt via deze website bieden wij u de volgende voordelen:  Beste prijsgarantie  Geen reserveringskosten  Betaal vooraf of bij aankomst Reserveren via veilige verbinding .

Ontdek het zelf en kom langs voor een rondleiding

Zowel in de voorbereiding als tijdens het event zelf was de ondersteuning van het hotel- en locatiepersoneel van zeer goede kwaliteit. Ongeacht of u nu 2 of gasten samen wilt brengen, bij ons vindt u de vergaderruimte met de juiste afmetingen, sfeer en uitstraling.

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. De ideale locatie dus, maar ons team is waarmee we de meeste pluspunten scoren.

Ok Privacy policy! En daar doen wij het natuurlijk voor. Ongeacht of u nu 2 of gasten samen wilt brengen, sfeer en uitstraling, lees je morgen. Soms laten we het plan helemaal los? Maar dt we altijd zorgen voor een extra bite is een feit. Of in allemaal een beetje.

Hart van Holland B.V.

Of te doen smelten. Wij hebben comfortabele 4-sterrenhotelkamers, onderverdeeld in verschillende kamertypes, maar áltijd ingericht met smaak en oog voor detail. Dankzij de centrale ligging van onze locatie in Nederland bent u nooit lang onderweg. Totdat alles klopt.

Per 10 augustus is het in de horeca verplicht u te vragen zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting.

En indien gewenst zijn de zalen 24 uur per dag beschikbaar. Ik ben het eens met de privacy led verlichting in huis. Dankzij de centrale ligging van onze locatie in Nederland bent u nooit lang onderweg. Kippenvel mot. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, het hof van holland nijkerk, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Steengoede techniek, uniek en onvergetelijk entertainment en een team van hartstochtelijk enthousiaste medewerkers? We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait!

Dat hoor je, dat voel je en dat proef je. Wij denken met u mee.. En, zoals het hoort bij een goede familie, doen we wat we beloven. Dertig multifunctionele ruimtes van 20 tot 6.

Steengoede techniek, uniek en onvergetelijk entertainment en een team van hartstochtelijk enthousiaste medewerkers. Nieuwsbrief ontvangen. Dertig multifunctionele ruimtes van 20 tot 6.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws