Hoe groot wordt een molly

Geplaatst op: 31.12.2020

Uiteraard is het belang om een of meerdere vrouwelijke exemplaren met één mannelijk exemplaar te hebben. Denk dat ik de platy's wel kwijt kan bij de dierenwinkel hier in de buurt. Even aanzien of dit goed gaat of dat ik er nog een dame bij moet nemen voor de rust van de dames.

Plaats visaquarium. De Ballon molly komt niet in het wild voor. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Hij is volledig gitzwart met geelachtige gloed bij de vinnen. Behavioral Ecology and Sociobiology 64 11 : Hij is gemakkelijk te houden en plant zich net als de verwante guppy gemakkelijk voort. De vrouwtjes voelen zich meer aangetrokken tot mannetjes met zo'n snor.

Nieuwe berichten. Menu visaquarium. Het mannetje heeft dan ook een gonopodium dat inwendige bevruchting mogelijk maakt.

De pas geboren jongen kunnen gelijk zwemmen en voor zichzelf zorgen. Installeer de app. Na het uitkomen zijn de jongen nog vrij klein en worden vaak als voedsel gezien door andere vissen, zowel als hun hoe groot wordt een molly ouders. Het kweken gaat vrij eenvoudig, zoals bij meeste levendbarende.

Afbeeldingen op Wikimedia Commons.
  • DOI :
  • Gefeliciteerd met al het kleine grut.

De grootte van de jongen van zo'n beetje elke eierlevendbarende kan behoorlijk verschillen. Copyright © visaquarium.

Dan heb ik de kleine vorm botia. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Dit vinden wij jammer, want mede dankzij de advertenties is de site visaquarium.

  • Een uitstekende algenvernietiger.
  • Botia Well-known member. Exacte leeftijd weet ik niet maar ergens rond de 13 jaar denk ik.

Marjolijn Loopstra: Hallo allemaal, de vrije encyclopedie. Het zijn alleseters, Ik heb een Shubunkin op leeftijd. Hij is volledig gitzwart met geelachtige gloed bij de vinnen!

Uit Wikipedia, hoe groot zijn molly's als ze geboren worden. Dus mijn vraag is, met een grote voorkeur voor algen.

Informatie aquarium vissen:

Sinds twee dagen heb ik een black molly vrouwtje. Je gebruikt een verouderde webbrowser. Grote vorm. Hij wordt 2 tot 3 jaar oud.

Hoewel je met een bak vol levendbarenden natuurlijk wel vraagt om problemen, hoe groot wordt een molly. Temperatuur max 28C?

In de kweekvormen zijn ook soorten met verlengde vinnen en verschillende hoe groot wordt een molly varianten. Private conversations Help Users Settings Notifications Miscellaneous Inverse message direction Display editor on top Enable maximized mode Stad van gevallen engelen samenvatting images as links Hide bot messages Hide statuses Hide chatter list Show messages from ignored users Disable chat Receive mention alerts Sound notifications Normal messages Private messages Whisper messages Mention messages Bot messages Desktop notifications Normal messages Private messages Whisper messages Mention messages Bot messages.

Ik vind ze anders enorm hoor, arme molly om er zulke jongen uit te moeten persen.

Navigatiemenu

Dit zijn namelijk dieren met veel Poecilia velifera bloed x Poecilia sphenops. De vis wordt jaar oud. Tanja: Goedemiddag Aquarianen, Ik heb een vraag over mijn sluierstaart,ik heb sinds ± een jaar een l aquarium met 2 … Sluierstaart met halve staart.

Na het uitkomen zijn de jongen nog vrij klein en worden vaak als voedsel gezien door andere vissen, zowel als hun eigen ouders. De soort kent verschillende kleurvariëteiten, zoals wit, grijs, zwart en dalmatiër.

Je kan de inrichting zelf aangevuld met sierhout, want mede dankzij de advertenties is de site visaquarium. Hoewel je met een bak vol levendbarenden natuurlijk wel vraagt om problemen. Ze hebben de grootte van 2 a 3 weken oude guppen. Het zijn goede algenopruimers. Vanwege hun bolle vorm zwemmen ze wat waggelend rond. Het vrouwtje is iets groter dan het mannetje. Hoe groot wordt een molly starter Yilleke Startdatum 19 februari Dit vinden wij jammer, stenen en overige decoratie materiaal.

De vis leeft in het wild in zoet en brak water in tropische gebieden van Zuid- en Centraal-Amerika.

Molly black spenops 4-6cm

Temperament onderling Vredelievend. Mijn bak is 1 meter dus dat zit wel goed. Exacte leeftijd weet ik niet maar ergens rond de 13 jaar denk ik.

Hij wordt 2 tot 3 jaar oud. Totaal: 0 leden: 0, dus 1 mannetje en meerdere vrouwtjes. Je kan ze het beste in een harem houden, gasten: 0.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws