Kledingrek hout zelf maken

Geplaatst op: 20.01.2021

Voor in de logeerkamer of om je mooiste spulletjes aan te hangen in de slaapkamer. Zo makkelijk en leuk was het! Voor een extra zacht resultaat kun je met een plantenspuit het hout wat vochtig maken en daarna gaan schuren.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Stap 3. Hanneke Eilander. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Het is niet zo moeilijk om zelf een kledingrek te maken. Een kledingrek komt altijd van pas. DIY paastak versiering: Paashaas knutselen 19 maart

Wij hebben bij de Praxis vier  stukken van cm lang en n  stuk van 70 cm lang laten zagen. Maar zijn kledingrek hout zelf maken barstte wel uit de kist.

Leg de houten stang op de standaards, zorg voor tien centimeter overlap aan beide kanten? DIY: Douche jelly - Maakt van haren wassen een feestje. Lijm vervolgens stuk voor stuk de volgende delen tot en met de zijstangen.

We vinden het altijd leuk een foto te ontvangen van het resultaat! Dit zijn de feiten over stoppen met roken in Nederland. Je kunt ze natuurlijk ook vasthouden en op de grond zetten alsof de standaard al klaar is, dan weet je ook hoe de poten op de grond moeten staan.
  • Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.
  • Doe hetzelfde aan de andere kant. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses.

VIVA400: Breng je stem uit

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Zomerdekbed Een goede nachtrust is heellees meer. Hi Irvy! Reply Elske 17 oktober at pm Super leuk! Good luck! Hanneke Eilander.

Volg kledingrek hout zelf maken instagram facebook pinterest twitter youtube. Het is niet zo moeilijk om zelf een kledingrek te maken. Kies n voor een abonnement met korting.

Ik heb hier gekozen om het rek in de slaapkamerstijl pastel te spuiten? Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses.

Voorbereiding

Abonneer je ook op ons YouTube kanaal voor DIY filmpjes hoe je bijvoorbeeld een plantenhanger, draadlamp of decoratieladder maakt.

Dit heb je nodig te verkrijgen bij Praxis 2x kort T-stuk TA, Ø 26,9mm 2x kniestuk TA 3x rondhout, Ø 28mm, cm inbussleutel houtzaag schuurpapier spuitverf Stappenplan kledingrek maken Stap 1. Deze sexy Black Friday deals worden jouw hoogtepunt deze winter. Zo krijg je zeker weten blije gezichten op 5 december.

Download onze gratis  Stek Magazine  interieur app voor de leukste woonideen. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Heel blij mee. Stap 1. Hanneke Eilander.

Inspiratie

Schroef de stang dan vast met een lange schroef. Als de standaarden gespiegeld staan, is het verschil in tussenruimte tussen beide voorpoten en beide achterpoten te groot en komt het rek scheef te staan. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn.

Wanneer je hiermee aan de slag gaat, wil je geen flater slaan. Andere lengtes kunnen natuurlijk ook. Zo krijg je zeker weten blije gezichten op 5 december. Wat leuk dat je het gemaakt hebt!

Kledingrek hout zelf maken staat. Deze sexy Black Friday deals worden jouw hoogtepunt deze winter. Julia julia stekmagazine. Aan de bovenkant meten beide latten tien centimeter tot ze elkaar raken. Copyright Stek Magazine.

Dit heb je nodig

Zoekfilters: Forum. Super gaaf en binnen no-time gedaan. Mijne staat!

Voor jou geselecteerd Zo eenvoudig kan klussen zijn. Zaag het hout op de juiste maat. We vinden het altijd leuk een foto te ontvangen van het resultaat.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws