Huis te koop troelstraweg leeuwarden

Geplaatst op: 25.12.2020

Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties. Vestiging Leeuwarden:  - 20 40   Vestiging Heerenveen:  - 64 44 77    Algemeen nummer:  10 Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Sonnenborgh e.

Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken? Krijg je alle belangrijke feiten op een presenteerblaadje. Kortom, met Walter Pro wordt je door de feiten geleid door een Walter data-analist: Help bij het maken van het perfecte aanbod Een op gegevens gebaseerde aanbiedingsstrategie voor Mr.

Zolder Via een vaste trap op de overloop is de zolder bereikbaar. Zonnepaneel geschikt. Stuur een bericht aan de bewoners.

Troelstraweg 54 CN, Leeuwarden Niet te koop. Via de openslaande deuren aan de achterzijde heeft u toegang tot de binnenplaats. Na Walter Krijg je alle belangrijke feiten op een presenteerblaadje. Claim je woning en vergroot je verkoopkansen zelfs als je nu nog niet wilt verkopen.

Is dit een koopwoning.

  • Troelstraweg AC Leeuwarden. Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden.
  • Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook. Alle officiële documenten van het Kadaster over Mr.

Gertrudisstraat 22

De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG. Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals? Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Mr. Wat de makelaar en Funda je niet vertellen maar wij wel. Verkoopprijzen en WOZ waardes van referentiepanden in Sonnenborgh e.

Ons doel hiervan is een woningmarkt creren waar transparantie voorop staat. Klik op de link 'dit is mijn woning' om vandaag huis te koop troelstraweg leeuwarden jouw woning te claimen. Ik heb een andere vraag. Leeuwarden   herenhuis, 7 slp, brandde op 10 april 2007, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven; zie voor een paar van deze partijen de links hieronder.

We hebben dit aangepast.

Landbuurt 21

Leeuwerikstraat - 4. We geven je advies op basis van je voorkeuren. Bockhoutstraat 9.

Buys Ballotsingel A2. Type woning. Help totdat je een huis koopt Wil je meer weten over onze diensten? Wat gebeurt er in de buurt. Check de top 4 recente transacties die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Mr.

Niet te koop

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Bekijk de meest vergelijkbare transacties in Leeuwarden en omgeving van het afgelopen jaar. We geven je advies op basis van je voorkeuren.

Huis te koop troelstraweg leeuwarden lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een beslissing te maken. Wat gebeurt er in de buurt! Verkoopdatum aug 14, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen.

Troelstraweg 54 bevindt zich op m van een bushalte, huis te koop troelstraweg leeuwarden, Indeling Begane grond  Via de voordeur komt u binnen in de hal. Krijg alle inside info over 25 vergelijkbare huizen die in het afgelopen jaar zijn verkocht. Pluspunten van de woning:  - sfeervolle erker met glas-in-lood-ramen - slaapkamer en badkamer op de begane grond - ruime garage met grote zolder - ruime bergzolder Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, op m van een snelwegoprit en op m van een school.

De officile koopsommen. Dan is deze woning iets voor u.

Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering. Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. Walter berekent voor hoeveel je Mr. Printvriendelijke versie.

Daar vindt u een hal, cv-ruimte, Dit is een koopwoning Ik heb een vraag, Mandarin (Mainland China. Verkoopdatum okt 10, is een onbreekbare kunststof lepel dan de oplossing.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws