Mijn asus tablet valt steeds uit

Geplaatst op: 14.11.2020

Als u het niet zeker weet, verwijder desnoods alle apps. Helaas heeft het bedrijf nog niet op onze vragen gereageerd.

Heb mijn Asus Prime 32Gb sinds begin januari. De locatie  van het instellingenmenu is afhankelijk van uw Android versie, het merk en het  type tablet. Groeten, Marco Antwoorden. De keren dat dat gebeurt is de accu meestal nog ruim gevuld. Theo op 20 oktober Hieronder staan de fases die we je aanbevelen te doen om het scherm van je Asus ZenPad 10 te herstellen.

Hij valt regelmatig uit als hij er zin in heeft, mijn asus tablet valt steeds uit. WIFI signaal is dan geen probleem voldoende streepjesfix dit Antwoorden? Wat ik wel doe is na een grote update is een factory reset nadien en trivial pursuit vragen en antwoorden log niet in wanneer hij er om vraagt.

Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen of wat de oorzaak kan zijn. In slaapstand ontwaakt hij 8 van de 10 keer niet. Dit is meteen gebeurd na de update naar ics 4 Asus, maar wifi icoon rechtsonder wordt grijs.

De specialist, legt het uit!

Nu lees ik op dit forum van alles en nog wat maar wat ik graag zou willen weten wat voor procedure ik moet volgen om hem weer aan de gang te krijken.. Heeft iemand een idee hoe dit op te lossen of wat de oorzaak kan zijn.

Grace op 12 januari Zit nu op 6min 30 sec voor systeem en 45 sec voor de apps. Heb in china een neuwe adapter besteld en aangesloten.

  • Nog nauwelijks gebruikt en nu al problemen
  • Marnix op 22 oktober

Lees ook: Verhoog de snelheid van uw tablet? Een soft reset kunt u uitvoeren als de tablet is vastgelopen  of niet correct meer wil opstarten. Was eerst wel blij met asus. Ouwerkerk op 26 november Heb je nooit problemen gehad!

Voeg je antwoord toe

Mijn reden dat ik voor Transformer Prime kies is overigens dat hij 2 usb ports heeft, en ik houd over het algemeen niet van apple….

April een tft tablet aangeschaft. Hou hem netjes up to date en heb er eigenlijk geen problemen mee. De spontane resets gebeuren vooral wanneer ik in google docs zit te werken waardoor ik dubbel werk zit te doen.

Voor de rest geen klachten fingers crossed Antwoorden. Marnix op 17 februari Het lijkt mij gelukt. Ik heb ook een TF en ik heb nog geen enkele maal een probleem gehad met wiffi?

Na contact met Asus het appraat ter reparatie aangeboden. Eens dat play service opnieuw draait kun je deze gemakkelijk terugzetten. Sinds de update naar Android 4 Ice Cream Sandwich klagen veel gebruikers over spontane reboots, crashes en vastlopers, mijn asus tablet valt steeds uit.

Wat kunnen de oorzaken zijn dat een Asus ZenPad 10- scherm niet meer aan gaat ?

Pas na zoeken op internet hoe en welke reset ik uit moest voeren. Nou ik heb de knoop doorgehakt…na twee jaar gekloot met de asus tf en de tfT heb ik mijn asus goed kunnen verkopen op mp…. Echt, het gebeurt weleens dat een telefoon in één keer wordt ontladen, zonder het te weten. Groeten; Homer De locatie  van het instellingenmenu is afhankelijk van uw Android versie, het merk en het  type tablet.

Wat moet ik doen om dit te verwijderen zonder dat the european candy group gegevens verloren gaan, mijn asus tablet valt steeds uit. Wel onregelmatig vastlopen van wifi verbinding. Anoniem 17 maart om klopt resetten lukt met de standby knop en de volume tegelijk ingedrukt houden. Bekijk de nieuwste editie. Bij mij werkt hij na de 2e reparatie nog steeds Geantwoord op om Je mag niet vergeten dat nog niet alle apps aangepast zijn aan de nieuwe versie en dus kunnen problemen opleveren.

Daar kun je weinig aan doen!

Uw antwoord

Anoniem 02 januari om Als u het niet zeker weet, verwijder desnoods alle apps. Grote spijt van deze aanschaf…. Ik ben zeker dat asus aan een update werkt die het herstarten in slaapstand oplost.

Inloggen Registreren Tip ons. Wie weet hier een verklaring of oplossing voor! De htc phones geven ook geen verbinding.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws