Hoe laat vertrekt mijn bus

Geplaatst op: 07.12.2020

Voor corona Ja hoor, dat kan ook. Wil je precies de route van jouw bus weten?

Actuele reisinformatie Plan je reis, zoek een dienstregeling of bekijk de storingen en omleidingen. Vervoerbewijzen Vind een abonnement, kortingsproduct, kaartje of E-ticket. Naar hoofdinhoud. Je koopt het buskaartje bij de chauffeur met PIN of creditcard.

Onderaan zie je wat de totale reis je kost.

Zo weet de buschauffeur dat je mee wilt. Dan zie je meteen of je met de bus op jouw gewenste locatie kunt komen. Dan pin je gewoon een kaartje bij de buschauffeur. Kies dan hier  jouw lijn. Open Hoe weet ik welke bus ik moet hebben. My NMBS.

Lees de laatste informatie. Zorg daarom dat je op tijd bij de bushalte staat. Weet je al welke bus je moet hebben maar nog niet hoe vaak deze rijdt en wat de vertrektijden zijn?
  • En je kunt er ook meteen je terugreis plannen.
  • Reis je niet zo vaak met het OV? Download hier de dienstregeling op deze dagen.

Geplande storingen en omleidingen

Diensten aan spoorwegondernemingen RRS dienstverlening aan spoorwegondernemingen voorwaarden en referentiedocumenten voorwaarden en referentiedocumenten archives. Ga dan naar één van onze voorverkooppunten. Zo kun je makkelijk zelf zien wanneer je eruit moet. Hoe weet ik welke bushalte ik moet hebben? Verplaats je dan met MIVB. My NMBS. Diensten in het station assistentie aanvragen voor reizigers met beperkte mobiliteit hoe werkt de automaat in het station bagagekluizen wifi in het station huur een fiets aan het station huur een auto aan het station.

Pin dan je kaartje bij de buschauffeur. Deze betaal je met iDEAL en activeer je op het moment dat jij wilt reizen Tijdens het instappen laat je het ticket op je smartphone aan de chauffeur zien.

Storingen en omleidingen! Naar hoofdinhoud. Ga naar de content Ga naar het menu Hoe laat vertrekt mijn bus naar de footer.

Personaliseer mijn reis

Check hier ook meteen de actuele vertrektijden: het kan zijn dat jouw bus een paar minuten eerder of later is. Plan je reis service voor reizigers met beperkte mobiliteit reizigersinfo.

Ga je met de bus, reis dan met een geldig vervoerbewijs. Bij de haltes zelf vind je ook alle buslijnen en vertrektijden op de haltepaal of het bord.

Je bent niet de enige reiziger die overstappen spannend vindt. Open Hoe weet ik welke bushalte ik moet hebben. My NMBS. Haal ik de aansluitende bus wel? Open Hoe kan ik betalen. Plan dan je reis in met de reisplanner.

Kies je regio

Bij de haltes zelf vind je ook alle buslijnen en vertrektijden op de haltepaal of het bord. Open Hoe laat vertrekt mijn bus? De makkelijkste manier om daar achter te komen is met onze reisplanner. Hoe laat vertrekt mijn bus?

Zeker als het belangrijk is dat je jouw geplande overstap haalt. Vraag deze dan gratis aan via de klantenservice  of haal hem op bij de servicewinkel  van Syntus Gelderland.

Bekijk de wijzigingen in jouw gebied. Ga naar het overzicht van alle omleidingen en storingen, hoe laat vertrekt mijn bus. Parkeren aan het station autoparkings fietsparkings.

Open Rijdt er een bus waar ik naartoe wil. Bekijk je de website op je mobiel.

Folders en Lijnnetkaarten

Je reis voorbereiden reizigers met beperkte mobiliteit brochures dienstregeling en netkaart hoe door België reizen met de trein reizen naar de luchthaven betaalmogelijkheden ontdek de NMBS-app. Connexxion Klantvriendelijkste Vervoerder MarketResponse heeft dit jaar Connexxion uitgeroepen tot Klantvriendelijkste Vervoerder!

Vaak gaat hij uit van de dichtstbijzijnde halte, maar soms kiest de reisplanner een halte verderop als je daardoor sneller op je eindbestemming aankomt.

De dienstregeling. Bekijk je de website op je mobiel. Let op:  I.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws