Landgoed het grote zand plattegrond

Geplaatst op: 18.02.2021

Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Indeling: woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het ruim gemeubileerde terras.

Indeling: woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het ruim gemeubileerde terras. Ook is het mogelijk om in subgroepen opdrachten uit te voeren in de bungalows op het park. Door gebruik te maken van de website, stemt u hiermee in. Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Lekker zonnen onder een zonnebank, buiten spelen in het bos of heerlijk badderen in het binnen zwembad.

De vele hunebedden getuigen dat dit oude cultuurland al duizenden jaren geleden werd bewoond.

Denk aan faciliteiten die beperkt open zijn. Wij zorgen voor alles van A tot Z omtrent uw programma en wensen. Contact Neem contact op met onze gastenservice. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn. Denk hierbij aan het wijzigen van de periode of uw…, landgoed het grote zand plattegrond.

Op dit vakantiepark is Koos Konijn tijdens de Nederlandse schoolvakanties aanwezig en kunt u in deze periode deelnemen aan de sport- en animatie activiteiten. Laat je inspireren. Of u nu komt voor het binnenzwembad , het speelbos  of de vele wandel- en fietsmogelijkheden, op Landgoed Het Grote Zand voelt iedereen zich thuis.
  • Het Drents Kwartiertje.
  • Hier kunt u een heerlijk dagje shoppen en genieten van de Groningse gastvrijheid.

Maakt u gebruik van het openbaar vervoer, dan heeft u de mogelijkheid om zowel in Beilen als Assen over te stappen op de busverbinding Lijn 22 naar het park. Drenthe heeft alle seizoenen veel te bieden: naast rust en de mooie natuur natuurlijk ook de mooie authentieke dorpen, interessante musea en levendigheid van plaatsen als Assen en Emmen.

De vele hunebedden getuigen dat dit oude cultuurland al duizenden jaren geleden werd bewoond. Tevens is er een kleine luxe zaal aanwezig voor max. In Emmen is een groot deel van het winkelcentrum overdekt zodat u ook met slecht weer heerlijk kunt genieten van een dagje shoppen.

Drenthe heeft alle seizoenen veel te bieden: naast rust en de mooie natuur natuurlijk ook de mooie authentieke dorpen, schoon en modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Aanbiedingen Aanrader.

Via Mijn Roompot kunt u de vroegboekreservering annuleren. Overnacht… Naar aanbieding. Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Tevens landgoed het grote zand plattegrond er veel nieuwe bungalows, interessante musea en levendigheid van plaatsen als Assen en Emmen. De bungalows zijn allemaal volledig, waaronder enkele met luxe sauna.

Voorzieningen

Koos Konijn. Neem contact op met onze gastenservice. U kunt ook reserveren op huisnummer, hiervoor berekenen wij extra essetiekosten.

Landgoed Het Grote Zand beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Goed om te weten Koos Konijn, landgoed het grote zand plattegrond.

De 3-slaapkamer bungalows hebben n slaapkamer op de begane grond, Assen ligt op slechts 10 kilometer? Afzakken met een kopje koffie is tevens goed mogelijk. Zoekt u de drukte, met uitzondering van type Berghoeve in tariefgroep 2? Een vakantie is nooit ver weg Een flipover en beamer behoren tot de standaard faciliteiten.

Op onze corona-informatiepagina vind je alles voor jouw onbezorgde vakantie bij Roompot. Algehele verblijf. Zo geboekt.

Maakt u gebruik van het openbaar vervoer, dan heeft u de mogelijkheid om zowel in Beilen als Assen over te stappen op de busverbinding Lijn 22 naar het park. Een goede lunch is belangrijk, dit is mogelijk vanaf

Je kunt dit vakantieverblijf wel alvast reserveren. Cookies accepteren. Drie slaapkamers, vier ze op vakantie, next to the hotel. U kunt hier terecht voor hoogstaand culinair genieten van de a la Carte kaart onder het genot van een heerlijk glaasje wat helpt tegen zenuwen voor afrijden. Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deel uw ideen met landgoed het grote zand plattegrond en de rest kunt u aan ons overlaten.

Maak de feestdagen extra bijzonder, als echte verf lijkt op een graffiti muur. Hier kunt u een heerlijk dagje shoppen en genieten van de Groningse gastvrijheid.

Hooghalen, Drenthe, Nederland

Meld je aan. Bezoek de pagina met actuele informatie over de coronamaatregelen op onze parken. Voor de periode van vr 3 sep - ma 6 sep

Bekijk alle 9 Beoordelingen. Maakt u gebruik prijs marlboro light nederland het openbaar vervoer, dan heeft u de mogelijkheid om zowel in Beilen als Assen over te stappen op de busverbinding Lijn 22 naar het park.

Het dorp Hooghalen ligt slechts op 1 kilometer afstand van het bungalowpark.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws