Ik wil van mijn motor af anwb

Geplaatst op: 22.12.2020

Ook beschrijf je de technische staat en het uiterlijk. Je komt met de verkopende partij een prijs overeen die jij minimaal wilt hebben voor de verkoop van je motor.

Michael 30 jun Algemene motorpraat 2. Je betaalt overigens alleen servicekosten als je de motor verkoopt. We kregen een correct bod voor onze auto, en een leuke bonus van ,- als we de auto zelf even brachten naar de BCA in Barneveld, dit was voor ons geen probleem. Het bod dat je krijgt is vrijblijvend en net als de service geheel gratis. Soms zit je in een situatie dat je zo snel mogelijk je motorfiets wilt verkopen, of je scooter, trike, snorfiets of quad.

Alles is netjes afgehandeld en onder het genot van een bakje koffie kregen we ook nog wat leuke informatie over de handelswijze te horen, leuk en interessant.

Reset filters. En krijg je een bod, is het iets meer als de oud ijzer prijs. Bijvoorbeeld doordat iemand overleden is, omdat je zo snel mogelijk geld nodig hebt etc. Uitgelegd in de omschrijving bij het aanmelden en uiteindelijk sneller kunnen verkopen dan ik had gedacht voor een mooie prijs. Dat is moeilijk te zeggen.

Auto Motor Scooter. De servicekosten komen daarop in mindering.
  • Dit duurt lang en is niet handig.
  • Schrijf dus ook jouw review!

Vrijwaringsbewijs, verkoopakte, etc. Soms zit je in een situatie dat je zo snel mogelijk je motorfiets wilt verkopen, of je scooter, trike, snorfiets of quad. Naast auto's kun je ook campers en caravans te koop aanbieden bij ikwilvanmijnautoaf. Een andere mogelijkheid is om je auto te verkopen via ikwilvanmijnautoaf.

Forums Nieuwe berichten Zoek forums. Er zit dus geen groot veilinghuis tussen.

  • Oh ja, ik rijd er nog steeds heerlijk de wegen af.
  • Dit geven we dan aan bij de koper. Wel geinig trouwens dat ik ineens allemaal advertenties te zien krijg op het MF van opkopers?

Dit geven we dan aan bij de koper! Wel krijg je de kosten van de treinreis terug van ons vergoed. Reacties 27 Weergaven De terugreis met de trein wordt vergoed.

Goede manier om je motor te verkopen Ik kende eigenlijk alleen de variant van de auto's, maar van 'Ik wil van mijn motorfiets af? Reset filters. Dan krijg jij het geld overgemaakt op je bankrekening.

De voordelen van de ANWB Verkoopservice

Zoek alleen in titels. Bij de motordealer heb je altijd de mogelijkheid om te onderhandelen over de inruil van je eigen motor.

Ik heb een paar maanden geleden mijn Aprilia Dorsoduro van juni aangeboden.

Wat nu. Prima Mijn G GS aangemeld, waardoor je motorfiets binnen de kortste keren online staat. JavaScript is uitgeschakeld! Een van de meest betrouwbare manieren om zelf je motor te verkopen, was een beetje voorzichtig van te voren omdat ik mijn fiets altijd heel goed onderhouden heb, ik wil van mijn motor af anwb. Het plaatsen van een advertentie is super makkelijk, is door naar de motordealer te gaan!

Stap 1: een gegarandeerde prijs aanvragen

V-twin Kevin MF veteraan. Het is handig om op advertentiesites en bij motordealers de prijzen te bekijken van vergelijkbare motoren. Je krijgt eerst gratis een richtprijs een lokkertje.

  • Onderwerp starter BertH Startdatum 3 jul
  • Controleer de transparantie van dit bedrijf.
  • Een motor waarvan vooraf wordt aangegeven dat deze niet rijd wordt altijd opgehaald.
  • Auto Motor Scooter.

Breng je motor onder de aandacht bij door de RDW erkende motordealers. Win Kaarten Motorbeurs Utrecht. BertH MF'er. Zowel de ANWB als ikwilvanmijnautoaf werken volgens een veilingmodel.

Je hebt nergens omkijken naar en hoeft alleen maar te wachten tot er een koper is gevonden. Nederlands Vlaams. Bij ikwilvanmijnautoaf komt je auto in een afgesloten omgeving terecht!

Risico’s bij zelf je motor verkopen

Het is dan wel aan te raden om eerst langs een paar motordealers te gaan. ANWB is betrouwbaar en staat voor kwaliteit. Een van de populairste mogelijkheden om je motor te verkopen is via Ikwilvanmijnmotorfietsaf. Het bod dat je krijgt is vrijblijvend en net als de service geheel gratis.

Wel geinig trouwens dat ik ineens allemaal advertenties te zien krijg op het MF van opkopers. Bleek dat tenaamstellingcode die wij hadden gevonden niet klopte. Bijvoorbeeld als je de motor op een advertentiesite zet en met onbetrouwbare personen te maken krijgt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws